Podpis już wzbogacony

wieczorem koniecznie muszę dodać zdjęcia bo to taki przystojniak, że muszę się pochwalić

GMR jest straszne, u mnie działa z prędkością 1 szcz/msc

Moderator: Junior Moderator
dwie to jeszcze nie tak dużo...alken pisze:ja mam 60tkę i mieszkają w niej zawsze 3-4 szczury jest bardzo ustawna i przestronna. pytanie tylko czy musisz się już obkupować w klatki ? (to też ma swoją nazwę jak GMR - GMC - get more cages)
na razie nie wiesz jak będzie wyglądać starość Twoich szczurków i czy faktycznie JJ będzie musiał siedzieć sam (jak będzie nadal broił to się go wykastruje a jeśli kastacja nie pomoze to dopiero wtedy bedzie potrzebował nowego mieszkanka). a na starość perfecta mozna fajnie podzielić - starsze na dole, młodsze na górze.
No oby łączenie się udałoArau pisze:E tam, ja kupiłam używaną za 40 zł, 60tka, trochę obdrapana, ale chłopaki i tak gryzą pręty, więc nowa po miesiącu wyglądałaby tak samo. Kuweta brudna na spodzie, ale i tak dno jest czymś przykryte, więc nie widać. Wyciągane dno, podzielone na dwa, kuweta ma 15 cm wysokości... za tę cenę jestem naprawdę zadowolona, nie lubię przepłacać i już
Szkoda, że chłopaki osobno... Życzymy pomyślnego łączenia, Juvku piękności rude (Ja Ci go naprawdę ukradnę, napatrzeć się nie mogę!), niech Ci się łapka szybko i ładnie goi!
Ostatnio na forum chyba większość chłopaków ma kryzys młodzieńczy
Jaj cięcie nie jest wykluczone. Daje mu czas jeszcze, poczekam jak Rufus i Juvek się dogadają, potem zobaczymy czy uda się do nich dołączyć JJ'a. Mam znajomą Panią weterynarz hodującą szczurki i według niej kastracja nie pomoże, bo to u niego wygląda na kwestie psychiki i ja niestety też tak czuje (a właściwie to nie jest kwestia czucia tylko obserwacji i wiedzy zdobytej z licznych artykułów i forum), ale jeśli jego stany nerwowo-lękowe powrócą (bo teraz jest dobrze, jest spokojny i zadowolony) to zdecyduje się na kastracje nawet jakby miał być sam, bo to podobno i na to może pomóc.BlackRat pisze:To Ty masz z klatką podobnie jak ja - też nie mogę tej wymarzonej znaleźć![]()
A to drzwiczki małe lub nie tu, a to ocynk, a to nieskładana, a to odstępy zbyt duże/małe, a to po prostu brzydkaAlbo cholernie droga :/ (jak np. Critter Nation czy Royal King).
Trzymam kciuki za łączenie. Może jednak wykastrujesz JJ'a?