Od dawna chciałam mieć szczurka po mojej 1 szczurzynce z dzieciństwa (Mortycji) . Pewnej nocy przyśnił mi się kaptur rudo - biały po przebudzeniu się wogóle myślałam że takie umaszczenie nie istnieje jednak po jakimś czasie na forum zobaczyłam ogłoszenie Kali o parce szczurków i właśnie (teraz już mojej) Nefri - o umaszczeniu jak ze snu!
 Więc po skontaktowaniu się z najbliższymi osobami z tego wątku zaczęło sie poszukiwanie transportu, które wcale nie było łatwe jednak kiedy transport się już znalazł skakałam z radości
 Więc po skontaktowaniu się z najbliższymi osobami z tego wątku zaczęło sie poszukiwanie transportu, które wcale nie było łatwe jednak kiedy transport się już znalazł skakałam z radości  Noi właśnie w piątek wieczorem przyjechała do mnie ta urocza szczurzynka
 Noi właśnie w piątek wieczorem przyjechała do mnie ta urocza szczurzynka  Klatka już była dla niej przygotowana kiedy tylko sie w niej znalazła hasała do woli
 Klatka już była dla niej przygotowana kiedy tylko sie w niej znalazła hasała do woli   Aż moja mama wstała w nocy bo myślała że Blitz (jedna z moich labradorek) coś gryzie a to właśnie Nefri sobie urzędowała
 Aż moja mama wstała w nocy bo myślała że Blitz (jedna z moich labradorek) coś gryzie a to właśnie Nefri sobie urzędowała  Tej nocy było podobnie jednak ja nic nie słyszałam
 Tej nocy było podobnie jednak ja nic nie słyszałam  W tej chwili Nefri jeszcze mi nie ufa jednak dziś jadła (siedząc w klatce) jogurcik (i nie tylko) z mojego nosa i palca
  W tej chwili Nefri jeszcze mi nie ufa jednak dziś jadła (siedząc w klatce) jogurcik (i nie tylko) z mojego nosa i palca  
  Myślę, że jej zaufanie do mnie jest kwestią czasu
 Myślę, że jej zaufanie do mnie jest kwestią czasu  Jednak jest taka słodka a te jej piękne czerwona oczka pięknie się świecą (niech mi ktoś jeszcze powie ze czerwone oczka są straszne !
 Jednak jest taka słodka a te jej piękne czerwona oczka pięknie się świecą (niech mi ktoś jeszcze powie ze czerwone oczka są straszne !  ) Heh no to dołączam jeszcze kilka foteczek
 ) Heh no to dołączam jeszcze kilka foteczek  I jeszcze raz dziękuję Kali za tą piękną pociechę
 I jeszcze raz dziękuję Kali za tą piękną pociechę  Z czasem Nefri będzie miała koleżankę ...
 Z czasem Nefri będzie miała koleżankę ...  Przepraszam za jakość fotek ale taki aparat
 Przepraszam za jakość fotek ale taki aparat