Moje dwa skarbeczki

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
tami

Moje dwa skarbeczki

Post autor: tami »

Witajcie!
Chciałam się pochwalić moimi dwiema pociechami :) Po lewo Parszywek, po prawo Alex. Chlopcy mają 5 tygodni i są ze mną 10 dni.

Obrazek

Ktoś może pomóc w rozszyfrowaniu umaszczenia pana Alexa? Jest to szczuras dumbo rex ale jego sierść? Ktoś pomoże?
Malachit
Numer GG: 2405640

Re: Moje dwa skarbeczki

Post autor: Malachit »

Ojej, jakie dzieciątka...
Co do umaszczenia - po tym zdjęciu, to bym powiedziała, że to American blue, ale skoro gdzieś napisałaś, że to odcienie żółto-kremowe (na zdjęciu niestety tego nie widać :P) to pewnie coś w stylu champagne (generalnie coś z beży). Tego rexa po tym zdjęciu też nie byłabym pewna w 100% - ma jakieś takie proste wąsy, może to velveteen albo rexo-velveteen? No ale to gdybanie, bo w wielu przypadkach nie da się tego określić tak pewnie. Niemniej jednak - urocze chłopaki ;)
Wyszukiwarka nie gryzie
tami

Post autor: tami »

No z tymi wąsami też mam problem. Dwie pierwsze pary lekko się kręcą, a pozostałe są proste :-\ Może z wiekiem mu się bardziej poskręcają :)
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Jakież one śliczne! :-* Dawaj więcej fotek tych okruszków...
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”