pin3ska pisze:LaCoka, wiesz... teraz to juz nie jest TWÓJ mały harem
A foty gdzie?;>
Teraz to jest harem Paska i Filipka

Fotki postaram się wrzucić jeszcze dzisiaj
To tera może tak pokrótce co to się wczoraj w haremie działo

Ok 18:30 umówiłam się w arkadii ze Szczurfanem na odbiór Paska, Filipa i (to był szantaż!) Buźki

Okazało się, że miała miejsce mała stłuczka i po godzinie czekania postanowiłam polecieć na piechotę po ogony do samochodu, którym były przewożone

Po powrocie do domu chłopcy poniuchali, stwierdzili, że mają wszystko w D. i poszli spać na hamaczku tuląc między sobą Buźkę

. Kiedy dołączyłam do nich Szyszkę i Fuzję reakcja była bardzo zabawna

Dziewczyny próbowały uciec z klatki a chłopcy wąchali je z zainteresowaniem (nigdy nie widziałam u Szyszki tak przerażonej mordki-ktoś jest większy od niej! ;P) , jedyna bójka do jakiej doszło to oczywiście Szyszka vs Fuzja ;P
Ne udało mi się jeszcze osiatkować nowej klatki ale nie przeszkadza to ani chłopakom ale Buźce więc spali sobie w takiej cała noc

Szuszu i Fuzja musiały być oczywiście na noc odizolowane bo wyłaziły pomiędzy prętami i Fuzja sobie z tym świetnie radziła ale grube Szyszkowe dupsko się klinowało i bałam się, że sobie coś zrobi.
A teraz tak z innej beczki: kojarzycie może ogłoszenie o beżowych husky z Wrocławia? Zanim znalazło się ono tu i
[CENZURA - UWAGA BO MOD SIĘ WKURZY] było na takim małym, rzadziej uczęszczanym forum. Zajrzałam tam parę razy bo maluchy mnie urzekły, widzę, że chętnych brak ;> więc ot tak z ciekawości napisałam wiadomość prywatną do właścicielki, zero odzewu. Tego samego dnia ogłoszenia pojawiły się na wszystkich większych forach a za dwa dni były zamknięte bo wszystkie maluchy zarezerwowane.
Kilka dni później dostaję prywatną wiadomość na tamtym małym forum d właścicielki (okazało się, że wcześniej nie wiedziała co to PW i dlatego odpisała dopiero po takim czasie) i co? I pyta czy chcę jedną dziewczynkę bo jeszcze jest ;P
Decyzja została podjęta dość szybko, kiedy pokazałam Lubemu jej zdjęcie usłyszałam "dawaj ją"

I tak oto wczoraj dzięki zorganizowanej akcji Ogoniastej i Yes
[CENZURA - UWAGA BO MOD SIĘ WKURZY] (dziękuję raz jeszcze, jesteście wielkie! :*) trafiła do nas mała beżynka (jak się w domu okazało dumbo

)
Jak tylko znajdę chwilkę to będą foty ;>
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama