Niestety Misfits jak dla mnie już się skończyło
 Niestety Misfits jak dla mnie już się skończyło  Ich płyty z Danzingiem były świetne. Z Gravesem według mnie nawet lepsze,ze względu na jego głos <3
  Ich płyty z Danzingiem były świetne. Z Gravesem według mnie nawet lepsze,ze względu na jego głos <3Moderator: Junior Moderator

Niestety Misfits jak dla mnie już się skończyło
 Niestety Misfits jak dla mnie już się skończyło  Ich płyty z Danzingiem były świetne. Z Gravesem według mnie nawet lepsze,ze względu na jego głos <3
  Ich płyty z Danzingiem były świetne. Z Gravesem według mnie nawet lepsze,ze względu na jego głos <3 nasz temacik
 nasz temacikGraves był ,jest bardzo wyrazistyBlackRat pisze:Zgadzam się, ale Danzig'a solówki też są niezłe, tylko to już chyba bardziej pod desert rock podchodzi. Ech Graves i ten jego makijaż ^^'

: NDK , EWR , Bas Tajpan , Grubson , Junior Stress , Nefre - dużo tego jest jeszcze
 : NDK , EWR , Bas Tajpan , Grubson , Junior Stress , Nefre - dużo tego jest jeszcze  

(( [*]
(( [*] Re: Jakiej muzy sluchacie?
						Re: Jakiej muzy sluchacie?
		 Uwielbiam klasykę (Queen, The Beatles...) jak i szeroko pojęty indie (The White Stripes...) lubię metal ale taki bez niezrozumiałego darcia i tu też zarówno klasyka jak i nowe wynalazki (Kiss, Moonspell itd) lubię horror punk (Zombina, Misfits) i kocham folk z "prądem" (Żywiołak, Grai, Arkona...) i w sumie dużo dużo więcej ale te najczęściej goszczą na mojej playliście...
 Uwielbiam klasykę (Queen, The Beatles...) jak i szeroko pojęty indie (The White Stripes...) lubię metal ale taki bez niezrozumiałego darcia i tu też zarówno klasyka jak i nowe wynalazki (Kiss, Moonspell itd) lubię horror punk (Zombina, Misfits) i kocham folk z "prądem" (Żywiołak, Grai, Arkona...) i w sumie dużo dużo więcej ale te najczęściej goszczą na mojej playliście...