Dziekuję bardzoŁadną masz klateczke PaulinaK
Duża jest i ładnie zagospodarowana

Ech, ale normalnie będę musiała wymienić półeczki na jakieś inne, plastikowe czy coś i konar bo jak już wspomniałam zaczynają gnić (na zdjęciu widać odrobinę)
Moderator: Junior Moderator

Dziekuję bardzoŁadną masz klateczke PaulinaK
Duża jest i ładnie zagospodarowana

.
. .
.  . Czasami są razem z klatkami dla ptaków takie drewniane paliki:
. Czasami są razem z klatkami dla ptaków takie drewniane paliki: ) dostępne są również w castoramie
) dostępne są również w castoramie  .
. .
.  . No i do wspinania dobre są takie kratki do przelewania farby. Są niedrogie dostępne również w castoramie ( u mnie na zdjęciach to, to czerwone
. No i do wspinania dobre są takie kratki do przelewania farby. Są niedrogie dostępne również w castoramie ( u mnie na zdjęciach to, to czerwone  ). Widzę, że na dole masz dość dużo miejsca więc możesz postawić w rogu kuwetę. Maciuś od razu zaczął się do niej załatwiać, to ułatwia wymienianie śćiółki. Ważnym elementem w wystroju klatki są duże kamienie, na których czasami nasze ogonki ścierają zęby
). Widzę, że na dole masz dość dużo miejsca więc możesz postawić w rogu kuwetę. Maciuś od razu zaczął się do niej załatwiać, to ułatwia wymienianie śćiółki. Ważnym elementem w wystroju klatki są duże kamienie, na których czasami nasze ogonki ścierają zęby  . Masz dużą klatke i duże możliwości. Jest ładnie urządzona i w dodatku można dość sporo bajerów dodać
. Masz dużą klatke i duże możliwości. Jest ładnie urządzona i w dodatku można dość sporo bajerów dodać  . Ja kupiłam ich bardzo dużo, ale do klatki się nie zmieściły więc jak Maciuś wychodzi z klatki to służą za zabawki .
. Ja kupiłam ich bardzo dużo, ale do klatki się nie zmieściły więc jak Maciuś wychodzi z klatki to służą za zabawki . . ahh jaki wtedy jest szczęsliwy
. ahh jaki wtedy jest szczęsliwy  .
. .
. Co do półek to kupię zwykły lakier do drewna i boki posmaruję i powinno być ok
 Co do półek to kupię zwykły lakier do drewna i boki posmaruję i powinno być ok 

) Hehe
) Hehe
 , w serduchu:[*]Nazumimi, [*]Maciek, [*]Kay.
, w serduchu:[*]Nazumimi, [*]Maciek, [*]Kay. nawet dziś chciałam to zrobic ale moja wyprawa na strych i do komórki w poszukiwaniu ciekawych elementów nie bardzo mi wyszła o.O ale może dziś zrobię chociaż mały remoncik
 nawet dziś chciałam to zrobic ale moja wyprawa na strych i do komórki w poszukiwaniu ciekawych elementów nie bardzo mi wyszła o.O ale może dziś zrobię chociaż mały remoncik 
 zrobiłam ten remont, tutaj zdjęcia
 zrobiłam ten remont, tutaj zdjęcia  :
 : 
 :loverat:
 wstaw na dół jakąś normalną kuwetę, a na półkach zostaw no, półki...
 wstaw na dół jakąś normalną kuwetę, a na półkach zostaw no, półki... bo te tacki to szczury chyba szybko pozrzucają...? jakie są wymiary tej szafki? bo wygląda super
 bo te tacki to szczury chyba szybko pozrzucają...? jakie są wymiary tej szafki? bo wygląda super