Ach, te czarrrrne szczury... uwielbiam je. A mają jakieś znaczenia na brzuszkach? Czy selfy?
Moderator: Junior Moderator

Standard Standard Black Irish, chociaż nie mają białych końcówek na ogonach.valhalla pisze:Czyżby już Stado?
Ach, te czarrrrne szczury... uwielbiam je. A mają jakieś znaczenia na brzuszkach? Czy selfy?
 Wczoraj siedząc mi w rękawie, będąc głaskany na łepku zapulsował oczkami, więc człowiek taki zły nie jest - ale dla zasady trzeba zwiewać.
 Wczoraj siedząc mi w rękawie, będąc głaskany na łepku zapulsował oczkami, więc człowiek taki zły nie jest - ale dla zasady trzeba zwiewać. 

Jak delikatnie i z wyczuciem
 Jak delikatnie i z wyczuciem 
 I piękne, bo jest jak trzeba - starszy pokazuje, gdzie miejsce młodych, młodzi dają się przewracać na plecki, każdy powoli uczy się nowego układu i bycia w stadzie
 I piękne, bo jest jak trzeba - starszy pokazuje, gdzie miejsce młodych, młodzi dają się przewracać na plecki, każdy powoli uczy się nowego układu i bycia w stadzie 

To jednak działa w drugą stronę. Mój Czmyś miał uraz do młodych szczurków po agutach, które skakały mu po głowie i robiły różne mało zabawne dowcipy. Później już zawsze na maluchy reagował chowaniem się w nadziei, że znikną
 To jednak działa w drugą stronę. Mój Czmyś miał uraz do młodych szczurków po agutach, które skakały mu po głowie i robiły różne mało zabawne dowcipy. Później już zawsze na maluchy reagował chowaniem się w nadziei, że znikną  Ale gdy podrastały, zawsze się z nimi dogadywał. Edek dorośnie do przyjaźni z Bubusiem, jestem tego pewna
 Ale gdy podrastały, zawsze się z nimi dogadywał. Edek dorośnie do przyjaźni z Bubusiem, jestem tego pewna 

Dzisiaj oficjalna przeprowadzka.
 Dzisiaj oficjalna przeprowadzka. 
  Jestem zachwycona, bo Bazyl zaczyna się uczyć od starszego kumpla pożądanych zachowań - reakcji na cmokanie, wchodzenia na rękę, daje się łapać bez awantur i drapania...
 Jestem zachwycona, bo Bazyl zaczyna się uczyć od starszego kumpla pożądanych zachowań - reakcji na cmokanie, wchodzenia na rękę, daje się łapać bez awantur i drapania... !
!

a Oni na wybiegach tylko soba sie zajmuja:(
  a Oni na wybiegach tylko soba sie zajmuja:(