Moja Bura zwyczajnie : Karma,chlebuś,psie kosteczki,żelki dla psów a ostatnio nawet d klatki wrzuciłam jej mały "bucik" z jakieś tam skórki ususzonej: Po 5 dniach ani śladu.
 Nawet "sznurówki":D
 Nawet "sznurówki":DModerator: Junior Moderator

Nawet "sznurówki":D
 Nawet "sznurówki":D > Ale nic nie przebije zieleninki- trawki, mleczu lub sałaty. (nie pryskane bo z mojego ogródka ^^)
> Ale nic nie przebije zieleninki- trawki, mleczu lub sałaty. (nie pryskane bo z mojego ogródka ^^) Filipek jeszcze uwielbia słonecznik
  Filipek jeszcze uwielbia słonecznik  
 o to są w stanie bić się jak rottweilery
 o to są w stanie bić się jak rottweilery  za suszonymi owocami jakoś nie szaleją.. ale jeszcze tak dość smakuje im mniszek lekarski
 za suszonymi owocami jakoś nie szaleją.. ale jeszcze tak dość smakuje im mniszek lekarski  myślałam, że przysmakiem będzie suszona marchewka (taka w plasterkach - ta firma co ziółka szczurze też robi ma w ofercie - nazwę zapomniałam). ale wiecie co? nawet nie tknęły
 myślałam, że przysmakiem będzie suszona marchewka (taka w plasterkach - ta firma co ziółka szczurze też robi ma w ofercie - nazwę zapomniałam). ale wiecie co? nawet nie tknęły   za to mnie ta marchew smakowała i całą zjadłam jak chipsy
 za to mnie ta marchew smakowała i całą zjadłam jak chipsy 
 .   A i uwielbia takie misie warzywne dla szczurków.
 .   A i uwielbia takie misie warzywne dla szczurków. Muesli jogurty i makaron zjadaja w zgodzie ale czesto slychac jakies piski jak jeden zje cos drugiemu
 Muesli jogurty i makaron zjadaja w zgodzie ale czesto slychac jakies piski jak jeden zje cos drugiemu 

i o psie kości-waniliowe.I o fistaszki z karmy- Wirus jest szefem ich 'stada' i uważa że pierwszy może podejść do miseczki i wybrać najlepsze żarcie.
 i o psie kości-waniliowe.I o fistaszki z karmy- Wirus jest szefem ich 'stada' i uważa że pierwszy może podejść do miseczki i wybrać najlepsze żarcie.  I zawsze zabiera wszystkie fistaszki,pestki dyni,zanosi w kąt,siada na tym i je.
 I zawsze zabiera wszystkie fistaszki,pestki dyni,zanosi w kąt,siada na tym i je.  a ostatnio Kwasek się wnerwił - bo w końcu tez może zjeść coś dobrego a nie pozostałości- i rzucił się na Wirusa i wyrwał mu spod tyłka fistaszki
 a ostatnio Kwasek się wnerwił - bo w końcu tez może zjeść coś dobrego a nie pozostałości- i rzucił się na Wirusa i wyrwał mu spod tyłka fistaszki  A kotłowały się po klatce jak nigdy. ^^ I makaron taki jeszcze nieugotowany,sobie chrupią.
 A kotłowały się po klatce jak nigdy. ^^ I makaron taki jeszcze nieugotowany,sobie chrupią.

powstrzymal ja w ostatnim momencie.
 powstrzymal ja w ostatnim momencie.