Mój wypasiony harem :D

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
denewa

Re: Mój mały harem ;)

Post autor: denewa »

LaCoka pisze:
Mała damulka, łapka założona na łapkę ;D
LaCoka ta fota jest rzeczywiście śliczna. Nie wiem czemu ją przegapiłam... ???
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

oooo, ja to ogłoszenie widziałam i się zachwycałam, i w pełni rozumiem Twój argument "ZA":
LaCoka pisze:;D no bo, no bo, no bo one są takie oooooo ;D
a mnie zachwyca również to zdjęcie:
http://lh5.ggpht.com/_fE0WqLxbAqQ/SawzI ... gp0672.jpg
chłopak miał świetny aparat do takich zdjęć, ile ja bym za taki dała... ::)
...czyż nie dobija się koni...?
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
Krejzoolek

Post autor: Krejzoolek »

Kiki, Dusia [*][/color][/size]
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Post autor: Ogoniasta »

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Awatar użytkownika
kulek

Post autor: kulek »

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bee ... 11ebc.html jaaaa, umarłam XD
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

LaCoka, wiesz... teraz to juz nie jest TWÓJ mały harem :P

A foty gdzie?;>
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
LaCoka

pin3ska pisze:LaCoka, wiesz... teraz to juz nie jest TWÓJ mały harem :P

A foty gdzie?;>
Teraz to jest harem Paska i Filipka ;D
Fotki postaram się wrzucić jeszcze dzisiaj ;)

To tera może tak pokrótce co to się wczoraj w haremie działo ;)
Ok 18:30 umówiłam się w arkadii ze Szczurfanem na odbiór Paska, Filipa i (to był szantaż!) Buźki ;)
Okazało się, że miała miejsce mała stłuczka i po godzinie czekania postanowiłam polecieć na piechotę po ogony do samochodu, którym były przewożone ;)
Po powrocie do domu chłopcy poniuchali, stwierdzili, że mają wszystko w D. i poszli spać na hamaczku tuląc między sobą Buźkę :). Kiedy dołączyłam do nich Szyszkę i Fuzję reakcja była bardzo zabawna ;) Dziewczyny próbowały uciec z klatki a chłopcy wąchali je z zainteresowaniem (nigdy nie widziałam u Szyszki tak przerażonej mordki-ktoś jest większy od niej! ;P) , jedyna bójka do jakiej doszło to oczywiście Szyszka vs Fuzja ;P
Ne udało mi się jeszcze osiatkować nowej klatki ale nie przeszkadza to ani chłopakom ale Buźce więc spali sobie w takiej cała noc :) Szuszu i Fuzja musiały być oczywiście na noc odizolowane bo wyłaziły pomiędzy prętami i Fuzja sobie z tym świetnie radziła ale grube Szyszkowe dupsko się klinowało i bałam się, że sobie coś zrobi.

A teraz tak z innej beczki: kojarzycie może ogłoszenie o beżowych husky z Wrocławia? Zanim znalazło się ono tu i [CENZURA - UWAGA BO MOD SIĘ WKURZY] było na takim małym, rzadziej uczęszczanym forum. Zajrzałam tam parę razy bo maluchy mnie urzekły, widzę, że chętnych brak ;> więc ot tak z ciekawości napisałam wiadomość prywatną do właścicielki, zero odzewu. Tego samego dnia ogłoszenia pojawiły się na wszystkich większych forach a za dwa dni były zamknięte bo wszystkie maluchy zarezerwowane.
Kilka dni później dostaję prywatną wiadomość na tamtym małym forum d właścicielki (okazało się, że wcześniej nie wiedziała co to PW i dlatego odpisała dopiero po takim czasie) i co? I pyta czy chcę jedną dziewczynkę bo jeszcze jest ;P
Decyzja została podjęta dość szybko, kiedy pokazałam Lubemu jej zdjęcie usłyszałam "dawaj ją" ;D
I tak oto wczoraj dzięki zorganizowanej akcji Ogoniastej i Yes [CENZURA - UWAGA BO MOD SIĘ WKURZY] (dziękuję raz jeszcze, jesteście wielkie! :*) trafiła do nas mała beżynka (jak się w domu okazało dumbo :))

Jak tylko znajdę chwilkę to będą foty ;>
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
LaCoka

Uhh edit wróć ;/

Zapomniałam dopisać, że chłopak u którego przebywała ostatnio Buźka strasznie ją zaniedbał :(
Mała jest wychudzona, ma wydarte futerko na bródce i szyjce i całe te okolice są w strupkach. Poryfirynę wycierałam jej wczoraj aż z karczku ;/
Ale jest oazą spokoju, nawet nie drgnęła kiedy ją przemywałam wacikiem, jej zachowanie kojarzy mi się z Amisią, takie grzeczne i urocze "tylko mnie kochaj" :)
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

widziałam to małe beżowe cudo wczoraj w pociągu - dziewuszka jest prześliczna! :-*
pogłaszcz dumbolka ode mnie po tych słodkich uszkach :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
LaCoka

unipaks pisze:widziałam to małe beżowe cudo wczoraj w pociągu - dziewuszka jest prześliczna! :-*
pogłaszcz dumbolka ode mnie po tych słodkich uszkach :)
Dziękujemy bardzo ;)
A weź i ją pogłaszcz jak to to biega jakby miało torpedę w dupce ;D
Już się z moim Feciorem zaprzyjaźniła i wspólnie demolują kuchnię ;)
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

Kobieto, ileś Ty tych szczurów uzbierała już, co? ;D ;)
Ale to Szczurfan zaniedbał Buźkę czy co, bo nie zrozumiałam, albo nie jestem w temacie, a pewnie oba;)?
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
LaCoka

alken pisze:Kobieto, ileś Ty tych szczurów uzbierała już, co? ;D ;)
Ale to Szczurfan zaniedbał Buźkę czy co, bo nie zrozumiałam, albo nie jestem w temacie, a pewnie oba;)?
16 ;D
Pokrótce sprawa wyglądała tak: Szczurfan miał dwie samiczki (Mordzię i Buźkę) i wziął od Pin Filipka i Paska i jego rodzice się zdenerwowali (bo zrobił to bez ich zgody/wiedzy) i kazali mu oddać wszystkie ogony. Chopy mieli przyjechać do mnie a dziewuszki trafiły do dość nieodpowiedzialnej osoby (Mordzia w międzyczasie umarła :() i zostałam poproszona o przygarnięcie Buźki, która została odebrana tamtemu chłopakowi w opłakanym stanie ;/ <- Szczurfan jeśli coś przekręciłam to weź mnie popraw ;)

Buziek jest przestraszona, chudziutka, drobniutka, bardzo podrapana (aż futerko jest wydarte i widać małe ranki) cała w poryfirynie ;/ ale podpasamy ją już i tulimy ile się da, ku jej widocznej uciesze :)
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

o, to naprawdę nie jestem w temacie:P, nie wiedziałam że Szczurfan musiał oddać szczury. no teraz to już na pewno bezpieczna jest ^-^
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

no a focie? :)
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”