) jest dla niej męcząca ale to ja spia jedza razem czy chociaz to jak sie przekomazaja i iskaja  cały czas utwierdza  mnie ze to było doskonale posuniecie a co ciekawsze nie mam zamiaru poprzestać na 2
) jest dla niej męcząca ale to ja spia jedza razem czy chociaz to jak sie przekomazaja i iskaja  cały czas utwierdza  mnie ze to było doskonale posuniecie a co ciekawsze nie mam zamiaru poprzestać na 2 
Moderator: Junior Moderator

i dopoki nie widzialo sie jak nasz szczurek bawi sie z innym szczurkiem nie mozna powiedziec ze jest szczesliwy...
 i dopoki nie widzialo sie jak nasz szczurek bawi sie z innym szczurkiem nie mozna powiedziec ze jest szczesliwy...  dopiero teraz jest szczesliwy
 dopiero teraz jest szczesliwy  a jak Kami podarza za jego ogonem i powtarza kazde jego zachowanie to widac na pyszczku Bandziora dume :lol:
 a jak Kami podarza za jego ogonem i powtarza kazde jego zachowanie to widac na pyszczku Bandziora dume :lol:

mysle ze to zalezy bardzj od charakteru szczurka :] moj o dziwo jest aniolem pod tym wzgledem
 mysle ze to zalezy bardzj od charakteru szczurka :] moj o dziwo jest aniolem pod tym wzgledem  a balam sie ze beda problemy jedyne co sie dalo zauwazyc u starszego szczura to w moim przypadku totalny ignor dla mlodej ale z czasem minelo
 a balam sie ze beda problemy jedyne co sie dalo zauwazyc u starszego szczura to w moim przypadku totalny ignor dla mlodej ale z czasem minelo 
 z laczeniem byl jeden klopot : Bandyta byl zazdrosny i zamiast poznawac sie z Kami wlazil na mnie i nie chcial zejsc :lol:
 z laczeniem byl jeden klopot : Bandyta byl zazdrosny i zamiast poznawac sie z Kami wlazil na mnie i nie chcial zejsc :lol:  

a pierwszego dnia razem biegaly po lozku
 a pierwszego dnia razem biegaly po lozku