wuwuna, ej no nie szczuj, poza tym mnie każdy kot lubi, więc może nie wyjść. No jasne, że jej nie ukradnę, tylko niecny zamiar miałam. Ale co się jej namiziałam pod pretekstem oceny to moje

Moderator: Junior Moderator

Merch, Koronolo został wyrzucony na ulicę i ja go przyniosłam do domu.Od poczatku bardzo lgnął od człowieka i wszystkiego co żywe.U mnie w domu całe towarzystwo psiokocioszczurze żyje w zgodzie i nieraz wymęczone zabawą zasypiają wtulone w siebie,no może z małym wyjątkiem- Zoa się nie liczymerch pisze:Kot to jakis cud nad cuda , skad go masz i jak to zrobilaś, ze on taka cierpliwość ma do szczurasów.

Azi nie zamierzam,Koronolo to miziawka nawet do obcych.Prędzej zatrudniona była byś do głaskania przytulania i całowania tego mięciutkiego ciałkaAzi pisze:wuwuna, ej no nie szczuj, poza tym mnie każdy kot lubi, więc może nie wyjść

.. A miny mnie rozbroily
 .. A miny mnie rozbroily  I musze Ci powiedziec ze bardzo ladne zdjeica robisz
 I musze Ci powiedziec ze bardzo ladne zdjeica robisz  takie... hmm realistyczne.. nie wiem jak to okreslic
 takie... hmm realistyczne.. nie wiem jak to okreslic 
 . Muszę stwierdzić, że oczy uwłosionych inaczej są niesamowite: wyraziste i  Piękne! ( i te uszyska za kratkami...
 . Muszę stwierdzić, że oczy uwłosionych inaczej są niesamowite: wyraziste i  Piękne! ( i te uszyska za kratkami...  )
 ) 
  od brata i bratanka
 od brata i bratanka  oczywiscie dla bandy calej rowniez i najwiekszego futrzaka.
 oczywiscie dla bandy calej rowniez i najwiekszego futrzaka.O to jedna Limba śledzi mnielimba pisze:wuwwuna z pewnych zrodel mi wiadomo ze napstrykalas kilka nowych piekyhc fotek.
Nie nadz wisnia i sie podziel

Proszę bardzo,przekażęlimba pisze:Poprosze rowniez o tarmochy dla laseczki rexsikowej od brata i bratanka

Jedyne zwierzę w stadzie, które nie umie stroić min. Zawsze wygląda tak samo. Nie potrafi się dziwić. Często stoi, nie biega tylko chodzi. A wetka jak ją osłuchiwała to ta usnęła i ciało jej sflaczało. Aż doktor nie mogła wyjść z podziwu.
 Jedyne zwierzę w stadzie, które nie umie stroić min. Zawsze wygląda tak samo. Nie potrafi się dziwić. Często stoi, nie biega tylko chodzi. A wetka jak ją osłuchiwała to ta usnęła i ciało jej sflaczało. Aż doktor nie mogła wyjść z podziwu. 

Ale kociak i Aweszka mnie rozwalili..
 Ale kociak i Aweszka mnie rozwalili..  

Uoi z wyrazu twarzy podobna bardzo do brata. Pomarszczuchy gole sa strasznie smieszne, maja  urok te szczuraki, i od azu chce sie jeczyms przykryc
 Uoi z wyrazu twarzy podobna bardzo do brata. Pomarszczuchy gole sa strasznie smieszne, maja  urok te szczuraki, i od azu chce sie jeczyms przykryc 
 ) ze tak blagalnie patrzy. Zdjecia z Koronolem powinnas na jakis konkurs wyslac. Cos pieknego
 ) ze tak blagalnie patrzy. Zdjecia z Koronolem powinnas na jakis konkurs wyslac. Cos pieknego