i ciesze sie, ze zaczyna sie wam ukladac z Love
<:(...)~~~
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
sliczne wszystkie szczurki. az mi sie cieplutko na serduszku zrobilo jak ogladalam te zdjecia 
A więc po długich namyślaniach postanowiłam nazwać małego Elmo, bo jest taki fajowy i lubi się bawić, ciągle wraca do mnie podczas spacerków i w ogóle jest słodki, no i mój pierwszy chłopaczek na stałe. :lol2:
Dzięki wszystkim za cieplutkie słowa (ich ciągle mało :lol:)
Dzięki wszystkim za cieplutkie słowa (ich ciągle mało :lol:)

Fajne imię, tak jak ten potworek z Ulicy Sezamkowej - był taki słodziutki i nieśmiały.
Bardzo mnie cieszą zmiany w zachowaniu Love, może wszystko się będzie ok i zrobi się z niej tez przytulak. Tego Ci życzę
Bardzo mnie cieszą zmiany w zachowaniu Love, może wszystko się będzie ok i zrobi się z niej tez przytulak. Tego Ci życzę
...Tusia, Dziuba,Kruffka,Beza biały aniołek w sercu....Kreciu kocham Cię
Wybacz; Nikita,Fredziulek, Marokko, Greta wredotka
imie - rewelka
Elmoooooo - sweeeet
cudo, cudo
ja sie wpraszam na miziania
Elmoooooo - sweeeet
cudo, cudo
ja sie wpraszam na miziania
Oj, ESTI mnie nie było tu tylko dwa tygodnie, a Tobie się rodzina dwa razy powiększyła
.
Nie ładnie ESTI, nie ładnie... :twisted:
Nie ładnie ESTI, nie ładnie... :twisted:
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Super, naprawde
Wszystkie ogonki są cudne
Gratuluje
Kto by pomyślał, że nowy FACET pomoże rozwiązać problemy w stadku :roll:
Mam nadzieje, że Love będzie z każdym dniem bardziej ufna, i że stanie się w końcu taka towarzyska jak Elmo
Buziaczki dla Was wszyskich :*
Gratuluje
Kto by pomyślał, że nowy FACET pomoże rozwiązać problemy w stadku :roll:
Mam nadzieje, że Love będzie z każdym dniem bardziej ufna, i że stanie się w końcu taka towarzyska jak Elmo
Buziaczki dla Was wszyskich :*
Kurde nie wiem co zrobić z Miką, ona od spotkania jest tak pobudzona, że cały czas ma ruje i martwie się o nią i o resztę stadka, bo ona strasznie szaleje. Może dać jej coś na uspokojenie, bo zaraz mi zawału dostanie... :?
[ Dodano: Nie Lip 24, 2005 12:09 am ]
Jezus, ani lepiej...ni trochę...Mika chyba odrabia zaległości i ma ruje już przez 12 godzin, męczy biedną Love i Elmo, a ja nie chcę mieć małych Mikunio-Elmusiów...
Ileż można!!!!!
[ Dodano: Nie Lip 24, 2005 12:09 am ]
Jezus, ani lepiej...ni trochę...Mika chyba odrabia zaległości i ma ruje już przez 12 godzin, męczy biedną Love i Elmo, a ja nie chcę mieć małych Mikunio-Elmusiów...
Ileż można!!!!!

:lol: moim zdaniem to nic groznego... pomeczy ich troche i zaraz jej przejdzie...
podrap ja koniecznie za uszkiem ode mnie, ESTI... naprawde sie w niej zakochalam... 
krwiopijka, podrapałam ją za uszkiem. 
Bardzo podziękowała. :lol:
A co do jej wariactw, to całą noc szalała, a rano jak póściłam Elmo, to znowu uszy jej latały...ona to ma powera.
Bardzo podziękowała. :lol:
A co do jej wariactw, to całą noc szalała, a rano jak póściłam Elmo, to znowu uszy jej latały...ona to ma powera.

Estuś, ja sie domagam jakiś nowych relacji z życia twojego stada 
no i fotek mojego ulubieńca Elmo
no i fotek mojego ulubieńca Elmo
Ano właśnie...ryczeć mi się chce...
Mika miała dzisiaj operację, guz już mocno urósł, a że doktor dopiero dzisiaj wróciła z urlopu więc czekałam...no i zobaczyłam ten nowotwór, brzydki, wielki i wiem, że bądą przerzuty...to kwestia czasu. :-(
Moja maleńka na razie jest w klinice, bo dostała usypiacz, do którego nie ma wybudzacza...a Wojtyś zaoferowała się, że do końca dyżuru będzie miałą na nią oko, więc zdecydowałam się ją zostawić i zabiorę ją wieczorkiem...ona jest taka maleńka, taka krucha, biedactwo moje dzielnie przeszło operację, ale teraz muszę czekać aż się wybudzi...
No i teraz czeka mnie tylko nerwowe czekanie i szukanie przerzutów i chyba nie będę już sę decydować na kolejne zabiegi...więc nie wiem ile jeszcze moja kruszyneczka będzie żyła w zdrowiu... :-(
Elmo został przebadany i poza kichaniem wszystko z nim oki. Podawanie scanomune na razie nie przynosi poprawy, więc chyba zacznę inhalować. Tylko teraz waham się czy robić kastrację już teraz, czy poczekać aż wyzdrowieje do końca...nie wiem.
Mika miała dzisiaj operację, guz już mocno urósł, a że doktor dopiero dzisiaj wróciła z urlopu więc czekałam...no i zobaczyłam ten nowotwór, brzydki, wielki i wiem, że bądą przerzuty...to kwestia czasu. :-(
Moja maleńka na razie jest w klinice, bo dostała usypiacz, do którego nie ma wybudzacza...a Wojtyś zaoferowała się, że do końca dyżuru będzie miałą na nią oko, więc zdecydowałam się ją zostawić i zabiorę ją wieczorkiem...ona jest taka maleńka, taka krucha, biedactwo moje dzielnie przeszło operację, ale teraz muszę czekać aż się wybudzi...
No i teraz czeka mnie tylko nerwowe czekanie i szukanie przerzutów i chyba nie będę już sę decydować na kolejne zabiegi...więc nie wiem ile jeszcze moja kruszyneczka będzie żyła w zdrowiu... :-(
Elmo został przebadany i poza kichaniem wszystko z nim oki. Podawanie scanomune na razie nie przynosi poprawy, więc chyba zacznę inhalować. Tylko teraz waham się czy robić kastrację już teraz, czy poczekać aż wyzdrowieje do końca...nie wiem.

biedna Mikunia 
trzumam mocno kciuki
oby jak najdłuzej przerzutów nie było ...
trzumam mocno kciuki
oby jak najdłuzej przerzutów nie było ...
jej Esti przykro mi bardzo :* 3mam'y kciuki za Mikusie :!:
:!: dacie rade :!:
:!: dacie rade :!:
w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
Jesteśmy w domku...moje kochane maleństwo, takie dzielne i silne. :-(
Aż mnie rozwala od środka jak patrzę na jej siłę...biedna krąży po klatce z głupim jasiem...
Aż mnie rozwala od środka jak patrzę na jej siłę...biedna krąży po klatce z głupim jasiem...