Cześć. :)

Jesteś nowy(a)? Przywitaj się z innymi użytkownikami.

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Kaatz

Cześć. :)

Post autor: Kaatz »

Cześć, jestem Laura. :) Miałam już tu kiedyś konto, lecz nie pamiętam ani nicku, ani hasła. Szczury są całym moim życiem od około 6 - ciu lat. Wystarczy, że spojrzę na jeden pyszczek i już mam poprawiony humor do końca dnia. Nie wyobrażam sobie życia bez tych cudownych zwierzątek. ;)
Obecnie mam 10 szczurów ( w tym 5 klusek bez futerka i dwa samczyki na wakacjach w Warszawie):
Wixa (Wicia):
Czarna szczurcia, bardzo przyjacielska. Dogaduje się z kotem, a nawet królikiem. Kupiłam ją i jeszcze czwórkę jej rodzeństwa w zoologicznym (wiem, że nie powinno się, ale jak zobaczyłam te małe mordki to nie mogłam wyjść bez nich).
Luna (Luncia):
Szara, szalona szczurzyczka. Jest najśmieszniejszym i najbardziej "walniętym" szczurem jakiego miałam. Niestety przeszkadza jej kot, królik i Tania.
Nadia (Tania):
Moja siostra dostałą ją od jakieś koleżanki na urodziny, lecz obecnie ja się nią zajmuję (słaby prezent, jest najprawdopodobniej z jakiegoś zoologicznego). Ma kremową główkę, czerwone oczka, a reszta jest biała. Po 2 tygodniach okazało się, że w pakiecie dostaliśmy jeszcze 5 klusek. Poza tym wszystkim Tańcia jest nadzwyczaj spokojnym i przyjacielskim szczurem.
Sharley i Creen:
Bracia Lunci i Wici. Sharley jest czarny, a bart ciemno szary. Byli to moi najlepsi przyjaciele, lecz ze względu na brak klatki tymczasowo pojechały do znajomego.

Razem z Wicią, Luną, Sharleyem i Creenem wzięłam jeszcze jasno szara Marcelinke (moją najukochańszą szczurcie), lecz była najsłabsza i najmniejsza z całej rodziny. Do dziś nie wiem dlaczego umarła, możliwe, że po prostu była chora, albo to sprawka sióstr, gdyż kilka razy zdarzało się, że zabierały jej jedzenie.
Ze mną: Wicia, Luncia, Sharley i Creen (na wakacjach w Warszawie), Tania, oraz 5 małych kluseczek jeszcze bez futerka. :)
W niebie: Sylwester, Milka, Czarna, Szara, Marcelinka, oraz dwa samczyki jeszcze bez imion.
xiao-he
Kontakt:

Re: Cześć. :)

Post autor: xiao-he »

Hej, witamy na forum :) Może załóż wątek w dziale Nasi Pupile? http://szczury.org/viewforum.php?f=37 ;)
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Awatar użytkownika
unipaks

Re: Cześć. :)

Post autor: unipaks »

Witajcie na naszym forum :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
ODPOWIEDZ

Wróć do „Podaj Łapę”