Igaśkowa brygada

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Igaśka

Re: Igaśkowa brygada

Post autor: Igaśka »

Wiem ,że to głupie pytanie ::) ale bo w zoologu jest maluszek tylko jeszcze z tydzien lub więcej i będzie do brania.Na 99% pójdzie na węża :-[ Ratować maleństwo ? Na 50 % uda mi się go wyciągnąć za darmo , a pani w sklepie już nie chce mieć młodych więc mam nadzieję ,że już skończy tą 'rozmnażalię'. ;)
Awatar użytkownika
fanta&pepsi

Post autor: fanta&pepsi »

Niech Pani weźmie bo szkoda malucha :'( Ale potem jak najszybciej do Weta bo niewiadomo czy jakiego chorubska nie przeniesie ;)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34115 zapraszam na temat o moich dziewczynkach ;)
Zawsze będę cię kochała Tosiu. :*
Awatar użytkownika
Igaśka

To oczywiste ,że odrazu pójdę na kontrolę ;) Tylko się tak zastanawiam .Z jednej strony nie popiera się zoologów ale z drugiej mogę go wyciągnąć za darmo i mam 99% pewności ,że pani już ich nie będzie rozmnażać bo odwiedziam codziennie sklep i rozmawiam z właścicielką .Ma z ok. 30 lat i mówi ,że już nie chce tego smrodu ::)
Awatar użytkownika
Igaśka

A ja się pochwale ,że beżowy dumbo może przyjedzie do mnie z Wawy ;D
A maluszka wyciągnie koleżanka :D
Jutro lub dzisiaj dodam nowe zdjęcia ;)
Awatar użytkownika
sylwiaj

Post autor: sylwiaj »

ale masz szczescie:) ja tez sie chce jeszcze doszczurzyc jednym maluszkiem:)
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister

ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
Awatar użytkownika
Igaśka

Zawsze marzyłam o dumbo ::) Najgorzej z transportem :(
Ty to masz kurcze już stado ogromne ;D ::) Jak ja też bym chciała takie doszczurzanie mieć cały czas ::)
Klatka na 4 szczurki i mam zamiar kupić szynszylówkę lub ferplasta ,ewentualnie woliere.Chociaż najpierw trzeba kaske nazbierać ,a z moim zbieraniem ::)
Awatar użytkownika
sylwiaj

a gdzie tam duzo 4 ogony:) i chce miec 5 bo akurat tyle mi sie w klatce pomiesci:) im wieksz stado tym wieksza ucecha i wiekszy smrod::)
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister

Awatar użytkownika
Igaśka

Aaa ja myślałam ,że masz więcej ogonów :D Z tym smrodem to racja.Jeszcze do tego moje robią pod siebie i siusiają wszędzie ::) Może dumbolec będzie wychowany .. ;D I czekamy na zamówienie od nietoperra ..bardzo bardzo niecierpliwie ;D
Awatar użytkownika
Igaśka

No i nic .Dumbolec idzie do innej osoby bo może wziąźć dwójkę chłopców ,a ja mogłam jednego ;) Ale przeżyje ::)
Zabiorę maluszka ze sklepu ;D To tak na smutek,że się nie udało , a tak już blisko byłam ::)
Chłopcom w najbliższym czasie zrobię fotki.Mają dopiero miesiąc ,a Franek już niedługo będzie biały.Maluszek ze sklepu to ciemny husky :D I odarazu do weta sprawdzić czy nie będzie miał choróbska ;)
Miłej nocy życzę :)
Igaśka
Awatar użytkownika
sylwiaj

ehh miałam to samo tez niepowodzenie przy adopcji:( zapisałam sie na miot sun rats;D ciekawa jestem tych ogonów:)

Awatar użytkownika
Igaśka

<zazdrości> Jakie oni mają śliczne szczurki ::)
Moje to takie gudłaje niewychowane śmierdziuchy ;D
Awatar użytkownika
sylwiaj

każdy moze sie na miot zapisac tylko trzeba spełnic warunki;) a moje to co? tez paskudne smierdziuchy ale za to jakie kochane:D pochwalisz sie nowym ogonkiem;> ja to zauwazyłam ze nie ma co sie spieszyc trzeba czeac na tego jedynego jak z facetem;D

Awatar użytkownika
Igaśka

Jeszcze go nie mam ;) Ale nie dam żeby poszedł na węża >:( Może i one muszą co jeść ale ja na to tak bezradnie nie będe patrzeć i go z tamtąd wyciągne .Jeszcze kilka dni ::)
Awatar użytkownika
Eve

Post autor: Eve »

Piękne te Twoje Potwory - śliczne :)
.. a że śmierdziuchy małe, he he ale za to jakie kochane ! :)
U mnie "na zapach" sprawdza się system: duża klatka - i to jest podstawa, jak były w mniejszej i tylko we dwie ( w tym jeden obsesyjny czyścioch!) to po tygodniu .. idź stąd :) zmieniłam klatkę i wymieniam pinia raz na dwa tygodnie a i tak zapachów nie ma, ale rozsypuję pinia na całej powierzchni spodu. Idzie mi połowa opakowania.
- kuweta do załatwiania się - dwie ceramiczne miski ale z piaskiem do kąpieli dla szynszyli, u mnie najlepiej sprawdza się pucek bo nie jest taki miałki i One ( teraz cała czwórka już ) tam biegają na coś grubszego ale i na siku też ( jak są w pobliżu ..)
hamaków mam na wymianę i zmieniam co trzy, cztery dni i piorę w płynie do naczyń - najlepiej spiera " zapach"
i muszę powiedzieć że mam spokój :)
Pozdrawiamy :)
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133

Hamaczki dla każdej paczki :P
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Awatar użytkownika
Igaśka

Ooo wreszcie nie pisze do siebie cały czas :D
Moje śmierdziuchy tylko jak włoże szmatke to od razu zasikana no i chyba każdy wie ,że wtedy zapaszek nie zamiły ::)
Ogólnie to moje robią pod siebie.Z trzy razy widziałam jak jeden załatwiał się w róg ;)
Niewychowane śmierdziuchy ;D
Franek z dnia na dzień coraz jaśniejszy i coraz więksi i więksi ::)
Pozdrawiamy wszystkich ;)
Zablokowany

Wróć do „Nasi pupile”