Mój szczurek pomocy!!

Wszystko inne, czego nie można zakwalifikować do żadnego z podanych działów. Na przykład: kilka objawów, dotyczących ogółu zachowań chorobowych, czy niewydolność kilku organów, obejmujących zarówno wewnętrzne, jak i zewnętrzne.
To jest dobry dział, jeśli nie wiesz gdzie możesz umieścić swój post - by najlepiej pasował.

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
MałaSzczurka

Mój szczurek pomocy!!

Post autor: MałaSzczurka »

Jestem tutaj nowa.
Mam wielki problem, ponieważ mój szczurek Dyzio (choć mam go już 3 lata nie byłam pewna co do jego płci)jak napisałam ma już 3 lata czyli młody nie jest.Ma na narządach moczowych ropień( przynajmniej tak podejrzewam). Strasznie się ten ropień powiększył boję się, że za niedługo będzie on miał go na całym brzuszku.Podejrzewam także,że Dyzio nie przeżyje ze względu na ropień albo starość.Nie byłam u weterynarza. Czy Dyzio miałby operację? Czy było by to drogo? :(

Co mam zrobić iść porozmawiać z weterynarzem, może wykupić jakieś lekarstwo albo czekać aż coś się stanie.:-[

:'( :'( :'( Mam nadzieje,że Dyziuś jeszcze długo pożyje :'( :'( :'(

Bardzo proszę o porady i pomoc
Chce jak najlepiej dla Dyziuśka :(
Flaumel

Re: Mój szczurek pomocy!!

Post autor: Flaumel »

Weterynarz, natychmiast.

Na forum nie umiemy Ci pomóc na odległość, nie możemy powiedzieć czy to ropień czy guz.
Jeśli będzie to ropień - zostanie oczyszczony przez weterynarza. Jeśli guz - pewnie nie będzie już poddawany operacji.
Tak czy siak WETERYNARZ!
Obrazek
MałaSzczurka

Post autor: MałaSzczurka »

Niestety Dyzio miał raka (miał ponieważ zmarł) :'( :(
Dzięki za pomoc . :)

[*][*]
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Trzy lata to już podeszły wiek, być może nawet operacja nie byłaby możliwa.
Ale jest już w szczurkowym raju.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne / ogół objawów”