Mam nadzieję, że to nie ciąża ani guz, ani nic poważnego!
Kominiarz jest piękny, wspaniałe czarne szczurzysko!
Moderator: Junior Moderator

jak się w ciągu tygodnia nic nie urodzi, to znaczy, że jest spokój. A Tina okazała się małym tłuściochem (ponad 400g!)
 jak się w ciągu tygodnia nic nie urodzi, to znaczy, że jest spokój. A Tina okazała się małym tłuściochem (ponad 400g!)  Guzów na szczęście brak
 Guzów na szczęście brak 
 !
 ! No bo kurcze, jak to tak? No przecież wiatropylna nie jest, a przez kraty...
 No bo kurcze, jak to tak? No przecież wiatropylna nie jest, a przez kraty...  A jak się miewa domniemany ojciec i babcia?
 A jak się miewa domniemany ojciec i babcia? 
 Na 9:00 idę ją zanieść do dr Lewandowskiej...
  Na 9:00 idę ją zanieść do dr Lewandowskiej...

)
 ) Ale o relacje z Łatkiem się nie martw - może Hiacynta myśli stereotypowo i wydaje jej się, że jak łysy to dresiarz
 Ale o relacje z Łatkiem się nie martw - może Hiacynta myśli stereotypowo i wydaje jej się, że jak łysy to dresiarz  A tak poważnie - nie wszystko przychodzi od razu. U mnie Czmyś na początku stroszył się na Mlekołaka, pogonił parę razy małego, ofukał, podskakiwał gniewnie - aż się bałam, bo to wielki chłop, a Mlekołak najmniejszy. A po jakimś czasie zaczęło się tulenie, a teraz to nawet mały go przewraca i iska
 A tak poważnie - nie wszystko przychodzi od razu. U mnie Czmyś na początku stroszył się na Mlekołaka, pogonił parę razy małego, ofukał, podskakiwał gniewnie - aż się bałam, bo to wielki chłop, a Mlekołak najmniejszy. A po jakimś czasie zaczęło się tulenie, a teraz to nawet mały go przewraca i iska  Potrzebują więcej czasu razem i dłuższego łączenia, zobaczysz - Hiacynta polubi łatka
 Potrzebują więcej czasu razem i dłuższego łączenia, zobaczysz - Hiacynta polubi łatka 

Chmurek jest wyraźnie podekscytowany... O, zauważyła go i sie wyraźnie ożywiła...
 Chmurek jest wyraźnie podekscytowany... O, zauważyła go i sie wyraźnie ożywiła...  Schowałam ją teraz z klateczką, bo bałam sie, że zacznie się z tymi szwami wspinać po prętach...
 Schowałam ją teraz z klateczką, bo bałam sie, że zacznie się z tymi szwami wspinać po prętach...

Oby wszystko było dobrze
 Oby wszystko było dobrze