No i foeczka hamaczku robionego na szybko,w ktorym Dzidzia nie chce spac bo woli wspinac sie po klatce.. :drap: i spac pod nim..

Klatka ma wymiary-szer.40,dlug.70,wys.77(razem z kuweta). :hihi:
Moderator: Junior Moderator

Mogę zadac pytanie?
 Mogę zadac pytanie?  Dlaczego ta półka jest dana krzywo?
 Dlaczego ta półka jest dana krzywo?  
  :jezor2:
  :jezor2:
 naprawde fajna klatka...  pewnie kosztowała majątek  :drap:
 naprawde fajna klatka...  pewnie kosztowała majątek  :drap: Dlaczego ta półka jest dana krzywo?
 Dlaczego ta półka jest dana krzywo?  
  :jezor2:[/quote]
  :jezor2:[/quote]

Poprostu się spytałam, bo byłam zdziwiona
 Poprostu się spytałam, bo byłam zdziwiona  Myślałam ze to tak jest zrobione specialnie
 Myślałam ze to tak jest zrobione specialnie 
 Życzę powodzenia przy majsterkowaniu. :hihi:
 Życzę powodzenia przy majsterkowaniu. :hihi:

Ja po prostu odpowiadam
 Ja po prostu odpowiadam 

Jak cot o służę pomocą
 Jak cot o służę pomocą 

za jakis czas beda mialy maly remont w tej klatce (druciane polki pojda up a przyjdzie mnostwo innych rzeczy: drewniane polki, drabinki recznie przeze mnie robione, mostki, rurki domek wszystko bede sama robic wiec jak juz skoncze to dam foty
 za jakis czas beda mialy maly remont w tej klatce (druciane polki pojda up a przyjdzie mnostwo innych rzeczy: drewniane polki, drabinki recznie przeze mnie robione, mostki, rurki domek wszystko bede sama robic wiec jak juz skoncze to dam foty  Mira i Proxi maja taka srednia klatke ale juz dosc ladnie urzadzona (niestety na wiecej bajerow  nie ma miejsca) i wciaz kombinuje nad wybiegiem w domu
 Mira i Proxi maja taka srednia klatke ale juz dosc ladnie urzadzona (niestety na wiecej bajerow  nie ma miejsca) i wciaz kombinuje nad wybiegiem w domu  musze cos zrobic zeby mi pod lozko nie wlazily (mnostwo wystajacych gwozdzi :/ i kurz) i do kabli sie nie dobieraly
 musze cos zrobic zeby mi pod lozko nie wlazily (mnostwo wystajacych gwozdzi :/ i kurz) i do kabli sie nie dobieraly  mam jeszcze jedna malutka klatke na calkiem male szczurki i 2 transporterki (planuje kupic trzeci jeszcze wiekszy zeby mogly swobodnie ze mna podrozowac) ale Wasze klatki to naprawde super sa jak tak przegladam
 mam jeszcze jedna malutka klatke na calkiem male szczurki i 2 transporterki (planuje kupic trzeci jeszcze wiekszy zeby mogly swobodnie ze mna podrozowac) ale Wasze klatki to naprawde super sa jak tak przegladam 

powaznie upadlam na glowe
 powaznie upadlam na glowe