Szczurasy miały 3 tygodnie kiedy je przygarnęłam więc były naprawdę malutkie, na szczęście bardzo ładnie się rozwinęły i jest super:D Lego jest trochę takim miśkiem, przeważnie lubi leniuchować i uwielbia jeść:D Charlie dominant lata jak szalony, podgryza, zaczepia, gryzie mi łóżko haha i zaczął trochę podgryzać kable, ale szczerze mówiąc to jakiś większych zniszczeń póki co nie odnotowałam:D Może dlatego, że jednak zawsze staram się mieć na nie oko:D
 Szczurasy miały 3 tygodnie kiedy je przygarnęłam więc były naprawdę malutkie, na szczęście bardzo ładnie się rozwinęły i jest super:D Lego jest trochę takim miśkiem, przeważnie lubi leniuchować i uwielbia jeść:D Charlie dominant lata jak szalony, podgryza, zaczepia, gryzie mi łóżko haha i zaczął trochę podgryzać kable, ale szczerze mówiąc to jakiś większych zniszczeń póki co nie odnotowałam:D Może dlatego, że jednak zawsze staram się mieć na nie oko:D Jeśli ktoś byłby zainteresowany to mam również instagrama, gdzie codziennie wrzucam ich zdjęcia:D
Na początku wrzucam ich fotki, kiedy były jeszcze maluchami: