mnie tez to zdjecie rozwalilo

na drugim mamusia rozpaczliwie probuje sie przecisnac przez to wesole stadko, bidulka
 na drugim mamusia rozpaczliwie probuje sie przecisnac przez to wesole stadko, bidulka  Teraz sie pewnie zastanawia jak moglo wyjsc z niej tyle tych niesfornych mordek
 Teraz sie pewnie zastanawia jak moglo wyjsc z niej tyle tych niesfornych mordek 
Moderator: Junior Moderator

na drugim mamusia rozpaczliwie probuje sie przecisnac przez to wesole stadko, bidulka
 na drugim mamusia rozpaczliwie probuje sie przecisnac przez to wesole stadko, bidulka  Teraz sie pewnie zastanawia jak moglo wyjsc z niej tyle tych niesfornych mordek
 Teraz sie pewnie zastanawia jak moglo wyjsc z niej tyle tych niesfornych mordek 
 jakby ktos do konca tygodnia zrezygnował,to ja moge brać.
 jakby ktos do konca tygodnia zrezygnował,to ja moge brać. Dess i Pipa:D
 Dess i Pipa:DTak gwoli ścisłości to tam przeciska się tatuśAusaya pisze:na drugim mamusia rozpaczliwie probuje sie przecisnac przez to wesole stadko
 I generalnie całkiem dobrze sobie tu radzi, pomimo dużego tłoku i ciągłego zagrożenia, że któreś maleństwo zechce go trochę udoić z mleczka, którego wszak nie ma
 I generalnie całkiem dobrze sobie tu radzi, pomimo dużego tłoku i ciągłego zagrożenia, że któreś maleństwo zechce go trochę udoić z mleczka, którego wszak nie ma 
 biedny tatus, ale dzielny
 biedny tatus, ale dzielny 
 Napisała do mnie Anita i powiedziała,że mogę wziąć za nią kobietki nr 6 i 8
 Napisała do mnie Anita i powiedziała,że mogę wziąć za nią kobietki nr 6 i 8  

hahah
  hahah 
 kocha je nawet oczami
 kocha je nawet oczami 

hehe wiec podejrzewam ze na jej samiczki nie ma co liczyc :pp
 hehe wiec podejrzewam ze na jej samiczki nie ma co liczyc :pp :) <3
:) <3

wlasnie spi sobie w kapturze mojego chlopaka, bo w sumie to on wybral ja i tak jakby to jego szczurek no i nazwal ja Matylda
 wlasnie spi sobie w kapturze mojego chlopaka, bo w sumie to on wybral ja i tak jakby to jego szczurek no i nazwal ja Matylda 

i czubek (kot);]
 i czubek (kot);]
 Mamusiuuuu
 Mamusiuuuu 
 Matylda wlasnie ma drzemke teraz i nie zwraca uwagi na to ze ktos halasuje wokolo niej
 Matylda wlasnie ma drzemke teraz i nie zwraca uwagi na to ze ktos halasuje wokolo niej  slodziutko kima
 slodziutko kima 

Zaczęły się obwąchiwać po czym Pipa położyła na mniejszej łapki we władczym geście,na co mała zaczęła przerażliwie krzyczeć.... :/ ale nie tylko ona sie wystraszyła,bo nagle wszystkie ruszyłyśmy się z miejsca. Ja do nich bliżej, a wszystkie 4 laski w 4 strony świata biegiem xD
 Zaczęły się obwąchiwać po czym Pipa położyła na mniejszej łapki we władczym geście,na co mała zaczęła przerażliwie krzyczeć.... :/ ale nie tylko ona sie wystraszyła,bo nagle wszystkie ruszyłyśmy się z miejsca. Ja do nich bliżej, a wszystkie 4 laski w 4 strony świata biegiem xD