5 kuplążków w natarciu

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Akka

Re: moja kupka szczęścia

Post autor: Akka »

dzisiaj się naprodukowałam i stworzyłam kolejny szczurzy malunek na koszulce. Tworzyłam w akompaniamencie moich maleńst i aż cud że żadne łapki nie zostały odbite :P oddaje po waszą ocenę (no dobra dzieło to nie jest :P) Obrazek
Obrazek
Ze mną: ♥ Batasuma, Guernica, Negra, Blixa ♥
Odeszły: Dżuman, Karbonka, Harpi, Yerstina, Indali, Ramona, Hawana, Iskariot, Szpilka, Luna [*]
Awatar użytkownika
arrisum
Kontakt:

Post autor: arrisum »

uoh :D fajniasta :D możesz otworzyć byznesa, gwarantuje, że tu będziesz miała dużo nabywców ;D (ja się już zgłaszam ;) )
apropo szczurzych łapek, to mogly by wyglądac ciekawie :>
Goin' under - rats are in the cellar
goin' under - skin is turnin' yella

Obrazek
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

Fajniaste, to mi przypomina że musze Cie kiedys zmolestować o tę czarną koszulkę z białymi albinosiami :)
Tylko najpierw muszę takową znaleźć :)
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Koszulka super!
Też sądzę , że można śmiało dopuścić szczurze łapeczki do twórczego działania , efekt byłby
niewątpliwie interesujący no i unikatowy :D
Szczurki niech zdrowieją szybciutko i nie dają pretekstu do zastrzyków :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

Super!!! :D Czym robisz takie koszulki?
Awatar użytkownika
Vicka211

Post autor: Vicka211 »

Ale świetna ;D .!
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Awatar użytkownika
Akka

to jest pierwsza próba z akrylami,zobaczę czy się spierają, normalnie używam farbek do tkanin ale mam ich niewiele bo to dość duży wydatek ::)
Obrazek
Odeszły: Dżuman, Karbonka, Harpi, Yerstina, Indali, Ramona, Hawana, Iskariot, Szpilka, Luna [*]
Awatar użytkownika
arrisum
Kontakt:

tez sie bawiłam tymi do tkanin, i właśnie nie dośc, że drogie, to też się spierają, i po kilku praniach są takie ble-wyblakłe ... czekam na wynikiTwoich akryli 8)

Obrazek
odmienna

Post autor: odmienna »

Akka! Jaka ty zdolna kobieta jesteś! :o Mało, że zastrzykowi „poradzisz”, to jeszcze taką ładną koszulkę „trzaśniesz” . Tylko po co Ci na koszuli onej, ta (prawie) goła baba??? ;)
Awatar użytkownika
Akka

to miało być takie naturalistyczne i ona była całkiem goła... Ale stwierdziłam że dostane parasolką od starszej pani na ulicy i bielizne jej domalowałam :D
Obrazek
Awatar użytkownika
arrisum
Kontakt:

mhmmm nago, z gromadko szczurów... jeszcze na jakiejś łące... mmm... 8) fajna sprawa ;D

Obrazek
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

to miało być takie naturalistyczne i ona była całkiem goła... Ale stwierdziłam że dostane parasolką od starszej pani na ulicy i bielizne jej domalowałam :D
heheheh :) Rozwaliłaś mnie pozytywnie:)
W takim razie szczury też powinny dostać bielizne, no bo co -takie gołe będą latać ;)?
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Awatar użytkownika
Akka

Albo chociaż ochraniacze na ogonek, bo ludziom goły ogonek źle się kojarzy :P
Obrazek
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

No a jak tam twoje szczęścia? :) Mam nadzieję , że zostały szczęśliwie wyleczone i były zadowolone z reszty wakacji :)
Napisz co u was , no i fotki jakieś by się przydały... ::)
:-*
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
Akka

oj przez tą głupia prace zaniedbałam ostatnio mój temat :) czytam tylko wasze opowieści... Na szczęście paskudztwo w końcu zostało zaleczone, dopiero po trzecim zastrzyku. Jak teraz patrzę na moje stadko to zrobiło się strasznie zgrane. Harpi i Karbo są niczym nierozłączne siostry :) I Harpi taka lekko potulniejsza się zrobiła, aż nie poznaje jej :D Dżuman po staremu ale jego chyba już nie zmienię. W październiku przenosimy się na nowe mieszkanie, będzie wygodne lokum dla naszych szczurzynek. Planuje też inaczej połączyć klatki, bo ta węższa, która jest dobudówką jest już nieco przeżarta przez szczurzy mocz :P Najbardziej właśnie się bałam tego że nikt na mieszkanie z paskudami mnie nie przyjmie, ale na szczęście sprawa sama się rozwiązała. I mam nadzieje że do tego czasu dotrze do nas Merchowe maleństwo... Macie może jakieś pomysły na jej imię na literkę I ? Zdjęcia obiecuje już nie długo zrobić jak znajdę trochę czasu :)
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”