6 chlopcow szuka domu
Moderator: Junior Moderator
6 chlopcow szuka domu
Witam ,Szczurkow jest 6 , sa to chlopcy. trzech husky i trzech albinoskow z lekkim bezowym paskiem na grzbiecie. szczurki sa oswojone z czlowiekiem. nie gryza , stadne zwierzatka. moga byc oddane osobno ale tylko jesli osoba ma juz jakiegos chlopca. Mieszkam w okolicy Poznania ale po dogadaniu ( jesli ktos bedzie chetny lub beda to np 3 szczurki) jestem w stanie z chlopakiem je dowiezc do nowego domku. Ogonki nie chorowaly nigdy. Sa zdrowe. Padnie pewnie pytanie czemu je oddaje. poniewaz mam dosc pokazne stado, naleze do osob ktore nie odmawiaja przyjecia pod swoj dach podrzucanych zwierzat badz takich ktore mialy trafic do paszczy węza badz innego gada. Ode mnie zaden szczurek nie trafi do węza. chlopcow jest 11 ale 2 z nich w niedziele jedzie do nowego domu, 3 zostaje z emna( dwa ze wzgledu na swoj wiek a trzeci na problemy z blednikiem) jesli chodzi o ich wiek to najmlodszy jeden albinosek ma okolo 8-9 miesiecy, najstarszy bedzie miec okolo poltprej roku. reszta to roczne -14 miesieczne szczurki. zapraszam tylko ludzi chetnych i takich ktorzy sa w stanie zapewnic im maksymalnie dobre warunki. kontakt poprzez kendra27061983@gmail.com
Re: 6 chlopcow szuka domu
ja bym przygarnęła jednego, bo mój mały po śmierci kolegi jest sam.. ale niestety mieszkam w Gdyni 

Jak ćwiczyć pamięć, by umieć zapominać?
Wzięłabym jednego lub dwa, napisałam maila.
Moja siostra mieszka w Poznaniu, przy okazji jej lub mojej wizyty mogę pomóc w transporcie do Trójmiasta 

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf