jak to jest z ta herbatą??
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

primoz, a czemu ten placz?
Co im dajesz do jedzonka?
Pokazywales jak sie pije z poidelka, widziales jak pija?

Co im dajesz do jedzonka?
Pokazywales jak sie pije z poidelka, widziales jak pija?

Co do herbaty to Pipi uwielbia Liptona truskawkową  Oczywiscie nie daje jej cały czas.
 Oczywiscie nie daje jej cały czas.

Oczywiscie nie daje jej cały czas.
 Oczywiscie nie daje jej cały czas.Moja:
Pipi ur.17.12.05r. a ze mną od 17 stycznia
Mojej siostry:
Pixi ur. ok 11.12.05r. z nami od 28.01.06r

Pipi ur.17.12.05r. a ze mną od 17 stycznia

Mojej siostry:
Pixi ur. ok 11.12.05r. z nami od 28.01.06r

- ilona, pani Borysa
Pamiętam, jak byłam pierwszy raz z Borysem u weterynarza i miałam sto pytań do. Kiedy powiedziałam, mu, że Borys wypija mi herbatę (zwykła ekspresówka saga z łyżeczką cukru) i zapytałam czy może mu to zaszkodzić uśmiechnął się i pokręcił przecząco głową. W związku z tym daję mu pić herbatę. Czasami pije ze mną szałwie (parzona z liści) albo yerba mate ale to rzadko  Mimo wszystko boję się, że może mu szkodzić ta herbata ale daję ją bo ostatnio nie widzę żeby pił wodę
   Mimo wszystko boję się, że może mu szkodzić ta herbata ale daję ją bo ostatnio nie widzę żeby pił wodę

Mimo wszystko boję się, że może mu szkodzić ta herbata ale daję ją bo ostatnio nie widzę żeby pił wodę
   Mimo wszystko boję się, że może mu szkodzić ta herbata ale daję ją bo ostatnio nie widzę żeby pił wodę-Wytrzymasz ze mną?
-Nie wytrzymam bez Ciebie
(dla szczurów mych)
Bąble http://www.garnek.pl/ilonkas/11948918

-Nie wytrzymam bez Ciebie
(dla szczurów mych)
Bąble http://www.garnek.pl/ilonkas/11948918
Re: jak to jest z ta herbatą??
no jak sobie chlipnie odrobinę raz na jakiś czas to może nie ale jako stały element diety to raczej odpada 
a wodę musi pić, bo herbaty odwadniają więc nie mogą być podstawowym przyjmowanym płynem.

a wodę musi pić, bo herbaty odwadniają więc nie mogą być podstawowym przyjmowanym płynem.
ze mną: leszek, kendrick 
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Ja robię herbatę, od czasu do czasu. Często dolewam trochę soku malinowego zamiast słodzenia  Nie wiem czy to dobrze. Tadzik tak kocha
  Nie wiem czy to dobrze. Tadzik tak kocha  

Z sokiem malinowym trzeba uważać. Mój kolega przeczytał kiedyś skład i okazało się, że były tam najgorsze świństwa i tylko jakaś znikoma ilość malin. Dobrze jest sprawdzić co w tym soku naprawdę siedzi;) A może miód byłby lepszy?

Jagódka uwielbia herbatę ... a właściwie celem jej łowów jest woreczek... Zawsze jeśli zostawię kubek z herbatą na stole, łapie się za worek i zwiewa do klatki 

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Ja już nie zostawiam torebek w herbacie. Wystarczyło, aby raz Rodzyn mi ją ukradł, zaciągnął pod poduszkę i tam rozbebeszył. matko, jaki syf >.<... A moi obecni panowie też wykazują nadmierne zainteresowanie torebkami. Wydaje mi się, że im właśnie chodzi bardziej o to, żeby coś porozrywać i narobić bałaganu, niż zjeść   

A można by szczurkom dać taką właśnie suchą torebkę? Tam w sumie przecież tylko liście są... Ale nie wiem, czy taki susz jest szkodliwy czy nie.

A można by szczurkom dać taką właśnie suchą torebkę? Tam w sumie przecież tylko liście są... Ale nie wiem, czy taki susz jest szkodliwy czy nie.
Tadzio robi to samo   Wyjmuje torebkę z herbaty i biega po całym pokoju, znajduje miejsce gdzie spokoje  morze rozszarpać woreczek i  później trzeba sprzątać
 Wyjmuje torebkę z herbaty i biega po całym pokoju, znajduje miejsce gdzie spokoje  morze rozszarpać woreczek i  później trzeba sprzątać    

A co do syropu, zmienię go na miód

Wyjmuje torebkę z herbaty i biega po całym pokoju, znajduje miejsce gdzie spokoje  morze rozszarpać woreczek i  później trzeba sprzątać
 A co do syropu, zmienię go na miód