NIETOPERENDING STORY

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
alken

Re: Ośmiu Wspaniałych i Kochany Monż ;D

Post autor: alken »

;D ;D ;D
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
Vicka211

Post autor: Vicka211 »

ahahahah :D :D
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

http://img22.imageshack.us/i/dscn9895i.jpg/ nie no nie moge.... pękłam! że ja tego wcześniej nie widzialam
Wentzowa pisze:aj low ju Iwona!! ;D
ja też Cie lov Iwona!
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

Jessica pisze:http://img22.imageshack.us/i/dscn9895i.jpg/ nie no nie moge.... pękłam! że ja tego wcześniej nie widzialam
Wentzowa pisze:aj low ju Iwona!! ;D
ja też Cie lov Iwona!
A ja Was wszystkich low ju!!! ;D ;D ;D

Tak mało czasu mam na twórczość piśmienniczo-fotograficzną na własnym temacie... ::) Ale dobra,korzystam z chwili błogości psychiczno-fizycznej po zaśnięciu moich dzieci (wyczekiwanej od momentu ich obudzenia się rano... ::) )
(Zła matka,zła matka,zła matka!!!)

Po pierwsze,najważniejsze w dniu dzisiejszym dla mnie...Odszedł mega ważny dla mnie suzolowy szczurek,Mu-moja,wasza,nasza kochana podkołdernikowa panienka i beczę już od rana jak głupia,choć znałam tylko ze zdjęć i z opowiadań forumowych,nawet osobiście nigdy nie posmyrałam za uszkiem,ale każdy z nas,kto choć raz w życiu miał ludzkiego szczura,rozumie ból po jego odejściu i wie,że nie sposób o takim stworzeniu zapomnieć...Niby obce stworzenie,tak odległe,lecz dopingowane od tak dawna...
Mu,światełko na drogę,nie tylko w suzolowym temacie,ale i w wielu naszych serduchach...

Dzień jak co dzień...
Czyli po krótce przedstawiamy kilka wyrywkowych chwil z życia państwa Zaszczurzonych...

Co jest dla niektórych najważniejsze w życiu???JEDZENIE!!!
Niko(vel Pudzian,Boom Bastic,jak go nazywa Monż - ten anty-szczurzy dla przypomnienia... ;) ),zawsze jak go widzę...je... ::) Jak Monż wchodzi do pokoju szczurzego...je...Tylko jak śpi...nie je...Ale pewnie przez sen myśli o jedzeniu... ::)

"Kość!Kość!Moja kość!!!"...
Obrazek Obrazek Obrazek

A temu biedakowi to tylko skóra wisi!!!(Nie mogłam się oprzeć żeby nie wkleić fotki "zgredkowego podwozia"... :P
Obrazek
Ale pychol ma już taki fajniusi!!!
Obrazek

No i taki milusi w dotyku golasek jest!!!
Obrazek

Tak się zaplątało zdjęcie bezzębnego już niestety Dżuniora...Niebieska Siła Zniszczenia zbiera plon okrutny... :'(
Obrazek

"Hę???Ktoś mnie o coś oskarża???Przecież ja śpię!"
Obrazek

Pańcia tylko Kleofasa na dwór puszcza bez smyczy,bo dystyngowany papcio wie jak się zachować i nie dziczeje w zetknięciu z naturą,nie ucieka i przy nodze synka grzecznie chodzi niczym piesek tresowany.Za to,żeby reszta ogoniastych pokrzywdzona się nie czuła,dostała na pocieszenie michę trawska zielonego,koniczynków i mleczyków smakowitych... ;D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A wieczorem,jak już dzieci pozasypiają,jak zwykle,wielkie powitanie!Przepychanki,kto pierwszy...
Tylko szkoda,że dupy zbyt ciężkie,żeby na pańcię skoczyć... ::)
Obrazek Obrazek Obrazek

No i jak tu wieczorami yss-kową narzutę kończyć,jak tu tacy pomocnicy... ::)
Obrazek Obrazek Obrazek

I na koniec kilka zdjęć trzech z moich przystojniaków...Przy Zgredku baterie się wyładowały,zaiskrzone jego blaskiem i wewnętrznym urokiem,tak że reszta kiedy indziej...

Rabarbar dawniej,obecnie Barbara Bezjajeczna...Od czasu kastracji kobieca figura i lśniące futerko... 8)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Bazyl-mój chłopiec z plakatu...Kiedyś byli New Kids On The Block,teraz jest Bazyl... ;D
Obrazek Obrazek Obrazek

Niko i jego rozwiany grzywek a'la pan Miecio spod sklepu z piwem...
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Kupa mięcha,kupa futra i kupa kup po jego wiecznym obżarstwie... ::)
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
matrix360

Post autor: matrix360 »

Łysyyyyy! ;D
IHime

Post autor: IHime »

Jakie fajne chłopaki! Już sama nie wiem, który przystojniejszy. Nie tylko Bazyl, ale wszyscy nadają się na plakat. ;D
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

Obrazek
Umarłam :D ;D
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

Niko w łapkach dziecięcia wygląda jak kotek nie jak szczur :P
A ja taki głupol jestem że najpierw wyłam bo się dowiedziałam o Pistolu a zaraz potem po Mu... :-\ ech
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
manianera

Post autor: manianera »

http://img180.imageshack.us/i/dscn0254z.jpg/ - o jaki słuszny rozmiar :D !
Potężny masz zasób futra, wszyscy koledzy muszą dzieciom zazdrościć takiej zaszczurzonej mamy!
Widzę Twoją gwiazdę, ale podążam za swoją. [B. Hellinger]
Słodziaki
Nietoperrr...
Kontakt:

alken pisze:Niko w łapkach dziecięcia wygląda jak kotek nie jak szczur :P
No bo Nikuś to taki wagowo nawet bardziej kotek niż ogoniasty gryzoń... ::) Wciąż tyci-tyci brakuje do kilograma...No cóż,tak samo jak w każdej klasie w szkole jest jakieś dziecko,które wszystkim podjada kanapki,tak samo Nikuś... ;)
alken pisze:A ja taki głupol jestem że najpierw wyłam bo się dowiedziałam o Pistolu a zaraz potem po Mu... :-\ ech
Dziwne to jest,nie?Niby nie nasze szczury,niby jakieś tylko znane ze zdjęć,daleko,daleko stąd...A jednak tu na forum nie ma znaczenia,czy to mój,twój,czyiś...Wszystkie są nasze,przez to,że ciągle o nich piszemy,o tych wszystkich wspólnych,czasem radosnych,czasem smutnych,innym razem śmiesznych wspólnych z nimi chwilach...Taka jedna,wielka,szczurza rodzina porąbańców...
Jak tu nie ryczeć,jak część czyjegoś serca odchodzi...
manianera pisze: Potężny masz zasób futra, wszyscy koledzy muszą dzieciom zazdrościć takiej zaszczurzonej mamy!
Koledzy i koleżanki tak,ale sąsiedzi wytykają mnie palcami i szepczą pod blokami na ławeczkach,jak widzą taką mamuśkę z rozwichrzonym włosem,biegającą za synkiem ze szczurem na ramieniu...Pewnie myślą,że karaluchy w domu też mamy,no bo przecież szczury są takie fee,brudne i w ogóle obrzydliwe... ;D No i w dodatku tyyyle szczurów,to pewnie zjedzą sąsiadów,nawet tych ławeczkowych... ;)
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Awatar użytkownika
sr-ola

Post autor: sr-ola »

Jej, jak ja lubię te Twoje opowieści ze zdjęciami, z dzieciństwa jeszcze pociąg do komiksów został ;) Wpadam tylko na chwilę pozdrowić, uścisnąć, usmyrnąć a dokładnie przyjrzę się Wam jutro cudeńka <zaciera ręce z chciwością na twarzy> ;D

Nietoperrr... pisze:Dziwne to jest,nie?Niby nie nasze szczury,niby jakieś tylko znane ze zdjęć,daleko,daleko stąd...A jednak tu na forum nie ma znaczenia,czy to mój,twój,czyiś...
Ale my tu w ogóle dziwaczymy- leczymy, zamiast kupić nowego, adoptujemy zamiast wysępić od kogoś, płaczemy jak odejdzie zamiast się cieszyć, że klatka przyda się teraz karaluchom (ze względu na wielkość). Świry!

Z zewnątrz to jest "tylko" szczur, jakieś obrzydliwe zwierzę zamknięte w klatce, z obślizgłym ogonem, a dla nas to OSOBOWOŚĆ, część naszego życia, myśli..
Nietoperrr... pisze:Koledzy i koleżanki tak,ale sąsiedzi wytykają mnie palcami i szepczą pod blokami na ławeczkach,jak widzą taką mamuśkę z rozwichrzonym włosem,biegającą za synkiem ze szczurem na ramieniu...Pewnie myślą,że karaluchy w domu też mamy,no bo przecież szczury są takie fee,brudne i w ogóle obrzydliwe..
Kto wie, może tak jak oni nie mają pojęcia o szczurach- my nie mamy pojęcia o inteligencji karaluchów? :D ;D Już to widzę: w jednym pokoju mąż z dziećmi, w drugim Wspaniali a w trzecim wytresowane karaluchy. I Nietoperrr biegający między jednymi a drugimi z kawą w kroplówce i trzecią ręką na plecach robiącą na szydełku dla relaksu ;D Ale mnie fantazja ponosi..

Coś mnie chyba ominęło.. Dlaczego Nietoperrr... ?
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Awatar użytkownika
sr-ola

Post autor: sr-ola »

Aha... jeszcze jedno... macie nowąświnkę morską? http://img43.imageshack.us/i/dscn0151m.jpg/ ;D ;D ;D
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Ło rety , jaki wielki! :D Śliczne szczurzysko :)
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Nietoperrr...
Kontakt:

sr-ola,normalnie moje dzieci mają focha,że w środku nocy zbudził je dziki brecht mamuśki,po przeczytaniu Twojego postu...
No i musiałam ciiichać i tulać,aaa-kotki-dwa-śpiewać... ::)
sr-ola pisze: Już to widzę: w jednym pokoju mąż z dziećmi, w drugim Wspaniali a w trzecim wytresowane karaluchy. I Nietoperrr biegający między jednymi a drugimi z kawą w kroplówce i trzecią ręką na plecach robiącą na szydełku dla relaksu ;D Ale mnie fantazja ponosi..
Weź,bo mi się to będzie śniło!!! :o
A kawa w kroplówce?...To jest myśl!Po co mam tyle czasu tracić na jej robienie,mycie kubków,gotowanie wody,zaparzanie...Jak mogę tak dożylnie? ;D W sumie u mnie i tak zamiast krwi już od dawna płynie osocze z kofeiną trzymającą przy życiu i w pionie,więc...
sr-ola pisze:Coś mnie chyba ominęło.. Dlaczego Nietoperrr... ?
No właśnie dlatego,że Iwonka pije za dużo kawy,a potem lata po forum nocami... ;D
A tak na serio,to wyszło coś kiedyś na suzolowym temacie z tym Nietoperem...Albo na klimkowym,już nie pamiętam.
Paul_Julian pisze:Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Ło rety , jaki wielki! :D Śliczne szczurzysko :)
No a jak,w końcu to chluba mojego Menża!Pudziana z niego zrobił i się tym szczyci... ::) Nie pomagają tłumaczenia,że nie wolno szczurów przekarmiać...Zamyka się z nim ukradkiem w pokoju i tuczy orzeszkami...(ten,co nie lubi szczurów... ::) )
sr-ola pisze:Aha... jeszcze jedno... macie nową świnkę morską? http://img43.imageshack.us/i/dscn0151m.jpg/ ;D ;D ;D
No właśnie,wszyscy tu szok,że Nikuś taki wielki,a Figo reksiowy tylko parę gramów lżejszy...Mój mały świnek morski...Tylko po wadze odróżniam go od Mc Bobka... ::)
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Rhenata

Post autor: Rhenata »

http://img180.imageshack.us/i/dscn0254z.jpg/ laaaaaa! uwielbiam to zdjecie:D mogę je skraść?????
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”