Moje smrodziuchy... ['] Pchełka, Klapuś[']...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Moje smrodziuchy... [']Kluś['] - moze 2 stada w koncu :)
Dziunia co sie martwisz, beda zyly jeszcze dluuuugo. :***

W czwartek byliysmy u weta tzn . ja Freska i Kapunio. Fresunia ostatnio mnie niepokoila (byla widocznie oslabiona) ale widze poprawe po kolejnym podawaniu Scanomune. Kapi dostal nowe lekarstwo na stawy i przykaz kapieli w Nizoralu. Wlasnie jestesmy juz po kapieli i suszeniu. Kapiel masakra tylko nie wiem dla kogo gorsza dla mnie czy dla niego. Biedactwo moje sie zestresowalo tak ze az dostal chwilowej dusznosci :sad: ale przeszlo. Ja spocilam sie jak glupia bojac sie o jego kregoslup.Rece mam podrapane do krwi ale wszystko dla jego dobra. Widze teraz dopiero jaki to wielki byl stres dla niego , od razu zaczelo sie kichansko i nawet jak lezal u mnie na brzuchu zawiniety w recznik to mial dwa przyduszone oddechy:/. Wojtys mowi ze powinien byc szorowany raz w tygodniu a ja sobie tego nie wyobrazam. Ehh w ogole odkad do mnie trafil to zamiast emerytury ciagle jakies udziwnienia
. A to przeswietlenie a to kuja, a to kapiele...chyba przestanie mnie lubic. Ale i tak dzielny z niego chlop tylko mam nadzieje ze ten stres nie wplynie jakos zle na niego. Al chlop wykapany, pachnacy i gotowy do randek
...

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Tak dla odmiany dzis kolejna wizyta u weta. Wiecej szczegolow w objawach i leczeniu dotyczacych ropnych wyciekow z penisa. Pocieszajace jest tylko dla mnie to ze Kapunia serduszko pracuje bardzo prawidlowo (serce mom jak dzwon), ale przy osluchiwaniu wyszla minimalna dusznosc wdechowa(plucka i oskrzela czysciutkie), ktora moze byc spowodowana jakimis problemami z serduszkiem albo juz z wiekiem poprostu. Mam jego RTG ja ktorym powinno byc widac serducho ale oczywiscie zapomnialam zabrac z tego calego stresu. Zostal rowniez obmacany bardzo dokladnie, i wszystko tfutfu w porzadku. On maly skubaniec ma tyle werwy...wil sie jak piskorz podczas wyciskania, oczyszczania itp. A co potem zrobil? Zaczal mnie lizac po rekach :zakochany:
Jak byl osluchiwany to wyrywal sie pani doktor dopiero jak przysunelam moja reke to sie skarb moj uspokoil.
Wiem ze strasznie to przezywam ale on taki starutki, i ja wiecznie sie o niego martwie...
Do opieki nad staruszkiem powinno sie dodac obserwacje narzadow plciowych u samcow..
Zostal jeszcze zwazony i albo waga byla popsuta albo... wstyd napisac...
Prosze o cieple mysli i kciuki zeby stan zapalny przeszedl...
Jak byl osluchiwany to wyrywal sie pani doktor dopiero jak przysunelam moja reke to sie skarb moj uspokoil.
Wiem ze strasznie to przezywam ale on taki starutki, i ja wiecznie sie o niego martwie...
Do opieki nad staruszkiem powinno sie dodac obserwacje narzadow plciowych u samcow..
Zostal jeszcze zwazony i albo waga byla popsuta albo... wstyd napisac...
Prosze o cieple mysli i kciuki zeby stan zapalny przeszedl...
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Ja przesylam Wam cieple mysli i na pewno niedlugo wszystko przejdzie i bedzie oki. ;****

linba ja mam takie jedno pytanie odnosnie nizoralu. czy swedzialy ciebie po nim rece? i czy nie zauwazylas zeby szczurek sie po nim czesciej drapal?
bo ja chyba mam na to uczulenie i musialam sie na nizoksin przestawic... zreszta Bandi po nizoralu sie strasznie drapal :? i teraz sie zastanawiam czy to kwestia dobrego splukania czy on poprostu jest uczulajacy...
bo ja chyba mam na to uczulenie i musialam sie na nizoksin przestawic... zreszta Bandi po nizoralu sie strasznie drapal :? i teraz sie zastanawiam czy to kwestia dobrego splukania czy on poprostu jest uczulajacy...

ja zastosowalam Nizoxin.. dokladnie ten sam sklad co nizoral..i nie...nic mnie nie szczypalo.. a kapunio nie drpie sie wiecej
no wlasnie, co dziwne po nizoksinie nie odczuwalam swedzenia...

nie jestem w stanie napisac nic madrego
wiec napisze to co czuje: calym serduszkiem jestemy z wami... i myslimy o was cieplutko 

Limbuś, trzymajcie się
Też jestem z Wami :*

Trzymam bardzo mocno kciuki za "braciszka" mojej Babuni.
Musi byc dobrze..
Taki dzielny mezczyzna sie nie podda i wyzdrowieje, ot co..
:thumbleft:
Musi byc dobrze..

Taki dzielny mezczyzna sie nie podda i wyzdrowieje, ot co..

:thumbleft:
Dziekujemy kochani.. Trzymanie kciukow chyba pomaga. Zaczerwiwnienie i opuchlizna zmalaly 

No jeszcze troche paskudztwa wylazlo wczoraj, a dzis juz zdecydowanie mniej. Chyba Kapunio sie przyzwyczaja ze mu grzebie tam teges
. Opuchlizna zeszla zaczerwienienia nie widze. Z malym czarnuszkiem i Mada jadziemy w czwartek do Wojtys to jeszcze rzuci na to okiem. Dziewczyny sa oburzone nowym domownikiem. W dodaku dorwaly oliwke ktora Kapuniowi uszy czyszcze i chyba troche zezarly bo maja rozwolnienie.. :/ Tja jakby nie zezarly raz na jakis czas czegos dziwnego to nie bylyby soba :/. Juz nie wiem gdzie mam to chowac. Chyba musze wszystko z pokoju wyniesc i tylko ich klatki zostawic.
Maly czarny bardzo koffaniutki jest, mam nadzieje ze docelowo trafi w bardzo kochajace lapki. Tylko strasznie pod wieczor sie rozkichal, a zastosowalam juz wszystko. :/

Maly czarny bardzo koffaniutki jest, mam nadzieje ze docelowo trafi w bardzo kochajace lapki. Tylko strasznie pod wieczor sie rozkichal, a zastosowalam juz wszystko. :/
Masc majerankwa?
Inhalacje?
Ostatecznie antybiotyk - zeby nie bylo zapalenia pluc...
A co do dziewczyn to powinnas im zrobic mieszkanko w calym pokoju bez klatek i nie byloby problemu. A Ty sie wynies...do przedpokoju.
Inhalacje?
Ostatecznie antybiotyk - zeby nie bylo zapalenia pluc...
A co do dziewczyn to powinnas im zrobic mieszkanko w calym pokoju bez klatek i nie byloby problemu. A Ty sie wynies...do przedpokoju.

do tego co wyliczylas moge dodac Scanomune i dwie inhalki. bylam w desperacji i zrobilam inhalke wickiem iii pomogla.
[quote="ESTI"]A co do dziewczyn to powinnas im zrobic mieszkanko w calym pokoju bez klatek i nie byloby problemu. A Ty sie wynies...do przedpokoju. [/quote]
no niedlugo to chyba tak sie skonczy.. Żebys widziala gdzie klatka z malym czarnym stoi
[quote="ESTI"]A co do dziewczyn to powinnas im zrobic mieszkanko w calym pokoju bez klatek i nie byloby problemu. A Ty sie wynies...do przedpokoju. [/quote]
no niedlugo to chyba tak sie skonczy.. Żebys widziala gdzie klatka z malym czarnym stoi
A to takie sobie zdjatko smieszne, dozwolone od lat 18
Prawdziwy Facet
A tu Żelatko moje malutkie KLIK
A tu Żelatko moje malutkie KLIK