Pierwszy Szczur yupi !
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Pierwszy Szczur yupi !
Dziś rano (moje urodziny) dostałem moje ukochane od dzieciństwa zwierządko szczura ! Jest cały biały i ma rude plamki na swojej sierści. Nie mogłem zrobić zdjęcia ponieważ coś mi sie psuje mam jedno pytanko. Moj szczur bardzo lubi jeść papier oraz inne papierowe żeczy. Zjedł pół kardki papieru czy może mu sie coś stać?
Pozdrawiam
Pierwszy Szczur yupi !
Shalar, ja mysle, ze to nie jest zbyt dobre miejsce na tego typu temat...Moderatorki drogie, wiecie co z tym robic 

Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
Pierwszy Szczur yupi !
Temacik juz przesuniety 
a szczura gratuluje :thumbleft:
tylko szkoda, ze jeden.... szczurki to zwirzatka stadne i trzymane bez drugiego szczura do towarzystwa sa nieszczesliwe. polecam temacik: >>klik<<
co do papieru to ja bym uwazala (zwalaszcza, jezeli ma nadruk)... i raczej nie dawala ciurowi takich rzeczy jesc...

a szczura gratuluje :thumbleft:
tylko szkoda, ze jeden.... szczurki to zwirzatka stadne i trzymane bez drugiego szczura do towarzystwa sa nieszczesliwe. polecam temacik: >>klik<<
co do papieru to ja bym uwazala (zwalaszcza, jezeli ma nadruk)... i raczej nie dawala ciurowi takich rzeczy jesc...
Pierwszy Szczur yupi !
Gratuluję
a z tym papierem... jesteś pewien, że go je? może po prostu tylko gniecie, drze i rozrywa = bawi się?

Pierwszy Szczur yupi !
ja podejrzewam, ze szczurek moze robic sobie gniazdo i po prostu drze papier na kawalki.
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
Pierwszy Szczur yupi !
a no i wszyskiego naj z okazji urodzin 

Pierwszy Szczur yupi !
gratuluje ze "zachorowałaś na szczura":] teraz już się nie wyleczysz i bedziesz chciała ich więcej i wiecej!!!kochane zwierzaczki!i wszytskiego naj z okazji urodzin!!!
Szakira [']-12.04., Foteczka['] 11.04-13.04.06. ;(