Będzie dobrze !
Mój wypasiony harem :D
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Mój mały harem ;)
jak wyniki krwi ?
jej bidna dziewczynki
tak sie pochorowaly
trzymam mocno kciuki
a Twoja mam a co ja bede mowila przeciez wiesz, ze jest super
moja nawet nigdy nie dotknela szczura :/
jej bidna dziewczynki
trzymam mocno kciuki
a Twoja mam a co ja bede mowila przeciez wiesz, ze jest super
;( i wszystko na święta ;((LaCoka pisze:Byłam wczoraj z dziewczynkami u weta:
-Kira- ma wrzód na oczku ;/ 3razy dziennie dostaje dwa rodzaje kropli i 5razy dziennie żel do oczka
-Kizia- coś się dzieje z noskiem (gardziołko i płucka czyste a w nosku coś tam się bulboni), dostała antybiotyk
-Hera- zdiagnozowane zapalenie mózgu, dostała kontynuację antybiotyku ale skręcenie główki może jej już zostać na zawsze
-Zima- w niedzielę Susu, u której mała będzie na święta zawiezie ją na operację oczka. Będzie ona polegała na "podłapaniu" i podciągnięciu zawiniętej powieki. Proszę o ogromne kciuki bo jeśli operacja się nie uda oczko trzeba będzie amputowaćja w poniedziałek rano wracam do Warszawy i od razu pędzę do lecznicy
-Amisia- dostała wczoraj steryd, antybiotyk i kroplówkę. Miała pobieraną krew i biedactwu za pierwszym razem igła wypadła bo się ruszyła i trzeba było kłuć drugą nóżkęjeśli wyniki pokażą, że coś jest nie tak z wątrobą lub z innym organem ale z przejęcia zapomniałam którym to malutką trzeba będzie uśpić
![]()
![]()
ma na ciele kilka guzków, nawet na paluszku
![]()
Bardzo proszę o kciuki dla dziewczynek bo naprawdę ich potrzebują
jak Amina? widzialam dzis Twoja wiad na gg, ale gdzies posialam Twoj nr tel.. pisz mi zaraz jak tam i co tam
a Zima jest dzielna więc sobie poradzi.
zdrówka dla reszty. i pozdrów Mamuśkę! <3 powiedz, że całe forum za nią szaleje!
i co z tego?
Dr przekazała mi dzisiaj wyniki badań. Nie jest to ani wątroba ani ten drugi organ, którego nazwy zapomniałam.
Amiś ma nowotwór ... a nawet kilka. Dr powiedziała, że nie ma sensu żadna operacja, mała jest za bardzo osłabiona a guzów jest za dużo
Pozostaje mi tylko ją obserwować żeby w odpowiednim momencie zareagować by nie pozwolić jej cierpieć ...
Dzisiaj wyszykowałam wyprawkę na święta, mnóstwo gerberków w różnych smakach, kaszki mleczno-ryżowe bananowe i truskawkowe i wszystkie inne jej ulubione smakołyki
Dostałam nawet instrukcję od Pani wet, że gdyby coś się działo z małą w trakcie świąt to mam pędzić do weta (a zaznaczam, że jadę na wygwizdów gdzie wet ledwo się na psach zna) i do niej zadzwonić i ona powie mu co ma robić i jakie leki podać.
Trzymajmy kciuki żeby Amiś wykazała jak największą wolę walki
Mama mówi, że szaleje za całym forum
Amiś ma nowotwór ... a nawet kilka. Dr powiedziała, że nie ma sensu żadna operacja, mała jest za bardzo osłabiona a guzów jest za dużo
Pozostaje mi tylko ją obserwować żeby w odpowiednim momencie zareagować by nie pozwolić jej cierpieć ...
Dzisiaj wyszykowałam wyprawkę na święta, mnóstwo gerberków w różnych smakach, kaszki mleczno-ryżowe bananowe i truskawkowe i wszystkie inne jej ulubione smakołyki
Dostałam nawet instrukcję od Pani wet, że gdyby coś się działo z małą w trakcie świąt to mam pędzić do weta (a zaznaczam, że jadę na wygwizdów gdzie wet ledwo się na psach zna) i do niej zadzwonić i ona powie mu co ma robić i jakie leki podać.
Trzymajmy kciuki żeby Amiś wykazała jak największą wolę walki
Mama mówi, że szaleje za całym forum
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
W wigilijna noc ok 3:30 niespodziewanie odeszła Kira
http://szczury.org/viewtopic.php?f=23&t=24451
Nie zdążyłyśmy się sobą nacieszyć Maleńka ;(
http://szczury.org/viewtopic.php?f=23&t=24451
Nie zdążyłyśmy się sobą nacieszyć Maleńka ;(
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
Tak mi przykro LaCoka
ciężko mi na serduchu jak wxhodze na wątek i widzę normalnie jakieś fatum. Amisia taka biedna i teraz jeszcze śmierć Kiry ;(. Trzymaj się ciepło, i wygłaskaj wszystkie pyszczki po kolei.
Amisia czuje się na szczęście świetnie, biega, bawi się i dokazujeAkka pisze:Tak mi przykro LaCokaciężko mi na serduchu jak wxhodze na wątek i widzę normalnie jakieś fatum. Amisia taka biedna i teraz jeszcze śmierć Kiry ;(. Trzymaj się ciepło, i wygłaskaj wszystkie pyszczki po kolei.
Wygłaskałam wszystko co mam pod ręką
Dziękuję za słowa otuchy, przyznam, że jest ciężko ;/
I jeszcze Susurrement napisała mi, że wymacała jakiegoś guza u Szyszki
Czuję się złym właścicielem, cały czas coś się dzieje moim dziewczynkom a tak się staram
- susurrement
Kochana, jesteś super właścicielem, bo reagujesz, podajesz leki, troszczysz się..
to nie Twoja wina, że coś się dzieje.
echh.. padłam po prostu jak wymacałam to cholerstwo u Szyszki. wrrrrr.
z Umcią było podobnie.. tak zawzięcie ją miziałam, bo ogromnie podobało mi się jej futerko i w ogóle ona, że znalazłam jakąś zmianę. z Szyszka to samo.. była równie zawzięcie miziana, bo jest taka słodka i kluskowata, więc coś znalazłam.. echh. przy zwykłym mizianiu bym się nie dopatrzyła.
z Umcią było podobnie.. tak zawzięcie ją miziałam, bo ogromnie podobało mi się jej futerko i w ogóle ona, że znalazłam jakąś zmianę. z Szyszka to samo.. była równie zawzięcie miziana, bo jest taka słodka i kluskowata, więc coś znalazłam.. echh. przy zwykłym mizianiu bym się nie dopatrzyła.
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Dziękuję ;*susurrement pisze:Kochana, jesteś super właścicielem, bo reagujesz, podajesz leki, troszczysz się..
To wymiziaj może wszystkie dziewczyny tak profilaktycznie
- susurrement
hehehe 
mama na mnie krzyczy, żebym już się żadnym szczurkom nie przyglądała, bo znów coś znajdę
strasznie urocze te Twoje dziewczynki
a jakie żarłoczne!
ucałuj od nas resztę stada
mama na mnie krzyczy, żebym już się żadnym szczurkom nie przyglądała, bo znów coś znajdę
strasznie urocze te Twoje dziewczynki
ucałuj od nas resztę stada
Żarłoczne? One jedzą połowę tego co stado maluchów
Zaraz wycałuję, Ty również wycmokaj wszystkie małe piętki od nas
Zaraz wycałuję, Ty również wycmokaj wszystkie małe piętki od nas
Mizia i Fuzja u mnie czuja sie dobrze
ganiaja po klatce i pokoju
po pokoju tak ganiaja ze je lapie 30 min
no ale niech im bedzie
postaram sie pozniej dodac fotki szczuraskow 
- susurrement
no, moje maluchy też jedzą więcej
ale te Twoje zjadły już prawie wszystko co dla nich zostawiłaś 
słodziaki z nich niesamowite. właśnie grzeją Zimę na norce
przeurocze są niesamowicie!
słodziaki z nich niesamowite. właśnie grzeją Zimę na norce
Dzisiaj Zima ma operację oczka (albo już miała, czekam na odpowiedź od Susu)
Proszę o kciuki dla łysolka
Proszę o kciuki dla łysolka
Nienawidzę świąt!
Amiś
http://szczury.org/viewtopic.php?f=23&t=24473
Szyszka ma dzisiaj operację usuwania guza a Zima zamiast operacji miała wczoraj zabieg oczyszczenia oczka ze wszystkich śmieci jakie tam sobie napchała i na razie wstrzymamy się z operacją.
Amiś
http://szczury.org/viewtopic.php?f=23&t=24473
Szyszka ma dzisiaj operację usuwania guza a Zima zamiast operacji miała wczoraj zabieg oczyszczenia oczka ze wszystkich śmieci jakie tam sobie napchała i na razie wstrzymamy się z operacją.