Przygarniemy chłopaka ponad rok

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

AleksandraF

Przygarniemy chłopaka ponad rok

Post autor: AleksandraF »

Przygarniemy chłopaka min. rocznego, byle dało się dowieźć do Jeleniej Góry, Wrocławia.

Nie chcemy dzieciaczków, bo wygaszamy stado z powodów osobistych. Aktualnie niespodziewanie ponad roczny Dyzio został sam i szybko szukamy mu kumpla, ew. dwóch.

Nie wiem co jeszcze pisać, odpowiem na wszystkie pytania. Kiedyś sporo czasu spędzałam na forum Stowarzyszenia, z różnych powodów już mnie tam nie ma. Kilka osób może mnie pamiętać. Od lat mieliśmy szczury, najpierw dziewczyny, potem męskie stado. Mamy wolierę, w naszym mieście jest nowoczesny gabinet, młodzi weci, sprawdzeni i wypróbowani. Mamy duże doświadczenie w łączeniu, różnymi metodami, mieliśmy część trudnych szczurów i chorych na różne rzeczy. Dajemy radę ;D

Zdjęcia szczurów znajdziecie na moim Facebooku - https://www.facebook.com/florek.ola

Kontakt przez forum lub FB.
ze mną: Dyzio
za TM: Inka, Jaśniaczek, Ciemniaczek, Mila, Daruszek, Apsik, Szym, Fifionek, Kajtul, Tadziu, Uszek, Kabulu, Pcheł, Jeż, Żuk, Migdał, Agent i Roland
AleksandraF

Re: Przygarniemy chłopaka ponad rok

Post autor: AleksandraF »

Nieaktualne, 2 chłopaki jadą właśnie do nas z Poznania ;D
ze mną: Dyzio
za TM: Inka, Jaśniaczek, Ciemniaczek, Mila, Daruszek, Apsik, Szym, Fifionek, Kajtul, Tadziu, Uszek, Kabulu, Pcheł, Jeż, Żuk, Migdał, Agent i Roland
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”