No to nareszcie wiesz co to znaczy mieć ganiające po domu szczury
Rozpieszczury i Rozpłaszczury: 4+2, Frodo nas opuścił...
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Rozpieszczury i Rozpłaszczury: 4+2, Frodo nas opuścił...
Miłość od pierwszego "włożenia" 

Ja proszę o filmik dla odmiany 

Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
owchArau pisze:Miłość od pierwszego "włożenia"![]()
Zawsze mnie rozbraja ta "mokra" oznaka szczurzej przyjaźni
Cynamon Imbir Karmel Wanilia
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura

Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Entreen, my tak kiedyś objaśnialiśmy kumplowi, jak szczury się ze sobą zapoznają. "Zaczynają od wąchania się po jajach - to jak podanie ręki na powitanie" a kumpel spojrzał na mojego męża i powiedział "Dobrze, że my się tak nie witamy"  

Rozpieszczury: pomknęły wszystkie... 
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]

Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
W piątek będziemy prosili o kciuki, Marquś wreszcie pozbędzie się jaj, w tym niedobrego jaja, które siedzi w brzuchu 
Ulli zdrowy! Tylko wielgachny i grubas
 Obaj odmłodnieli przez miesiąc, raczej nie mają 2 lat. Fajnie, jakby byli młodsi 
 Dokładnego wieku nigdy nie poznamy, ale zmienili się bardzo, futerka zgęstniały, szczury jakieś takie jędrne, ładne się zrobiły.

Ulli zdrowy! Tylko wielgachny i grubas

To może jakieś zdjęcia, jak tak wyprzystojnieli? 

Wyszukiwarka nie gryzie

Malachit, zrobię zdjęcia, jak znów będę mieć ich w domu 
 Wczoraj pojechali we dwóch, bo są ze sobą mocno związani i tak było im raźniej. Marquand miał dziś zabieg, jaja udało się wydostać przez jedno nacięcie, bez otwierania jamy brzusznej 
 "Złe" jajko było mniejsze i niedorozwinięte. Koniec wnętrostwa, czas na radości bycia kastratem (to już mój trzeci bezjajek) 

- 
				Szczurza.Mama

Jak patrzę na Twoje wszystkie zdjęcia szczurków, to najbardziej mnie urzeka Pan Lizawka... jest taki gapowaty nieco i sympatyczny 

ByłSzczurza.Mama pisze:Jak patrzę na Twoje wszystkie zdjęcia szczurków, to najbardziej mnie urzeka Pan Lizawka... jest taki gapowaty nieco i sympatyczny
Pilnuję teraz Marqusia po kastracji, jest bardzo dzielny i spokojny
Ważne, że nadal są blisko siebie. To widać, jak się porozumiewają - nie słyszę tego, ale widzę. Wiem, że rozmawiają ze sobą. Tydzień jakoś minie i znów będą razem
Marquand ma zgolone całe znaczenie na brzuchu, dopóki nie odrośnie, będzie selfem

Zawsze jestem ucieszona, jak zauważę, że szczury gadają na odległość  

Dobrze, że szczurak dzielnie znosi niewygody pooperacyjne i cieszę się, że poszło dobrze
 Przesyłam mizianie, dla obu panów!

Dobrze, że szczurak dzielnie znosi niewygody pooperacyjne i cieszę się, że poszło dobrze
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]

Fajnie przeczytać, że wszystko w porządku; niech rekonwalescencja przebiega bez zakłóceń 

Wygłaszcz chłopaków!

Wygłaszcz chłopaków!
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella 
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889

Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Ooo, zaniedbałam temat na tym forum. Co się u nas działo przez ten czas?
Marquand wrócił do kumpla, teraz znów nienawidzą nas razem
 Były ze dwie bójki po powrocie, ale Ulli szybko zdominował bezjajecznego kumpla i teraz już panuje miłość i spokój. Dranie odgryzają zaczepy na hamaki, więc nie dostają już tych najładniejszych 
 Trzeba przyznać Marqusiowi, że dobrze zniósł rekonwalescencję. Wprawdzie 3 dni przed zdjęciem szwów zdjął sobie kołnierz i nie pozwolił założyć go z powrotem, ale poza jednym szwem nic sobie nie wyjął. Zobaczymy, czy coś się zmieni w jego charakterze. 
Tylne łapki Hermana trochę gorzej, ale wcale nie zmienia to jego wybiegowych zapędów
 Dzielnie biega, a Adolf mu pomaga. Zbiera za nim ogonek, kiedy Herman chowa się pod kanapą i czasem przesuwa go trochę, biorąc pysiem za futerko na grzbiecie (z futerka w tym miejscu niewiele zostało w związku z tym). Poza łysinką jest jeszcze martwica po zastrzyku, ale Herman jakby nic nie zauważał. Dzielny szczur i ma kochającego przyjaciela, który zawsze mu pomoże. 
Czarnołebki jak zwykle. Węgiel to wielki głupol, który na samą obecność Adolfa na podłodze (czarnołebki biegają po kanapie) reaguje nerwowo, zaczepia Łasia i wszczyna bójki. Raz zleciał w związku z tym z kanapy i w ostatniej chwili zgarnęłam go, nim nadbiegł wkurzony Adolf. Miejsce zostało potem obsikane przez beżowego terytorialistę. Dobrze, że Węgla złapałam w porę
 Kluch nie bierze udziału w bójkach. Zeskakuje z kanapy, Adolf go gwałci, Klusek wraca na kanapę, a potem zbiega znów. Adolf go ściga, Klusek zwiewa do klatki. Bez zmian 

Marquand wrócił do kumpla, teraz znów nienawidzą nas razem
Tylne łapki Hermana trochę gorzej, ale wcale nie zmienia to jego wybiegowych zapędów
Czarnołebki jak zwykle. Węgiel to wielki głupol, który na samą obecność Adolfa na podłodze (czarnołebki biegają po kanapie) reaguje nerwowo, zaczepia Łasia i wszczyna bójki. Raz zleciał w związku z tym z kanapy i w ostatniej chwili zgarnęłam go, nim nadbiegł wkurzony Adolf. Miejsce zostało potem obsikane przez beżowego terytorialistę. Dobrze, że Węgla złapałam w porę

Mlekuś... Um. Cóż. Każdy ma jakieś hobby 

[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Tfu Klusek, nie Mlekuś, mea culpa! ;P

[klik!]
Za tęczowym mostem...
Kołnierze są głupie  
 Trzymam kciuki, aby szczurasowi charakter złagodniał 
Co do Hermana i Adolfa - cudowna jest ta szczurza przyjaźń. Chyba przez to tak bardzo angażuję się w życie tych zwierząt, bo wiem, że one wobec siebie czują tak ogromne przywiązane. I chcę wierzyć, że choć w 1% mnie obdarzają taką przyjaźnią

A Czarnołebki nie czują potrzeby regularnej na hasanie po podłodze? Zawsze mnie ciekawiły szczury kanapowe..

Co do Hermana i Adolfa - cudowna jest ta szczurza przyjaźń. Chyba przez to tak bardzo angażuję się w życie tych zwierząt, bo wiem, że one wobec siebie czują tak ogromne przywiązane. I chcę wierzyć, że choć w 1% mnie obdarzają taką przyjaźnią
A Czarnołebki nie czują potrzeby regularnej na hasanie po podłodze? Zawsze mnie ciekawiły szczury kanapowe..
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390

Gdzie tam. Za czasów Czmysia i Agutków to jeszcze był motyw czekania o określonej porze przy wyjściu, żeby po tej kanapie połazić. Obecnie nawet tego nie ma. Wypuszczam ich dla spokoju swojego sumieniagosja1 pisze: A Czarnołebki nie czują potrzeby regularnej na hasanie po podłodze? Zawsze mnie ciekawiły szczury kanapowe..
Adolf i Herman za to... oj, nie ma opcji żeby ich nie wypuścić.
Ulli i Marquand są natomiast klatkowi, wszelkie próby wypuszczenia kończą się sraniem na rzadko i sprintem do klatki.
Marq na razie nie złagodniał, wczoraj użarł mnie w palec