Poważnie chore szczury
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
Poważnie chore szczury
Mam dwa szczury Hanie (strarsza 10 miesięcy) i Basie (młodsza 3 miesiące) nie mam pojęcia co się z nimi dzieje. Hania jest wychudzona, ma krew na nosie, oczu praktycznie nie otwiera, łapki ma spuchnięte i sine, jakby spraliżowane, dziwnie oddycha tak jakby się dusiła, jest taka cała powykrzywiana. Natomiast Basia zaczyna chudnąć, też dziwnie oddycha i ma to samo z łapką co Hania i również krew na nosie. Stało się to pratycznie w ciągu 3 dni i nie wiem co mam robić. Byłam na feriach, po powrocie zobaczyłam koszmar w ich klatce... Czym może to być spowodowane? Niestety nie mogę teraz iść z nimi do weterynarza... Proszę o pomoc
Re: Poważnie chore szczury
my tutaj nic nie pomozemy, jedyna pomoca dla nich jest weterynarz. Jezeli nie pojdziesz z nimi jak najpredzej sie da mozliwe ze pozbawisz je zycia skoro choroba tak szybko postepuje...
Z jakiego miasta jestes? I co tak straszne nieumozliwia ci pomoc swoim zwierzakom? Sorry ale rece opadaja jak sie cos takiego czyta...
Z jakiego miasta jestes? I co tak straszne nieumozliwia ci pomoc swoim zwierzakom? Sorry ale rece opadaja jak sie cos takiego czyta...
ze mną: Tequila i Lima :* :*
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
Napisz jaki masz problem, za daleko do weta? Brak pieniedzy? Czasu? Moze cos da się poradzic,pomóc, inaczej szczurki odejdą w cierpieniu.
-
Z Olkusza. nie wszyscy rozumieją, ale brak pieniędzy... byłam dzisiaj u weterynarza po poradę i jutro postaram się iść z moimi biedactwami na wizytę.
Wyslalam PW
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Brak pieniędzy? Tu chodzi o życie Twoich zwierzątek...
Być może wet odroczy termin płacenia za leki, może da zniżkę. Może udałoby Ci się ok 50 zł pożyczyć. Możesz spróbować poprosić TOZ o pomoc (oczywiście nie ma gwarancji, że taką pomoc dostaniesz, to raczej musiałaby być wyjątkowa sytuacja...).
Sinienie może oznaczać kłopoty z sercem lub z płucami. W każdym razie należy interweniować natychmiast... trzymam kciuki za ogonki!
Być może wet odroczy termin płacenia za leki, może da zniżkę. Może udałoby Ci się ok 50 zł pożyczyć. Możesz spróbować poprosić TOZ o pomoc (oczywiście nie ma gwarancji, że taką pomoc dostaniesz, to raczej musiałaby być wyjątkowa sytuacja...).
Sinienie może oznaczać kłopoty z sercem lub z płucami. W każdym razie należy interweniować natychmiast... trzymam kciuki za ogonki!
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek