10 maluszków!!! Poznań
Moderator: Junior Moderator
10 maluszków!!! Poznań
Ciesze sie ze ci sie Mysza podaoba!jest jeszcze malutka!Musisz ja dokarmiac mlekiem 

Ze mna Plamcia z plamcia na brzuszku Rati(kapturka blaze), Panda i Emka...Zagladajcie do mojej galerii!
GG:5641215
.....................................................................
Chomiczka Misia i wyjatkowy kot Mycior zawsze w moim sercu!

10 maluszków!!! Poznań
Dostaly mleko:) Obie...
Teraz sie obudzily i Mysza normalnie bez stresu pije,zwiedza,wychodzi na zewnatrz... :lol: Azti teraz chyba odreagowuje...bo siedzi smutna i nawet mleka nie chce pic z palca(wczesniej pila i lizala). Mam nadzieje ze jej to minie...Dobrze ze ogonek to sprawa wczesniejsza, a nie uszkodzenie z podrozy;)Jej to nie przeszkadza zupelnie;) Bardzo smakuje im(szczegolnie Myszy) kolba jajeczna vitakraftu - obrabiaja ja pracowicie...
Mysza z pozycji siedzacej na niej, a Azti obok...
Mysza miesci sie cala do malej miseczki z ziarnami...
i tak je...
N-boh tez juz swoja mala ma, odbieralysmy je razem. Pewnie napisze jak wroci do domu...

Mysza miesci sie cala do malej miseczki z ziarnami...

N-boh tez juz swoja mala ma, odbieralysmy je razem. Pewnie napisze jak wroci do domu...

10 maluszków!!! Poznań
Hehe to karm ja dobrze!Wszystkie maluchy Emkowe jedza siedzac
w misce!
Ze mna Plamcia z plamcia na brzuszku Rati(kapturka blaze), Panda i Emka...Zagladajcie do mojej galerii!

10 maluszków!!! Poznań
Och... Jak u mnie pusto i spokojnie ...
Została mi Mała z Rubi i jeden maluch ktory w srode wyjezdza
Tak sie przyzwyczailam do stadka ktore non stop cos majstruje
Jak mi tych maluchow brakuje!!!
Jak tu pusto...
Czekam na zdjęcia maluszkow
Za chwilke wstawie pare zdjatek zrobionych przed wyslaniem maluchow!!
n-boh odezwij sie jak tak Twoj maluszek !!

Została mi Mała z Rubi i jeden maluch ktory w srode wyjezdza

Jak tu pusto...
Czekam na zdjęcia maluszkow

n-boh odezwij sie jak tak Twoj maluszek !!
10 maluszków!!! Poznań
coś złego stało się z K5 :-(
Jeszcze wczoraj rano była straasznie aktywna i wyglądała ok. Wieczorem jak chciałam ja znou wypuścić, otworzyłam klatkę a ona nic. Wyciągnełam ją, była wyziębiona, taka jakby nie całkeim przytomna
Poleciałyśmy do weta, dostała jakis zastrzyk. Noc spedzila pod lampka zeby ja grzalo. Rano bylo lepiej. teraz juz sie nie zatacza, ale nadal siedzi w kąciku i nic nie obi jest jakby zmeczona
Nie wiem co jej sie stalo. Daje jej kropelki na wzmocnienie. Takie nagle pogorszenie zdrowia... Mam nadzieje, ze wyjdzie z tego. Dzisiaj idziemy na kolejny zastrzyk.
Jeszcze wczoraj rano była straasznie aktywna i wyglądała ok. Wieczorem jak chciałam ja znou wypuścić, otworzyłam klatkę a ona nic. Wyciągnełam ją, była wyziębiona, taka jakby nie całkeim przytomna

Poleciałyśmy do weta, dostała jakis zastrzyk. Noc spedzila pod lampka zeby ja grzalo. Rano bylo lepiej. teraz juz sie nie zatacza, ale nadal siedzi w kąciku i nic nie obi jest jakby zmeczona

Nie wiem co jej sie stalo. Daje jej kropelki na wzmocnienie. Takie nagle pogorszenie zdrowia... Mam nadzieje, ze wyjdzie z tego. Dzisiaj idziemy na kolejny zastrzyk.
10 maluszków!!! Poznań
Mam nadzieje ze K5 wyzdrowieje !! Miejmy nadzieje ze to tylko przejsciowe i nie moga sie tym inne ogonki zarazic!! Trzymam kciuki!!!!!!!!
10 maluszków!!! Poznań
Już jest znacznie lepiej. Znowu jest aktywna, jeszcze nie tak jak przed chorobą, ale naprawde wygląda dobrze (tfu tfu) 

10 maluszków!!! Poznań
Dobre nowiny!!! Jak się ciesze!!!!
Moze jakies zdjęcia Krowka.
Moze jakies zdjęcia Krowka.

10 maluszków!!! Poznań
Azti tez dwa dni odreagowuje podroz...
W porownianiu z wyczynami Myszy jest raczej wyciszona...Ładnie je i wyglada dobrze,ale jeszcze chyba nie przywykla.
Mysza za to sie czuje jak ryba w wodzie...Rozrabia, na noc i kiedy ich nie pilnuje trafia do klatki po chomiku,z ktorej nie moze wyjsc co ja baaardzo dziwi...
Wlasciwa klatka,w ktorej mieszka Azti, nie stanowi dla niej problemu,wychodzi na zewnatrz i zwiedza...Musze na nia bardzo uwazac.Nie moge sie doczekac az troche podrosnie... :lol: i bedzie wygladac jak szczur...
Ciesze sie ze dziewczyny sie tak polobily...
Przykro mi ze musze je czasami rozdzielac...:(Ale to dla dobra Myszy...
N-boh jak tam mala sie czuje? Polubily sie z Twoja starsza szczurzyca?

Mysza za to sie czuje jak ryba w wodzie...Rozrabia, na noc i kiedy ich nie pilnuje trafia do klatki po chomiku,z ktorej nie moze wyjsc co ja baaardzo dziwi...

N-boh jak tam mala sie czuje? Polubily sie z Twoja starsza szczurzyca?
10 maluszków!!! Poznań
Czym starszy szczurek tym trudniej sie dostosiwuje... U mnie Azti pierwsza na rece wychodzila, ale puszczalam jej po pokoju wiec moze sie troche bac
A tak na marginesie to Mysze ja Ci wybralam
Nie moglam samiczki chwycic ale jak sie udalo to bardzo mi sie spodobala
N-boh mi napisla (jest tez temat w stadku) ze ma problemy z polaczeniem dziewczyn...
Dobrze ze Twoje maluchy D! sie polubily

A tak na marginesie to Mysze ja Ci wybralam

N-boh mi napisla (jest tez temat w stadku) ze ma problemy z polaczeniem dziewczyn...
Dobrze ze Twoje maluchy D! sie polubily

10 maluszków!!! Poznań
M2 - czyli obecnie Maksio :twisted: czuje sie dobrze
zżył sie już z Oskarem
http://szczury.org/album_page.php?pic_id=1272
a z Never czasem sie bije, ew, gwałci go :roll:
ehhh ta dzisiejsza młodzież

http://szczury.org/album_page.php?pic_id=1272
a z Never czasem sie bije, ew, gwałci go :roll:
ehhh ta dzisiejsza młodzież

10 maluszków!!! Poznań
Ależ Maksio pięknie wygląda z resztą ogonków!!!! No przynajmniej jeden szczur co sie dogadac umie z innymi 
Co do gwalcenia to slyszalalam ze samiczki sie eeee ... no gwalca a teraz ze samce tez!!! Te szczury to jakies yy... no skrecone sa :lol:
Tak apropos to do jakiego wieku szczuraski sa mlodzieża

Co do gwalcenia to slyszalalam ze samiczki sie eeee ... no gwalca a teraz ze samce tez!!! Te szczury to jakies yy... no skrecone sa :lol:
Tak apropos to do jakiego wieku szczuraski sa mlodzieża

10 maluszków!!! Poznań
z tego co przeczytałam to po 5(samce) tygodniu szczury zaczynją dojrzewac. Wydaje mi się ze Zdenka powoli zaczyna dojrzewac, bo zachowuje sie specyficznie. Jak ja sie glaska po grzbiecie to podnosi w gore ogon i macha uszami. Wszedzie sika(dwie do trzech kropelek) i dostaje napedu termojadrowego jak jest na kocu.Teraz spi w rekawie co umiemozliwia mi pisamie...
?Stary lew jakby się regenerował. Ale dziwnie. Zdradza wszelkie oznaki młodego osła.(S.J.Lec)(To oczywiście o mnie...)
10 maluszków!!! Poznań
a mój Hashi w ogóle nie sika...te dwa duże też nie (mają ponad 2 miesiące)...moje poprzednie szczury sikały zawsze i wszędzie , no a te nic...aż mi brak tych zasikanych rąk, pilotów, myszek...
she's got the devil in her heart ...
moje szczurki
moje szczurki
iq
Zdenka nie sika w tradycyjnym rozumieniu tego slowa. Po prostu zostawia wszedzie dwie kropki co tez chyba jest jej hobbiem glownym. dzis od rana cwaniakuje. Udaje ze siedzi sobie od niechcenia w klatce Jak tylko wychodze do kuchni to slysze tupanie po klatce. Wchodze do pokoju patrze a ona znowu potulnie siedzi w klatce Tylko ta cwaniacka mina. Teraz chyba nastapilo wniebowstapienie bo zniknela w odmetach poscieli i nie ma jej a ja musze isc do pracy! Gwizdanie i cmokanie nie zdaje rezultatow
prawdopodobnie przerasta mnie intelektualnie...

?Stary lew jakby się regenerował. Ale dziwnie. Zdradza wszelkie oznaki młodego osła.(S.J.Lec)(To oczywiście o mnie...)