Moje smrodziuchy... ['] Pchełka, Klapuś[']...

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
ESTI

Moje smrodziuchy... [']Kluś['] - moze 2 stada w koncu :)

Post autor: ESTI »

Dziunia co sie martwisz, beda zyly jeszcze dluuuugo. :***
Obrazek
Awatar użytkownika
limba

Post autor: limba »

W czwartek byliysmy u weta tzn . ja Freska i Kapunio. Fresunia ostatnio mnie niepokoila (byla widocznie oslabiona) ale widze poprawe po kolejnym podawaniu Scanomune. Kapi dostal nowe lekarstwo na stawy i przykaz kapieli w Nizoralu. Wlasnie jestesmy juz po kapieli i suszeniu. Kapiel masakra tylko nie wiem dla kogo gorsza dla mnie czy dla niego. Biedactwo moje sie zestresowalo tak ze az dostal chwilowej dusznosci :sad: ale przeszlo. Ja spocilam sie jak glupia bojac sie o jego kregoslup.Rece mam podrapane do krwi ale wszystko dla jego dobra. Widze teraz dopiero jaki to wielki byl stres dla niego , od razu zaczelo sie kichansko i nawet jak lezal u mnie na brzuchu zawiniety w recznik to mial dwa przyduszone oddechy:/. Wojtys mowi ze powinien byc szorowany raz w tygodniu a ja sobie tego nie wyobrazam. Ehh w ogole odkad do mnie trafil to zamiast emerytury ciagle jakies udziwnienia ;). A to przeswietlenie a to kuja, a to kapiele...chyba przestanie mnie lubic. Ale i tak dzielny z niego chlop tylko mam nadzieje ze ten stres nie wplynie jakos zle na niego. Al chlop wykapany, pachnacy i gotowy do randek :wink:...
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Awatar użytkownika
limba

Tak dla odmiany dzis kolejna wizyta u weta. Wiecej szczegolow w objawach i leczeniu dotyczacych ropnych wyciekow z penisa. Pocieszajace jest tylko dla mnie to ze Kapunia serduszko pracuje bardzo prawidlowo (serce mom jak dzwon), ale przy osluchiwaniu wyszla minimalna dusznosc wdechowa(plucka i oskrzela czysciutkie), ktora moze byc spowodowana jakimis problemami z serduszkiem albo juz z wiekiem poprostu. Mam jego RTG ja ktorym powinno byc widac serducho ale oczywiscie zapomnialam zabrac z tego calego stresu. Zostal rowniez obmacany bardzo dokladnie, i wszystko tfutfu w porzadku. On maly skubaniec ma tyle werwy...wil sie jak piskorz podczas wyciskania, oczyszczania itp. A co potem zrobil? Zaczal mnie lizac po rekach :zakochany:
Jak byl osluchiwany to wyrywal sie pani doktor dopiero jak przysunelam moja reke to sie skarb moj uspokoil.
Wiem ze strasznie to przezywam ale on taki starutki, i ja wiecznie sie o niego martwie...
Do opieki nad staruszkiem powinno sie dodac obserwacje narzadow plciowych u samcow..
Zostal jeszcze zwazony i albo waga byla popsuta albo... wstyd napisac...
Prosze o cieple mysli i kciuki zeby stan zapalny przeszedl...
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
ESTI

Ja przesylam Wam cieple mysli i na pewno niedlugo wszystko przejdzie i bedzie oki. ;****
Obrazek
Awatar użytkownika
sachma
Kontakt:

Post autor: sachma »

linba ja mam takie jedno pytanie odnosnie nizoralu. czy swedzialy ciebie po nim rece? i czy nie zauwazylas zeby szczurek sie po nim czesciej drapal?

bo ja chyba mam na to uczulenie i musialam sie na nizoksin przestawic... zreszta Bandi po nizoralu sie strasznie drapal :? i teraz sie zastanawiam czy to kwestia dobrego splukania czy on poprostu jest uczulajacy...
Obrazek
Awatar użytkownika
limba

ja zastosowalam Nizoxin.. dokladnie ten sam sklad co nizoral..i nie...nic mnie nie szczypalo.. a kapunio nie drpie sie wiecej
Awatar użytkownika
sachma
Kontakt:

Post autor: sachma »

no wlasnie, co dziwne po nizoksinie nie odczuwalam swedzenia...
Obrazek
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

Post autor: Lulu »

nie jestem w stanie napisac nic madrego ;) wiec napisze to co czuje: calym serduszkiem jestemy z wami... i myslimy o was cieplutko :D
Dona

Post autor: Dona »

Limbuś, trzymajcie się :) Też jestem z Wami :*
nezu
Kontakt:

Post autor: nezu »

Trzymam bardzo mocno kciuki za "braciszka" mojej Babuni.

Musi byc dobrze..:)
Taki dzielny mezczyzna sie nie podda i wyzdrowieje, ot co..:)
:thumbleft:
Awatar użytkownika
limba

Dziekujemy kochani.. Trzymanie kciukow chyba pomaga. Zaczerwiwnienie i opuchlizna zmalaly :D
Awatar użytkownika
limba

No jeszcze troche paskudztwa wylazlo wczoraj, a dzis juz zdecydowanie mniej. Chyba Kapunio sie przyzwyczaja ze mu grzebie tam teges ;). Opuchlizna zeszla zaczerwienienia nie widze. Z malym czarnuszkiem i Mada jadziemy w czwartek do Wojtys to jeszcze rzuci na to okiem. Dziewczyny sa oburzone nowym domownikiem. W dodaku dorwaly oliwke ktora Kapuniowi uszy czyszcze i chyba troche zezarly bo maja rozwolnienie.. :/ Tja jakby nie zezarly raz na jakis czas czegos dziwnego to nie bylyby soba :/. Juz nie wiem gdzie mam to chowac. Chyba musze wszystko z pokoju wyniesc i tylko ich klatki zostawic.
Maly czarny bardzo koffaniutki jest, mam nadzieje ze docelowo trafi w bardzo kochajace lapki. Tylko strasznie pod wieczor sie rozkichal, a zastosowalam juz wszystko. :/
ESTI

Masc majerankwa?
Inhalacje?
Ostatecznie antybiotyk - zeby nie bylo zapalenia pluc...

A co do dziewczyn to powinnas im zrobic mieszkanko w calym pokoju bez klatek i nie byloby problemu. A Ty sie wynies...do przedpokoju. ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
limba

do tego co wyliczylas moge dodac Scanomune i dwie inhalki. bylam w desperacji i zrobilam inhalke wickiem iii pomogla.
[quote="ESTI"]A co do dziewczyn to powinnas im zrobic mieszkanko w calym pokoju bez klatek i nie byloby problemu. A Ty sie wynies...do przedpokoju. [/quote]
no niedlugo to chyba tak sie skonczy.. Żebys widziala gdzie klatka z malym czarnym stoi :wink:
Awatar użytkownika
limba

A to takie sobie zdjatko smieszne, dozwolone od lat 18 :wink: Prawdziwy Facet
A tu Żelatko moje malutkie KLIK
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”