Moderator: Junior Moderator

No i ta beżowa ma jedno uszko trochę "nieteges" tzn. takie "luźnowachlowate" jak u słonia a drugie, normalne sztywne…
 No i ta beżowa ma jedno uszko trochę "nieteges" tzn. takie "luźnowachlowate" jak u słonia a drugie, normalne sztywne…  

Re: SZCZUROWISKO BARAKUDY <:3O~  <:3O-- <:3O~
						Re: SZCZUROWISKO BARAKUDY <:3O~  <:3O-- <:3O~
		 Mój pewnie by tak samo napisał. xDD Faktycznie, faceci to jednak mało skomplikowani są (bez obrazy, znaczenia negatywnego w tym nie ma).
 Mój pewnie by tak samo napisał. xDD Faktycznie, faceci to jednak mało skomplikowani są (bez obrazy, znaczenia negatywnego w tym nie ma).  Uśmiałam się do łez.
 Uśmiałam się do łez.  A maluszki są przesympatyczne, słodziutkie kochane miziaki, moje też takie małe jeszcze niedawno były a teraz wielkie krówska się rozrosły.
 A maluszki są przesympatyczne, słodziutkie kochane miziaki, moje też takie małe jeszcze niedawno były a teraz wielkie krówska się rozrosły.  A dogadanie się stadka może trochę potrwać, polecam olejek wanilinowy, działa cuda.
 A dogadanie się stadka może trochę potrwać, polecam olejek wanilinowy, działa cuda.  Wymiziaj powiększone stadko.
 Wymiziaj powiększone stadko. 

HAHAHHAHAHAHAHAHHABarakuda pisze:Prędzej już moja dłowa koło klatki ale małż zapowiedział, że dzisiaj bierze co jego za wczorajszą akcję z małolatami, więc głowa będzie raczej gdzie indziej…

Samice nie zawsze tolerują samców nawet jak są bez jajek. A jeśli on nie ubiega się o przywództwo i oddaje to samicom to robią z nim wtedy co zechcą
  Samice nie zawsze tolerują samców nawet jak są bez jajek. A jeśli on nie ubiega się o przywództwo i oddaje to samicom to robią z nim wtedy co zechcą   Uwierz mi, u mnie tak właśnie to przebiegało.
  Uwierz mi, u mnie tak właśnie to przebiegało.  Będzie dobrze
 Będzie dobrze  
 , Olivka przy drzwiczkach, błagalnie trzymała się prętów a na dole, w kuwecie… Dexter z Lulu, przytuleni do siebie jak jeszcze nigdy ( poza niedolą w transporterze
 , Olivka przy drzwiczkach, błagalnie trzymała się prętów a na dole, w kuwecie… Dexter z Lulu, przytuleni do siebie jak jeszcze nigdy ( poza niedolą w transporterze   

SZOK!!! Wyszłam czym prędzej by nie psuć nastroju ciszy i spokoju…
 SZOK!!! Wyszłam czym prędzej by nie psuć nastroju ciszy i spokoju… 
 U mnie jest zazwyczaj tak, że Jejuś śpi w tunelu albo w hamaczku, a Bestia na tunelu.
 U mnie jest zazwyczaj tak, że Jejuś śpi w tunelu albo w hamaczku, a Bestia na tunelu.  Rzadko kiedy śpią "razem razem" co nie oznacza, że im się nie zdarza i nie są zgrani.
 Rzadko kiedy śpią "razem razem" co nie oznacza, że im się nie zdarza i nie są zgrani.  Trzymam kciuki za stadko. :*
 Trzymam kciuki za stadko. :*

Wymyśliłaś imiona, to się pochwal. A Lulu może po prostu ma czasami jakiś drobny PMS i nie warto wtedy z nią zadzierać?
  Wymyśliłaś imiona, to się pochwal. A Lulu może po prostu ma czasami jakiś drobny PMS i nie warto wtedy z nią zadzierać? 

Maluchom cierpliwie pozwala wybierać sobie z pysia jedzonko ale jak trzeba to i po łbie strzeli…
 Maluchom cierpliwie pozwala wybierać sobie z pysia jedzonko ale jak trzeba to i po łbie strzeli…   Chyba też przestał się tak panicznie bać Lulu bo ta tylko łapie go za łapki i delikatnie trzyma. Nie atakuje gwałtownie, nie ma syków i kotłowanin.
 Chyba też przestał się tak panicznie bać Lulu bo ta tylko łapie go za łapki i delikatnie trzyma. Nie atakuje gwałtownie, nie ma syków i kotłowanin.   

No takiego obrotu sprawy to się nie spodziewałam...
 No takiego obrotu sprawy to się nie spodziewałam...

Zawsze się przekonują. Mój tata też był przeciwny, a teraz gada do nich.
 Zawsze się przekonują. Mój tata też był przeciwny, a teraz gada do nich.  oczywiście "starej" części stada niczego nie brakuje. Sól i pieprz? Buahaha. Śmiesznie!
  oczywiście "starej" części stada niczego nie brakuje. Sól i pieprz? Buahaha. Śmiesznie!   

Gdyby nie mój narzeczony to od ponad miesiąca mielibyśmy 6 szczurów i klatkę wielkości szafy, bo miałam taką propozycję
  Gdyby nie mój narzeczony to od ponad miesiąca mielibyśmy 6 szczurów i klatkę wielkości szafy, bo miałam taką propozycję