Hryzelefantyna <3 [*]

Miejsce dla tych, których już z nami nie ma...

Moderator: Junior Moderator

ejga

Hryzelefantyna <3 [*]

Post autor: ejga »

Zanim powiem coś o mojej św. pamięci szczurzyczce przywitam się z wami.....:) Trochę dziwny temat wybrałam na powitanie, no ale cóż....(zarejestowałam się tu w sumie w jednym celu...ale to inny temat, który założe w odpowiednim miejscu)
Jestem tutaj nowa....dzisiaj zmarł mój pierwszy szczurek....miała raka przystadki mózgowej (to ponoć często występująca choroba u szczurów takzwanych laboratoryjnych).
Bardzo mi jej brakuje, jak widzę pustą klatke... Strasznie kocham zwierzaki a szczurki przedewszystkim i śmierć Hryzelefantyny bardzo mnie zasmuciła....:(
Jeszcze wczoraj karmiłam ją ze stzykawki (ponieważ sama nie dawała rady) jadła z małym apetytem....chociaż była z natury bardzo żarłocznym stworzonkiem...wiedziałam, że to już koniec jej życia ponieważ weterynarka mówiła, że jak straci apetyt to powoli jej żywot będzie dobiegał końca i ze dopóki je to nie cierpi...poprzytulałam ją godzinkę nastawiając się ze następnego dnia odejdzie...i tak się też stało. Ale cieszę się ze miałam ją przynajmniej te 2 lata :) sądzę, że dobrze sie jej u mnie zyło i niczego jej nie brakowało....była bardzo zywym i kontaktowym szczurkiem :")
Babli

Re: Hryzelefantyna <3 [*]

Post autor: Babli »

(*) Tu postawię świeczuszkę.. a jak założysz inny temat to napiszemy Ci coś o stadności ogonów
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

[*]
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
Leia

Post autor: Leia »

Ciekawe imię szczurzynki. Niech spokojnie biegnie do przyjaciół przez Tęczowy Most. <*>
Awatar użytkownika
lavena

Post autor: lavena »

[*]
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Przykro mi , że straciłaś ukochanego ogonka , to bardzo boli .
trzymaj się ciepło .
Dla Hrezelefantyny , niech będzie radosna z wieloma innymi szczurkami
za TM :
[']
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
strup

Post autor: strup »

(*)
ruth. oktawia. mela. fibi. odetta. bit. box. bletka. blesss ya. puff. bella. dorotka.
(*) hera. schizma. kryszna. kometa. sziwa. freya.

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Odeszły...”