Sołzowy szubrawiec
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: wolna szczurza szuflandia
wiedzialam ze zostanie
hehehe
mizianko dla dziewuszek
trzymam kciuki bedzie dobrze 
Kamizelka u siostry nie miałaby źle, ale co własny dom to własny dom
Dobrze, że zostaje z Tobą. Ucaluj wszystkie panienki w brzuchy
Dobrze, że zostaje z Tobą. Ucaluj wszystkie panienki w brzuchy
na okazy czekamy w Paulowym temacie.tak, tak, pilnie śledzimyPaul_Julian pisze:Porobię fotkich moich co lepszych okazów
hmm, ja chyba też nie wierzyłam, że ją jednak przewiozę. a było blisko. a jak bym przekazała, to pewnie po tygodniu pojechała odbić mój norweski kawałek sercaOleczka pisze:wiedzialam ze zostaniehehehe
mizianko dla dziewuszek
trzymam kciuki bedzie dobrze
wygłaskane, wymiziane, i krzyczą o pięć minut przerwy na sen
ooo tak. tak. tak-tak-tak. lubimy nasz bezpieczny, ciepły(ekhmSysa pisze:ale co własny dom to własny dom![]()
ah tak. brzuchy jeszcze zostałySysa pisze:Ucaluj wszystkie panienki w brzuchy
lecim całować
...czyż nie dobija się koni...?
Jejku 
Mało jeszcze znam te Twoje dziewczyny, ale bardzo się cieszę, że Kamizelka zostaje. Obślinić brzuszek, proszę!
Och, no o Enigme. Tak jej fajnie z oczu patrzeje
Mało jeszcze znam te Twoje dziewczyny, ale bardzo się cieszę, że Kamizelka zostaje. Obślinić brzuszek, proszę!
Och, no o Enigme. Tak jej fajnie z oczu patrzeje
`Życie jest jednym wielkim rozczarowaniem.` O.Wilde
no, Enigma...ona jest po prostu taka fajna rezolutna panienka.i nie dziw przecież, mieszka w szuflandiikla.kier pisze: Och, no o Enigme. Tak jej fajnie z oczu patrzeje
a patrzeje, patrzeje. oszukanica wie jak trzeba patrzeć do obiektywu
nic to, że mało znasz. mamy czasMało jeszcze znam te Twoje dziewczyny, ale bardzo się cieszę, że Kamizelka zostaje. Obślinić brzuszek, proszę!
- Paul_Julian
- Kontakt:
A ja sie zapytam , czemu Mu i Enigma mają takie imiona? Bo Kamizelka to wiemy , ze od łysych łapek 
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Mu..na początku była Mała Mu (potem już nie wypadało
), skojarzenie od Małej Mi, a Mu bo krówka.
poplątanie z przeplątaniem
Enigma pozostała przy pierwszym imieniu. odebrałam ją od cioci Ivci która chciała ją początkowo zostawić u siebie,
później plany się pozmieniały nie z Ivci winy, tak spontanicznie trochę wyszło. Wiem, że się do Enigmy przywiązała, ja obiecałam ze swojej strony ciągły kontakt, i właśnie ze względu na Ivcię pozostawiłam małą gryzeldę przy imieniu Enigma. (tak, gdyby nie imię Enigma, nazwałabym ją uroczo Gryzelda- początkowo gryzła mnie w twarz(?) w nos, policzek, brodę)
uff. te zdania mi nieskładnie powychodziły. ale ja mam problemy ze składnią od powrotu z Niemiec, wybaczcie
poplątanie z przeplątaniem
Enigma pozostała przy pierwszym imieniu. odebrałam ją od cioci Ivci która chciała ją początkowo zostawić u siebie,
później plany się pozmieniały nie z Ivci winy, tak spontanicznie trochę wyszło. Wiem, że się do Enigmy przywiązała, ja obiecałam ze swojej strony ciągły kontakt, i właśnie ze względu na Ivcię pozostawiłam małą gryzeldę przy imieniu Enigma. (tak, gdyby nie imię Enigma, nazwałabym ją uroczo Gryzelda- początkowo gryzła mnie w twarz(?) w nos, policzek, brodę)
uff. te zdania mi nieskładnie powychodziły. ale ja mam problemy ze składnią od powrotu z Niemiec, wybaczcie
- Paul_Julian
- Kontakt:
Też nazywasz łaciatki krówkamisssouzie pisze: Mu bo krówka.
poplątanie z przeplątaniem![]()
Poplątanie rozumiem doskonale. Ja tak nazwałem Kredkę . Czarna jak Krecik , ale Krecik to tak troche głupio , a Kredka brzmi troche jak Krecik... Swoja drogą często ja wołam "Krecia"
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
KreciaJa tak nazwałem Kredkę . Czarna jak Krecik , ale Krecik to tak troche głupio , a Kredka brzmi troche jak Krecik... Swoja drogą często ja wołam "Krecia"
przychodziłyby obie na raz
byłam przed chwilą w szuflandii. ciepło paskudy mają, jak to dobrze
i uwaga, Kamizelka spała znów z Mu. czyli przynajmniej w ich wzajemnych stosunkach lody puściły
a dziś jeszcze wcześniej jak byłam, zobaczyłam obok półki zrzuconą książkę.
"aha, Enigma znów na szczycie siedzi" patrzę na półkę, patrzę, ale nigdzie nie widzę małego szubrawca.
a jak miałam widzieć Enigmę jak ona siedziała grzecznie i kitrała brokuła? na samej górze siedziała Kamizelka!
(tfu, czasami już mam pisać Kredka zamiast Kamizelka, w ostatnim momencie sobie przypominam, że Kredka to nie u nas
no dumna jestem z mojej dziewczynki. jak paw!
- Paul_Julian
- Kontakt:
Bo się panoszysz u nas jak u siebiesssouzie pisze: (tfu, czasami już mam pisać Kredka zamiast Kamizelka, w ostatnim momencie sobie przypominam, że Kredka to nie u nas)
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
-
klimejszyn
- Kontakt:
bo mi dobrze w Waszych tematach !Paul_Julian pisze:Bo się panoszysz u nas jak u siebieZresztą ja i Klimejszyn też ;p
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
mi tożeklimejszyn pisze:bo mi dobrze w Waszych tematach !Paul_Julian pisze:Bo się panoszysz u nas jak u siebieZresztą ja i Klimejszyn też ;p
ja się panoszę, ja?
ja tak cichutko, czasem coś szepnę, że ledwie mnie słychać, a ten mi tu, że się panoszę!
Uśmiałam się! Aż łzy z oczu pociekły!sssouzie pisze: ja się panoszę, ja?
ja tak cichutko, czasem coś szepnę, że ledwie mnie słychać, a ten mi tu, że się panoszę!![]()
![]()
ja też:)Sysa pisze:Uśmiałam się! Aż łzy z oczu pociekły!![]()
![]()
![]()
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Muszę Wam powiedzieć, że rzeczywiście szalejecie - tyle postów nabić w tak krótkim czasie...Paul_Julian pisze:Bo się panoszysz u nas jak u siebieZresztą ja i Klimejszyn też ;p
Jeszcze Was chyba tylko w Gryzolandzie u Oleczki nie widziałam... i na bazarku...
A sssouzie mały trzpiotek, którego wszędzie pełno
Dzięki temu wszystkiemu jest wesoło
A wczoraj wpadłam na pomysł żeby tak się zebrać i zaspamować Paulowi wątek do dwusetnej strony
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]