Wanda
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
Wanda
Wanda to superprzyjacielski szczur dumbo. Uwielbia biegać, bawić się, jeść, sikać na ludzi i przedmioty, rozrabiać. Dla wszystkich, równoeż dla obcych jest niesamowicie otwarta. Z uwagi, iż nie jest w stanie usiedzieć w klatce, niedługo zrobimy jej suprise w postaci kumpeli. A, właśnie nie pisałam Wanda ma pól roku...
Re: Wanda
Hej!
Widzę, że Twoja szczurcia dostanie najpiękniejszy prezent w życiu - futro do przytulania, iskania i wspólnych zabaw. Powodzenia w łączeniu
Wycałuj ją tam ode mnie i czekam, aż się pochwalisz nowym ogonkiem
Nie mam wielkiego doświadczenia włączeniu, ale radzę Ci na ten czas zorganizować sobie parę dni na siedzenie przy klatce - nie będziesz w stanie zostawić ich samych
Widzę, że Twoja szczurcia dostanie najpiękniejszy prezent w życiu - futro do przytulania, iskania i wspólnych zabaw. Powodzenia w łączeniu

Wycałuj ją tam ode mnie i czekam, aż się pochwalisz nowym ogonkiem

Nie mam wielkiego doświadczenia włączeniu, ale radzę Ci na ten czas zorganizować sobie parę dni na siedzenie przy klatce - nie będziesz w stanie zostawić ich samych

Re: Wanda
Wanda na pewno będzie szczęśliwa, jak już się z przybyłą koleżanką zaakceptują
Wygłaszcz ją ode mnie i moich bab, i wstaw jakieś fotki dziewuszki

Wygłaszcz ją ode mnie i moich bab, i wstaw jakieś fotki dziewuszki

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889