Szczęście

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Desiree

Szcz??cie

Post autor: Desiree »

nie wiem czy tutaj powinnnam zakladac taki topic, ale jakos tu mi najbardziej pasowalo tematycznie.. jezeli nie tu powinnien byc to z gory przepraszam.
w kazdym razie chcialam sie z Wami podzielic moim szczesciem :D po stracie Loli strasznie brakowalo mi ogonka..myslalam, ze mi przejdzie, a jednak.. dlatego dzis po pracy pojechalam do kakadu "tylko popatrzec" no i wiadomo mjak sie to skonczylo:) mam teraz w domu dwa sliczne kremowo-biale ogonki-dziewczynki: Tequille i Angie :zakochany: slodkie sa, troszke wystarszone ale powoli sie oswajaja:)wlasnie wtulily sie w siebie w rogu biurka i zdaje sie ze zasypiaja :D dlugo sie wahalam czy hodowac znowu ogonka, bo tyle przezylam z Lola, te wszystkie choroby, cierpienia zwiazane z jej smiercia, a takze jej poprzedniczki- czarnej Gandzi :-( no ale jednak ciury uzalezniaja i to bardzo:)wiem, ze nie powinnam kupowac z zoologika, tylko przygarnac, ale na forum nie znalazlam kremowych dziewczynek z Wawy no i emocje wziely gore :D poza tym jakbym zbyt dlugo zwlekala mama pewnie kazalaby mi sie pozbyc klatki z pokoju :? w kazdym razie jestem szczesliwa, chociaz tez troszke sie boje o ich zdrowie..to juz chyba przewrazliwienie :|
Angie, Tequilla, Frida i Niunia:)
ESTI

Szczęście

Post autor: ESTI »

Gratuluje nowego nabytku, niech sie dobrze razem z Toba miewaja. :D
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”