Futerka Layli: to już 8 futerek :)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Layla

Post autor: Layla »

No więc Cyrus śpi, ale już próbuje pełzać po kuwetce, gdzie ma swój polarowy kocyk :) Czuje się dobrze, bardzo słabo kontaktuje, ale jest ciepły i zaczyna wracać do rzeczywistości ;) Jestem bardzo szczęśliwa :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Guślarka

Post autor: Guślarka »

Brawo dla silnego chłopa :przytul: :lol:
"Dawno, dawno temu..."

Jedna z nielicznych osób nie chorujacych na GMR.
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

Post autor: Lulu »

Silny chlop, dojdzie szybko do siebie :flex:

I szybko zapomni o tym zabiegu jak juz bedzie mial tyle panienek :hyhy:
Ostatnio zmieniony czw paź 26, 2006 7:00 pm przez Lulu, łącznie zmieniany 1 raz.
Layla

Tak w ogóle to musiał dostać większą dawkę, bo nie chciał zasnąć... :roll: Teraz śpi, ale tak po szczurzemu, jest już przytomny, choć zakręcony 8) Mój synek nawet nie wie, że 4 żony na niego czekają :hihi:
Obrazek
KasiaGdańsk

Post autor: KasiaGdańsk »

Dziękuję Laylo, to wiele dla mnie znaczy, bardzo was wszystkich kocham. Teraz nich mój synek cioteczny wraca do zdrówka i połączy się z córeczkami ciotecznymi :)
Ja i moje kujciaki Słodziak i Bombelek oraz Arista, Juniper , Azja, Ajka i Europka za Tęczowym Mostkiem...
Awatar użytkownika
limba

Post autor: limba »

Bardzo sie ciesze ze wszystko dobrze sie potoczylo. (a jakze inaczej mialoby byc :klask: ) ...
A niedlugo prywatny Cyrusowy haremik ;) :hihi:
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
KasiaGdańsk

Dziś nasz synuś był ze mną na ostatnim antybiotyku. Czuje sie swietnie, tylko trochę sobie popanikował, ale ogólnie jest z nim bardzo oki. Żadnych wycieków, szwy praktycznie prawie wchłoniete, teraz czeka go łączenie z pannicami... :)
Ja i moje kujciaki Słodziak i Bombelek oraz Arista, Juniper , Azja, Ajka i Europka za Tęczowym Mostkiem...
Awatar użytkownika
Guślarka

Post autor: Guślarka »

Życzymy powodzenia w spotkaniu z "żonami" ;)
"Dawno, dawno temu..."

Jedna z nielicznych osób nie chorujacych na GMR.
Layla

[quote="Guślarka"]w spotkaniu z "żonami" ;)[/quote]

Hmmmm... właśnie zapoznawałam Cyrusa z Arią, Biancą i Betty (w tej kolejności, a Aiko nie wyjmowałam, bo to dzikus;) ) Aria była nastroszona i podekscytowana, a panny B dostały rujki i Cyrus napalił się na Betty i chciał na nią skakać, na szczęście pilnowałam gołąbeczki.
Mam troszkę mętlik w głowie, bo ciągle czytam inne wersje, kiedy kastrat przestaje być płodny... Potrzeby ma nadal, jak widzę, więc nie wiem, ile mam bezpiecznie odczekać. Ileż te plemniczki żyją? :? Nie chcę czekać długo, bo nudzi się chłopakowi, ale nie chcę mieć wnuków :shock: Ech.. i co ja mam robić?

PS Dziękuję po raz setny Kasi, tym razem za opiekę nad stadem podczas mojego wyjzadu i pofatygowanie się z Cyrusem na zastrzyk :przytul:
Obrazek
KasiaGdańsk

Do usług, dla moich chrześniaków zawsze, mam nadzieję na spotkanie Aji i Azji z Cyruskiem w celu wiadomym... :D
Layla

Ufff... pierwszy dzień łączenia ;) Było dużo pisku, stroszenia futerka i awantur ;) Krwi jednak nie było, tylko dużo paniki a atmosferka nerwowa. Zaskoczył mnie Cyrus, myślałam, że, jak to on, będzie kluskowaty i dziewczyny go zjedzą. Tymczasem on porozstawiał je po kątach i nie dawał się 8) Po jakimś czasie emocje troszkę opadły, ale piski są nadal. Wieczorem kolejny wspólny wybieg, zobaczymy co będzie. Betty okropnie się zaporfiryniła, domyślam się, że z nerwów.

Tak w ogóle to jeszcze wczoraj dziewczynki dostawały rujki jak wypuszczałam je z nim pojedyńczo, a on próbował na nie skakać. Dziś już w ogóle tak nie jest, panienki traktują go po prostu jak nowego szczura, któremu trzeba co nieco pokazać ;) Myślę, że będzie ok, piski mnie nie ruszają i póki nie ma krwi, będę im się pozwalała dogadać. Trzymajcie kciuki za kolejne spotkania Cyrusa z haremem :jezor2:
Obrazek
marchewa
Kontakt:

Post autor: marchewa »

Layla, kciuki trzymane :thumbleft: :)
I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
Alicja81

Post autor: Alicja81 »

Layla, trzymam kciuki, mocno mocno :)
>>>nie tykaj smoka póki jeszcze dycha<<<

3 moich przyjaciół po drugiej stronie tęczy ;(
Layla

Cyrus właśnie siedzi w swojej klatce razem z Aiko, z którą najmniej się kłócił 8) Aiko robi do niego podchody "z pewną taką nieśmiałością" :jezor2: Idzie nam coraz lepiej i mam nadzieję, że harem niedługo się połączy :thumbleft:
Obrazek
AmericanIdiot

Post autor: AmericanIdiot »

trzymam kciuki na Cyruska i za kobietki żeby szybko się polubili :D
"Jedynym dowodem na to że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja jest to że się z nami nie kontaktuje" :D

"Wielkośc narodu i jego postęp moralny można poznac po tym w jaki sposób obchodzi się ze swoimi zwierzętami"

Za Tęczowym Mostem: Stef ['], Karmel ['], Pusio ['], Markiz [']
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”