Nue , co do mokrego ręcznika na kaloryferze - lekarz powiedział mi , że to zły pomysł , bo taki ręcznik to nieustająca wylęgarnia bakterii
 . Więc chyba jednak póki co , pojemniczek z wodą , do czasu tego nawilżacza
Moderator: Junior Moderator

Kawusie pozdrawiają!
 Kawusie pozdrawiają! Dobrze choć , że lek skutkuje , a foch widać być musi i trzeba szczurę obłaskawić . Może kawałkiem świeżej bazylii?
 Dobrze choć , że lek skutkuje , a foch widać być musi i trzeba szczurę obłaskawić . Może kawałkiem świeżej bazylii?  
   U mnie wylizie na to każda (z dwu
  U mnie wylizie na to każda (z dwu   )w stanie największej nawet obrazy
 )w stanie największej nawet obrazy  

puk, puk.Nue pisze:W weekend pewnie się wreszcie zbiorę i pstryknę dziewuchom parę fot.

Nie ma to jak pozytywne myślenieNue pisze:Na ścianie jeszcze trochę tapety się ostało, więc będzie robić za wdzięczne tło... Dziura w kanapie jest sukcesywnie poszerzana (co skrzętnie ukrywam pod narzutą), fotele też już noszą ślady szczurzych zębów.
Cóż, przynajmniej szybko będę miała nowe meble

trzeba się pocieszaćfotele też już noszą ślady szczurzych zębów.
Cóż, przynajmniej szybko będę miała nowe meble
 Oczywiście czekam z niecierpliwością na zdjęcia
 Oczywiście czekam z niecierpliwością na zdjęcia 
 A w pracy mam ostatnio urwanie głowy, owszem, zaglądam na forum, ale raczej w przelocie, nie mam nawet czasu nadrobić zaległości w znajomych wątkach...
 A w pracy mam ostatnio urwanie głowy, owszem, zaglądam na forum, ale raczej w przelocie, nie mam nawet czasu nadrobić zaległości w znajomych wątkach... Reszta też się załapuje, ale raczej symbolicznie, bo nie mam zamiaru znów wozić towarzystwa do weta, tym razem z powodu przebiałczenia
 Reszta też się załapuje, ale raczej symbolicznie, bo nie mam zamiaru znów wozić towarzystwa do weta, tym razem z powodu przebiałczenia  
  A tak w ogóle to on ostatnio wyznał, że już sobie nie wyobraża domu bez szczurów. O!
 A tak w ogóle to on ostatnio wyznał, że już sobie nie wyobraża domu bez szczurów. O! 

To by nawet było całkiem fajne, szczurze rozkoszne łapki w bieli ściany, zamiast artystycznie wykończonej tapety
  To by nawet było całkiem fajne, szczurze rozkoszne łapki w bieli ściany, zamiast artystycznie wykończonej tapety   
  Tylko poczekaj, jak się antybiotyk skończy, jaka będzie zdziwiona
 Tylko poczekaj, jak się antybiotyk skończy, jaka będzie zdziwiona   

Może trzeba było zrobić taką Aleję Szczurzych GwiazdZobacz, kto tu był! Niepomiernie zdziwiona i trochę wstrząśnięta przyglądam się muszli, ale nie widzę nic prócz kurzu. - Niżej! Kucam... i tuż przy podłodze lokalizuję wreszcie odbite w pyle rozbrajające ślady Mokkowych rączek.
 ?
?
 )
) Tchibo dzielnie ją w tym wspiera, wczoraj ok. 23 straciłam cierpliwość i poszłam po kij od miotły, żeby wreszcie paskudę wypłoszyć spod łóżka.
 Tchibo dzielnie ją w tym wspiera, wczoraj ok. 23 straciłam cierpliwość i poszłam po kij od miotły, żeby wreszcie paskudę wypłoszyć spod łóżka. Co mam zresztą szczerą nadzieję wreszcie uczynić, ale już nawet nie śmiem obiecywać.  Ale być może już w następnym tygodniu tepsa ponownie odkręci kurek z internetem, bo się ostatnio nawet odezwali, że prośba o odłączenie 'starej' neostrady wciąż jeszcze oczekuje w systemie na zamknięcie (po 3 tygodniach!!!), ale jak już ją wreszcie zamkną, to ho ho, będzie się działo!
 Co mam zresztą szczerą nadzieję wreszcie uczynić, ale już nawet nie śmiem obiecywać.  Ale być może już w następnym tygodniu tepsa ponownie odkręci kurek z internetem, bo się ostatnio nawet odezwali, że prośba o odłączenie 'starej' neostrady wciąż jeszcze oczekuje w systemie na zamknięcie (po 3 tygodniach!!!), ale jak już ją wreszcie zamkną, to ho ho, będzie się działo!