proba kopulacji dwoch samiczek
Moderator: Junior Moderator
- 
				sambina
mam takie male pytanko. wsadzilam dziesiaj epi i małą do wanny zeby zobaczyc jaka bedzie ich teakcja(moze wiedzie ze probuje je jakos ze soba polaczyc?). i zauwazylam cos dziwnego. otoz mala najpierw caly czas wachala epi 'tam' a potem wskoczyla jej na grzbiet jakby chciala rozpoczac kopulacje. Epi chciala jak najszybciej wyjsc z wanny. w ogole nie interesowala sie małą. zasatanawiam sie czy to naormalne achowanie... czy szzcurki tak jak ludzie moga miec inna orientacje seksualna?

Ostatnio zmieniony sob paź 14, 2006 8:58 am przez sambina, łącznie zmieniany 1 raz.

- 
				neris
Myślę, że jeśli odeślę Cię >TUTAJ
to wszystko będzie jasne 

Pozdrawiam

to wszystko będzie jasne

Pozdrawiam
To normalne. Twoja Epi miala ruje 
Samice reaguja w ten sposob, gdy jest jedna plec w klatce, druga z nich czasowo przejmuje role samca
Ruja u samic wystepuje co 3-4 dni, wiec: zebys sie nie martwila, zapewniam, ze to nic nienaturalnego, sama mialam 3 samice w jednej klatce i non stop odchodzily takie "cyrki"

Samice reaguja w ten sposob, gdy jest jedna plec w klatce, druga z nich czasowo przejmuje role samca

Ruja u samic wystepuje co 3-4 dni, wiec: zebys sie nie martwila, zapewniam, ze to nic nienaturalnego, sama mialam 3 samice w jednej klatce i non stop odchodzily takie "cyrki"

¡oɹƃǝןן∀ ɐu ʎɹnʇɐıʍɐןʞ ǝıdnʞ ǝıu ʎpƃıu znſ

Tak mi przyszło do głowy: czytałam ze u 2 samiczek mieszkających razem jedna "przejmuje" funkcje samca kiedy druga ma ruję, z moimi stworami zresztą tak było. w dodatku to dominujaca samiczka była obskakiwana przez młodsza. Czy to mozliwe zeby u 'zdominowanej' samiczki w ogole zanikła ruja? U starszej mozna 'te dni' łatwo rozpoznac z zachowania a u małej ngdy czegos podobnego nie widziałam

Niektóre opowieści się kończą, ale inne stare historie wciąż trwają. - T. Pratchett
Z nami: Charlie
Odeszły: Miłka +++ Cykoria +++ Jeżu +++ Smużka +++ Spłoszka +++ Strzyga +++ Bezik +++ Chrupek +++ Pippi +++ Bravo

Z nami: Charlie
Odeszły: Miłka +++ Cykoria +++ Jeżu +++ Smużka +++ Spłoszka +++ Strzyga +++ Bezik +++ Chrupek +++ Pippi +++ Bravo
moje samiczki tez tak robily i robily to nazmiane wiec mysle ze twojej samiczce ruje niezniknela tylko mzoe poprostu nie miala a ty nidgy nie zauwarzylas jak wieksza pelnila ta dziwaczna funkcje jak dla kobiety;)

lesbijki?
mam problem z moimi pannami :/ dzis wypuscilem je(jakies polh temu) i mamuska zaczela gonic ratte,jakjuz ja dogonila to jakby chciala kopulowac(wiecie ojaka pozycje mi chodzi =p) ale mozliwe ze  mamuska ja drapala tez... wie ktos o co chodzi?;s

Ze mną :
Ratta ( husky )
Milka ( czarnuszek z białymi ślaczkami na brzuszku )
 )
w moim sercu ŚP Mamuśka( 16.05.2005)

Ratta ( husky )
Milka ( czarnuszek z białymi ślaczkami na brzuszku
 )
 )w moim sercu ŚP Mamuśka( 16.05.2005)
To normalne... :lol: 
Jeśli jest rujka, to zazwyczaj samiczka dominująca, przejmuje rolę samca. I wtedy poprostu kopulują....
  I wtedy poprostu kopulują....

Jeśli jest rujka, to zazwyczaj samiczka dominująca, przejmuje rolę samca.

ahh to juz rozumiem ^^
thx

thx
Ze mną :
Ratta ( husky )
Milka ( czarnuszek z białymi ślaczkami na brzuszku )
 )
w moim sercu ŚP Mamuśka( 16.05.2005)

Ratta ( husky )
Milka ( czarnuszek z białymi ślaczkami na brzuszku
 )
 )w moim sercu ŚP Mamuśka( 16.05.2005)
no, z takiej "kopulacji", to przynajmniej przychówku nie bedzie

myślisz, że możesz wszystko  ... to trzaśnij drzwiami obrotowymi !
 ... to trzaśnij drzwiami obrotowymi !

... to trzaśnij drzwiami obrotowymi !
 ... to trzaśnij drzwiami obrotowymi !proba kopulacji dwoch samiczek
no a dziewczyny trochę przyjemności mają  (moje tez tak robia ...czasem się zastanawiam czy to tylko wtedy kiedy rujke mają
 (moje tez tak robia ...czasem się zastanawiam czy to tylko wtedy kiedy rujke mają  )
 )

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor,  Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']

wszystko co ludzkie nie jest szczurom obce  :bom: 

Pozdrawiam Mariusz
Im bardziej poznaje ludzi, tym bardziej kocham zwierzeta...

Im bardziej poznaje ludzi, tym bardziej kocham zwierzeta...
Ponowie temacik 
Moje małe rozrabiaki tez sa lesbijkami - wczoraj to zauwazylam.
O dziwo to córeczka (Rubi) mamusie (Mała) "gwałci"... Dziwie sie bo ESTI napisała ze to zazwyczaj samiczka dominująca, przejmuje rolę samca, a nie wydaje mi sie zeby Rubi dominowala... W kazdym razie na odwrot jeszcze sie nie zdarzylo Mała ani razu nie napastowala córeczki
 Mała ani razu nie napastowala córeczki 

Moje małe rozrabiaki tez sa lesbijkami - wczoraj to zauwazylam.
O dziwo to córeczka (Rubi) mamusie (Mała) "gwałci"... Dziwie sie bo ESTI napisała ze to zazwyczaj samiczka dominująca, przejmuje rolę samca, a nie wydaje mi sie zeby Rubi dominowala... W kazdym razie na odwrot jeszcze sie nie zdarzylo
u nas robia to na zmiane 

A co w takim razie powiedziec o samcach? Moj Sasza regularnie gwalci Malego jak sa wypuszczone tak przez 1 sekunde,pozniej odbiega i znow. Moze hormony mu wariuja  Moze mu dmuchana szczurcie kupic
 Moze mu dmuchana szczurcie kupic 

Mały[*] (25.04.05-12.07.06)
Mr Jingles[*] (26.06.05-28.05.07)

Mr Jingles[*] (26.06.05-28.05.07)