RE: Mój Pinki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Mój Pinki
Dziś po południu wybrałem sie do sklepu zoologicznego w celu zakupienia szczura, wróciłem do domu z mierzącym niecałe 20 cm samcem któremu dałem na imię Pinki.
"Jeżeli chcesz coś osiągnąć musisz wyznaczyć cel. Potem go zapisz i powieś w widocznym miejscu. Codziennie patrz na niego i zapytaj się samego siebie czy jesteś bliżej celu niż wczoraj. Jeżeli nie, to po co w ogóle zaczynałeś???"
ooo to duży chłopak...! a gdzie kolega dla pinkiego, hę?
ten się nie myli, kto nic nie robi
Będzie za 2-3 tygodnie jak kupie większą klatkę.
"Jeżeli chcesz coś osiągnąć musisz wyznaczyć cel. Potem go zapisz i powieś w widocznym miejscu. Codziennie patrz na niego i zapytaj się samego siebie czy jesteś bliżej celu niż wczoraj. Jeżeli nie, to po co w ogóle zaczynałeś???"
prosimy o fotki, koniecznie
U mnie: Vincent i Duke ♥
Odeszły: Misia [*], Gaja [*], Chisa [*]
Odeszły: Misia [*], Gaja [*], Chisa [*]
Tak, fotki. : ) A później, za te dwa-trzy tygodnie fotki kolegi. Zapewne będzie się nazywał Mózg? ;p
"Czymże jest człowiek bez zwierząt? Gdyby odeszły wszystkie zwierzęta, odszedłby człowiek z wielkiej samotności ducha." Wódz Indian Seattle
"Dobrocią i najsroższe zwierzę ugłaszczesz."
Groszek [*]
"Dobrocią i najsroższe zwierzę ugłaszczesz."
Groszek [*]
OOO spory Jest ten pinki.
Korzystaj z każdej chwili swojego życia.Bo niewiadomo kiedy możesz odejść z tego świata.
7818944:-)
7818944:-)
duuuzy jejciu fotkii !! duzo fotek hehe i kolegi za 2-3 tyg .wymiziaj Wielkoluda
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...