6 chlopcow szuka domu

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

smerfeta

6 chlopcow szuka domu

Post autor: smerfeta »

Witam ,Szczurkow jest 6 , sa to chlopcy. trzech husky i trzech albinoskow z lekkim bezowym paskiem na grzbiecie. szczurki sa oswojone z czlowiekiem. nie gryza , stadne zwierzatka. moga byc oddane osobno ale tylko jesli osoba ma juz jakiegos chlopca. Mieszkam w okolicy Poznania ale po dogadaniu ( jesli ktos bedzie chetny lub beda to np 3 szczurki) jestem w stanie z chlopakiem je dowiezc do nowego domku. Ogonki nie chorowaly nigdy. Sa zdrowe. Padnie pewnie pytanie czemu je oddaje. poniewaz mam dosc pokazne stado, naleze do osob ktore nie odmawiaja przyjecia pod swoj dach podrzucanych zwierzat badz takich ktore mialy trafic do paszczy węza badz innego gada. Ode mnie zaden szczurek nie trafi do węza. chlopcow jest 11 ale 2 z nich w niedziele jedzie do nowego domu, 3 zostaje z emna( dwa ze wzgledu na swoj wiek a trzeci na problemy z blednikiem) jesli chodzi o ich wiek to najmlodszy jeden albinosek ma okolo 8-9 miesiecy, najstarszy bedzie miec okolo poltprej roku. reszta to roczne -14 miesieczne szczurki. zapraszam tylko ludzi chetnych i takich ktorzy sa w stanie zapewnic im maksymalnie dobre warunki. kontakt poprzez kendra27061983@gmail.com
Awatar użytkownika
puudi
Numer GG: 11020903

Re: 6 chlopcow szuka domu

Post autor: puudi »

ja bym przygarnęła jednego, bo mój mały po śmierci kolegi jest sam.. ale niestety mieszkam w Gdyni :-\
Jak ćwiczyć pa­mięć, by umieć zapominać?
AsiaZG

Post autor: AsiaZG »

Wzięłabym jednego lub dwa, napisałam maila.
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Post autor: smeg »

Moja siostra mieszka w Poznaniu, przy okazji jej lub mojej wizyty mogę pomóc w transporcie do Trójmiasta ;)
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”