I fotkami Loli

Moderator: Junior Moderator

Jaka świnka jest piękna, a piesa...!
 Jaka świnka jest piękna, a piesa...!   
 A proszę, proszęBabliś...a może my Cię "szczurzym transportem" wyślemy na ten drugi koniec naszej pięknej Ojczyzny, żebyś Ogryzkowi wytłumaczyła jak się trzynastolatki prowadzić powinny???
 Przebywanie ze mną to najgorsza możliwa kara, więc.. chętnie
 Przebywanie ze mną to najgorsza możliwa kara, więc.. chętnie  

I jednak dwie malutkie nie pełna 200g maluchy...
 I jednak dwie malutkie nie pełna 200g maluchy...  

], ale te są przewspaniałej urody,
 ], ale te są przewspaniałej urody,   
  ?
 ?Świnki są superBabli pisze:Zawsze mnie te świnki brzydziły [], ale te są przewspaniałej urody,

marlena, ajajaj, a jak tam z adopcją, znalazłaś jakąś huskulinkę?

tylko cicho
 tylko cicho 

?
 ? ? ] !
 ? ] ! 
  ?
 ?Pewnie, że więcej!!Babli pisze:A co do adopcji, albo się nic nie robi i jest : niespodzianka! Albo się mówi, bo tutaj z ciekawości umiera jedna forumowiczka [kto wie, czy nie więcej? ] !
 No Kochana, teraz już nie masz wyjścia!! Dawaj jakieś szczegóły tej tajnej kapturzastej "operacji"!!
  No Kochana, teraz już nie masz wyjścia!! Dawaj jakieś szczegóły tej tajnej kapturzastej "operacji"!!   

Jak na razie nic nie powiem żeby nie zapeszyćBabli pisze:Świnka... może kiedyś?
A co do adopcji, albo się nic nie robi i jest : niespodzianka! Albo się mówi, bo tutaj z ciekawości umiera jedna forumowiczka [kto wie, czy nie więcej? ] !

Hehe do pisków o gwizdów da się przyzwyczaić. One w szczególności rano kwiczą jak są głodne, ale to cholera mój tato Gucie tak nauczył że na każde kwiknięcie jeść dostaje. Za bardzo ją rozpieścił i tyle.Nue pisze:Świnki mają przekochane pyski. Aczkolwiek nie jestem pewna, czy zniosłabym te piski i gwizdy pomnożone przez 2
Jednak nie ma to jak ogony. Co nie?

potrzymam was w niepewności do Niedzieli wtedy wszystko na 100% się okażeOgoniasta pisze:Pewnie, że więcej!!Babli pisze:A co do adopcji, albo się nic nie robi i jest : niespodzianka! Albo się mówi, bo tutaj z ciekawości umiera jedna forumowiczka [kto wie, czy nie więcej? ] !

A ja nie mogę się doczekaćBabli pisze:Marlena! Zazdroszczę już

. To będzie moja szczurka i nazwę ja Sława i tak siedziała chyba przez 2 minuty i powtarzała Sława, Sławunia, Sławusia. Bo Sława to taka że sławna jest  :laugh:
. To będzie moja szczurka i nazwę ja Sława i tak siedziała chyba przez 2 minuty i powtarzała Sława, Sławunia, Sławusia. Bo Sława to taka że sławna jest  :laugh: 

Sława brzmi tak pogansko
 Sława brzmi tak pogansko  )
)
co za określenieAkka pisze:Siwa jest taka majestatyczna

Nie ma sprawy*Delilah* pisze:HaSława brzmi tak pogansko
)
A tak w ogole Marlena adoptuj mnie tez do Twojego zwierzynca