Boże i to jeszcze w Wigilię.... Przykro mi.... [']
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni. Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki['] Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
tu Ala,czy to ten Harry w sprawie ktorego radziliscie sie mnie wczoraj...?przykro mi bardzo byl cudnym szczurasem..przynamniej mial fajne i dlugie zycie,byl kochany i rozpieszczany..[']
[quote="Alispo"] tu Ala,czy to ten Harry w sprawie ktorego radziliscie sie mnie wczoraj...?przykro mi bardzo byl cudnym szczurasem..przynamniej mial fajne i dlugie zycie,byl kochany i rozpieszczany..['][/quote]
tak. witam.
Harry w styczniu skończyłby 3 latka. Bardzo będzie go nam brakować.
['] ['] [']
Ostatnio zmieniony pn gru 27, 2004 11:21 am przez Kate, łącznie zmieniany 1 raz.
ja takze bardzo wspolczuje... te swieta niestety nie naleza do najszczesliwszych... ale prawie 3 lata to piekny wiek... szczescie mial ogromne, ze zyl tak dlugo otoczony miloscia i opieka...
Ostatnio zmieniony pt gru 24, 2004 5:14 pm przez krwiopij, łącznie zmieniany 1 raz.
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates
przykro mi bardzo świetny szczuras, ale dożył naprawdę słusznego wieku więc na pewno był szczęśliwy i dopieszczony... 3majcie się mocno i mimo wszystko - Wesołych Świąt...