Loleńka
Moderator: Junior Moderator
Lole?ka
Lola to szczurcia mojej sasiadki, od niej sie zaszczurzylam, byl to pierwszy szczurek z jakim mialam stycznosc.
W sobote zostala uspiona.
Miala niecale dwa lata.
Od dwoch miesiecy guzy sie powiekszaly, na ciele miala ranki, ale co najgorsze opuchniete lapki (jak banie) nie pozwalaly sie jej poruszac.
Odeszla, choc jej wlascicielka bardzo to przezywa i czuje sie winna tego, ze musiala ja poddac eutanazji. Mysle, jednak ze byla to jedyna mozliwa opcja, w celu zapobiezenia cierpien szczurzynki.
[ ' ]
W sobote zostala uspiona.
Miala niecale dwa lata.
Od dwoch miesiecy guzy sie powiekszaly, na ciele miala ranki, ale co najgorsze opuchniete lapki (jak banie) nie pozwalaly sie jej poruszac.
Odeszla, choc jej wlascicielka bardzo to przezywa i czuje sie winna tego, ze musiala ja poddac eutanazji. Mysle, jednak ze byla to jedyna mozliwa opcja, w celu zapobiezenia cierpien szczurzynki.
[ ' ]
Wake Up Little Sparrow
Loleńka
jesli nie ma szans na wyzdrowienie, pomoc w odejsciu jest jedynym dobrym rozwiazaniem... bardzo wspolczuje...
niecale dwa latka to tak niewiele...

Loleńka
wiem, to boli... i ciągle zostaje poczucie, że może była jeszcze jakaś szansa...
Wydaje mi się, że eutanazja w takiej sytuacji to wyraz wielkiej miłości...
Wydaje mi się, że eutanazja w takiej sytuacji to wyraz wielkiej miłości...
dziołchy: Nona, Kira, Oliwka, Sue, Tika, Fatima, Zulejka, Maszka, Latina, Penelopa, Kasjana
kawalery: Czarnul, Eliasz, Borys, Klimek, Ziemek, Milan, Dylan, Pedro, Cedrik, Maksim
kawalery: Czarnul, Eliasz, Borys, Klimek, Ziemek, Milan, Dylan, Pedro, Cedrik, Maksim
Loleńka
to jest straszne, ale ja np. bardziej bym siebie winila gdybym widziala jak ogonek umiera w cierpieniu . uspienie jest pomoca za ktora nie mozna sie winic tylko podziwiac za odwage i rozwage w takiej sytuacji. gorace wspolczucia
[']

Zawsze w moim sercu [']['] Moje dwie milości : Ruda i Ritka :* :* ['][']
Moje dwie kolejne milosci - Czarna & Biala :* :*
Moje dwie kolejne milosci - Czarna & Biala :* :*
Loleńka
['] Smutno!!
Ale mysle ze decyzja o uspieniu (choc jest niewyobrazalnie trudna) jest w wyrazem milosci i szacunku do stworzonka.Najwazniejsze zeby juz nie cierpialy...

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']