Tasha

Miejsce dla tych, których już z nami nie ma...

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
Elf
Kontakt:

Tasha

Post autor: Elf »

Dziś odeszła Tasha, moja pierwsza i najukochańsza skavenka. Pamiętacie to zdjecie ziewającego szczura? To ona.
Odeszła ze starości... Chyba miała około 3 lata, moze wiecej. Była już siwa i zasypiała z jedzeniem w pyszczku. Straciła wzrok i stale musiała być dogrzewana, z trudem oddychała po zaleczonej mykoplazmie...
No i już... koniec...
Mam nadzieję, że po drugiej stronie tęczy jest ciepło a zaopatrzenie w smakołyki na zawołanie.
Bo Tasha była duzą samiczka i uwielbiała jeść. Najbardziej kluseczki z zupy, takie domowej roboty, a potem to chyba gerberki i jogurty...
No i lubiła mnie. Sama przychodziła na przytulanie i drapanie w dołek między łopatkami...
Za krótkie to życie... :(
Koniec szczurzej epopei....

['] Ash, Tasha, Missi, Matylda, Root, Hash, Pinki, Mju, Dimon, Karina, Ciamek, Śnieżynka Duża, Śnieżynka, Lilu, Lila
Awatar użytkownika
limba

Tasha

Post autor: limba »

To i tak piekny wiek...i napewno piekne zycie miala z Toba....kiedys sie spotkacie jak my wszyscy ze swoimi ukochanymi stworzonkami i nikt juz nie bedzie plakal tylko bedzie sama radosc...a wtedy "zycie" bedzie juz nieskonczone.....
Przykro mi strasznie...wiem co to za bol...Trzymaj sie cieplutko ['] :cry: :cry:
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Awatar użytkownika
krwiopij
Kontakt:

Tasha

Post autor: krwiopij »

bardzo mi przykro, Elf... :( wierze, ze po drugiej stronie tasha jest szczesliwa...
Obrazek
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates
vega

Tasha

Post autor: vega »

bardzo, bardzo nam przykro :(
czarny mag

Tasha

Post autor: czarny mag »

bardzo bardzo mi przykro ['] 3maj sie
Buddyzm w powszechnym uważaniu jest religią opierającą się na...... A kogo to obchodzi,co?
Sandrex

Tasha

Post autor: Sandrex »

Wspolczuje [ ' ].

Caly czas wierze, ze moje ogonki beda zyly 5 lat, ponoc wiara czyni cuda.

Tule.
Wake Up Little Sparrow
olka

Tasha

Post autor: olka »

:cry: :cry: :cry:
Olka
Dona

Tasha

Post autor: Dona »

:cry: [']
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

Tasha

Post autor: Lulu »

:(
koteczek

Tasha

Post autor: koteczek »

:( [']
Awatar użytkownika
Ania
Kontakt:

Tasha

Post autor: Ania »

Miała szczęście maleńka, że dożyła z Tobą tyle czasu. Z opisu wynika, że odeszła w spokoju (tak to odebrałam). 3maj się..
¡oɹƃǝןן∀ ɐu ʎɹnʇɐıʍɐןʞ ǝıdnʞ ǝıu ʎpƃıu znſ
Awatar użytkownika
Elf
Kontakt:

Tasha

Post autor: Elf »

Dziękuję Wam bardzo za kazde słowo.
Chciałam ostatni raz zamieścic zdjecie Tashy z czasów gdy była w dobrej kondycji.
Przywłaszczyła sobie kocyk, który długo służył jej za sypialnię. Jak widać kocyk jest zniszczony zupełnie:)

http://www.zwierzaki.elf.tio.pl/male/tasha1.jpg
Ostatnio zmieniony ndz mar 13, 2005 2:45 pm przez Elf, łącznie zmieniany 1 raz.
Koniec szczurzej epopei....

['] Ash, Tasha, Missi, Matylda, Root, Hash, Pinki, Mju, Dimon, Karina, Ciamek, Śnieżynka Duża, Śnieżynka, Lilu, Lila
ESTI

Tasha

Post autor: ESTI »

Takie dobre i długie życie...ale wiem jak boli...przykro mi :(
Obrazek
Mycha
Kontakt:

Tasha

Post autor: Mycha »

Śliczna...
Ten momęt musiał kiedyś nadejść. Za swoimi szczurkami płaczemy i żałujemy, ale to naprawdę dobrze, że miała takie wspaniałe życie u boku swojej kochanej pani i odeszła czując się bezpiecznie, nic jej nie bolało.
Trzymaj się mocno.
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
Beeata

Tasha

Post autor: Beeata »

Kochana,3 lata ....mozsz byc szczesliwa ,ze twoja szczrka tak dlugo zyla. Oby kazdy z naszych szczurkow dozyl 3 lat,tego mozemy sobie wszyscy zyczyc. Domyslam sie ,ze przez te lata bardzo sie zwiazalas z nim emocjonalnie i teraz jest ci zle....wspolczuje mocno.
"Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości." A .Einstein
ODPOWIEDZ

Wróć do „Odeszły...”