U nas trochę uśmiechu, trochę zmartwień..
Ciągle nie mam czasu, siąść porządnie do tematu swojego, do tematów ulubionych .. do hamaków .. a tu
W szybkim tempie trzeba do doktora jechać .. Śłasiczka znów krwawi, wtedy się zagoiło i ja nie wiem jakimś omotanym głupotą stanem nie robiłam sterylki .. obawiam się że teraz ropomacicze jest. W Legnicy nic nie zdziałam .. trzeba do Wroca jechać ..
Ciapolkowa dalej oddycha boczkami, może to nie jest aż tak jak na początku ale to już 8 tydzień na lekach .. Lusiaczek się wycisza .. lubi zaglądnąć "co u dzieci", przygarnąć, przytulić czasem. Nawet je pilnuje na wybiegach, choć już za nimi nie nadąży.
Dołączył do nas Emil, przebojem zdobył serca dzieci a ja czekam na jakiś wolniejszy dzień żeby je wszystkie cuzamen do kupy złożyć w stado. Tośka Miętośka delikatnie odpuściła dzieciakom i czasem nawet się zdarza że za "ciociu Tosiu, ciociu Tosiu mogę koło Ciebie poleżeć ? " i Taśka łaskawie zezwala .. albo raczej ignoruje .. Ale to progres .. Cicia Tosia już NIE POLUJE .
Kilka różnych fot co się nazbierały - coś nawet z łączenia będzie
Łączenie .. złe przecież .. te miny .. te pozy ..
najbardziej NIE zainteresowany łączeniem ..
Harpia .. ten Mały Złośliwy Wesoły Gałgan Rozczochrany .. wyłania się jako alfa .. bardziej jako Alf z jego podejściem do życia ale jednak ...
raz sprawdza czy olejek wróży nowe łączenie a raz ratuje Słasiczkę z pułapki .. ot Harpia delikatnie szpony schowała bo odpowiedzialność przytłacza wieczne dzieciństwo
Lusiek doszedł do wniosku prostego " najpierw MASA potem RZEŹBA " hehe !
Na koniec szybkiego przeglądu Charakternych - dwie nowe persony. Najpierw Dama, choć jak można zobaczyć jeszcze nad etykietą musi popracować, przedstawiana już opolanka o imieniu Prosiaczek !
tak , tak chodzi o Prosiaczka z Kubusia Puchatka ! tylko kubraczka brak i balonika w łapce a wszystko inne dokładnie takie samo .. no z wyglądu nie z osobowości
Oraz mój Niedźwiedź zaklęty w szczurzym ciałku, mój Smok Biały, choć częściej MIŚ Przytulaśny, biegający Puch o oczach jak porzeczki ..
E-Miluś Alkenowy !
Harpia się wietrzy a Tośka spaceruje
Pozdrawiam Was !