Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
dzisiaj się naprodukowałam i stworzyłam kolejny szczurzy malunek na koszulce. Tworzyłam w akompaniamencie moich maleńst i aż cud że żadne łapki nie zostały odbite oddaje po waszą ocenę (no dobra dzieło to nie jest )
Ze mną: ♥ Batasuma, Guernica, Negra, Blixa ♥
Odeszły: Dżuman, Karbonka, Harpi, Yerstina, Indali, Ramona, Hawana, Iskariot, Szpilka, Luna [*]
uoh fajniasta możesz otworzyć byznesa, gwarantuje, że tu będziesz miała dużo nabywców (ja się już zgłaszam )
apropo szczurzych łapek, to mogly by wyglądac ciekawie :>
Goin' under - rats are in the cellar
goin' under - skin is turnin' yella
Koszulka super!
Też sądzę , że można śmiało dopuścić szczurze łapeczki do twórczego działania , efekt byłby
niewątpliwie interesujący no i unikatowy
Szczurki niech zdrowieją szybciutko i nie dają pretekstu do zastrzyków
tez sie bawiłam tymi do tkanin, i właśnie nie dośc, że drogie, to też się spierają, i po kilku praniach są takie ble-wyblakłe ... czekam na wynikiTwoich akryli
Goin' under - rats are in the cellar
goin' under - skin is turnin' yella
Akka! Jaka ty zdolna kobieta jesteś! Mało, że zastrzykowi „poradzisz”, to jeszcze taką ładną koszulkę „trzaśniesz” . Tylko po co Ci na koszuli onej, ta (prawie) goła baba???
to miało być takie naturalistyczne i ona była całkiem goła... Ale stwierdziłam że dostane parasolką od starszej pani na ulicy i bielizne jej domalowałam
Odeszły: Dżuman, Karbonka, Harpi, Yerstina, Indali, Ramona, Hawana, Iskariot, Szpilka, Luna [*]
to miało być takie naturalistyczne i ona była całkiem goła... Ale stwierdziłam że dostane parasolką od starszej pani na ulicy i bielizne jej domalowałam
heheheh Rozwaliłaś mnie pozytywnie:)
W takim razie szczury też powinny dostać bielizne, no bo co -takie gołe będą latać ?
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
No a jak tam twoje szczęścia? Mam nadzieję , że zostały szczęśliwie wyleczone i były zadowolone z reszty wakacji
Napisz co u was , no i fotki jakieś by się przydały...
oj przez tą głupia prace zaniedbałam ostatnio mój temat czytam tylko wasze opowieści... Na szczęście paskudztwo w końcu zostało zaleczone, dopiero po trzecim zastrzyku. Jak teraz patrzę na moje stadko to zrobiło się strasznie zgrane. Harpi i Karbo są niczym nierozłączne siostry I Harpi taka lekko potulniejsza się zrobiła, aż nie poznaje jej Dżuman po staremu ale jego chyba już nie zmienię. W październiku przenosimy się na nowe mieszkanie, będzie wygodne lokum dla naszych szczurzynek. Planuje też inaczej połączyć klatki, bo ta węższa, która jest dobudówką jest już nieco przeżarta przez szczurzy mocz Najbardziej właśnie się bałam tego że nikt na mieszkanie z paskudami mnie nie przyjmie, ale na szczęście sprawa sama się rozwiązała. I mam nadzieje że do tego czasu dotrze do nas Merchowe maleństwo... Macie może jakieś pomysły na jej imię na literkę I ? Zdjęcia obiecuje już nie długo zrobić jak znajdę trochę czasu