Moje smrodziuchy... ['] Pchełka, Klapuś[']...

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
nezu
Kontakt:

Moje smrodziuchy... [']Kluś['] - moze 2 stada w koncu :)

Post autor: nezu »

Slicznie :D

I znowu od artykulow spozywczych ;).
Domyslam sie ze chlopiec do schrupania.
Nisia

Post autor: Nisia »

Limba, zawsze możesz go zmiękczyć opowieścią, jak to się stało, że do Ciebie trafił. Pewnie przestanie się od razu denerwować.

A co do ściółek, hmm, bawełniana wydaje się byc najlepszą....
Awatar użytkownika
limba

Post autor: limba »

No to mialam stresa. Cezkalam i czekalam na telefon z lecznicy. Wiedzialam ze ktos przede mna byl chetny na Keksika :skrzywiony: Kolo 18 zaczelam sie denerwowac bo telefon milczal. Oczywiscie glupie mysli przez glowe ze albo ta osoba sie zdecydowala, albo Keksikowi cos sie stalo podczas zabiegu. :?
Ale uuuuuuffff po 19 zadzwonila pani doktor ze moge Keksika zabrac :hello1: :lol2: . Zabieram go w niedziele. Jutro prawie caly dzien nie ma mnie w domu, a jednak po kastracji wole zeby ktos mial na niego oko.
Juz sie nie moge doczekac :zakochany3:
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

Post autor: Lulu »

no to super :lol2:

od razu mowie, ze poprosze duzo fotek! :jezor2:

Keksik, Keksik, Keksik :thumbleft: az sama sie nie moge doczekac :oops:
soho
Kontakt:

Post autor: soho »

o_O ooo to fajnie :hyhy: czekam'y czekam'y na fty i relacje :D ow yeah
Keksik slodkie imie ... ciekawe czy on tez taki bedzie slodki ( z zachowaniu ;) )
w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
Awatar użytkownika
limba

Keksik juz w domu :D Jest troche przestraszony, wiec po 2 godzinnym pobycie w moim szlafroku dalam malcowi spokoj. Teraz siedzi w klateczce i odpoczywa. :D Jest taki sliczny i kochany chociaz jeszcze bardzo przestraszony wiec trudno powiedziec cokolwiek o jego charakterze, ale mysle ze duzo milosci i cierliwosci i bedzie kochanym przytulakiem. Rozni sie od moich wszystkich szczurow (wszystkie brazowe to mieszanka z jakims dzikim). Ma krotszy pyszczek, mniejsze i bardziej okragle uszka. No sliczny jest no :zakochany:
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

Post autor: Lulu »

a gdzie fotki? :hihi:

i jak sobie radzi z tym niedowaladem? duze ma trudnosci z poruszaniem?

super, ze jest juz u Ciebie :thumbleft:
Awatar użytkownika
limba

Fotki beda najwczesniej jutro :jezor2: radzi sobie ... Dla kogos to nie jest przygotowany moze to wygladac bardzo przykro, ale maly sobie radzi, chodzi, podjada z miseczki itp. Zyl w stadzie wiec musial nauczyc sie sobie radzic. Maly terminator... Mam nadzieje ze szybko przywyknie do nowej sytuacji, narazie za kazdym razem jk zagladam to robi takie wieelkie oczy :shock: ... Ale wiem ze bedzie z niego cudowny przyjaciel :zakochany:
soho
Kontakt:

Post autor: soho »

jupi juz jest :!: ale sie nie moge doczekac fotek tego nowego rzybysza :D
jasne ze przestraszony jest :!: takie stado w kolo niego to co sie dziwic :drap: on pewnie sobie myslal ze mu sie trafi jakas samotna pani co bedzie go zameczala a tu szok dla niego ;) to dlatego takie wieeeelkie oki robi :hyhy:
w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
zamtuz

Post autor: zamtuz »

muszisz go sama czochrac za uszkami :khihi: limba81, wstaw zdjecia! Ja zaluje teraz ze nie wzialem tego malucha jak odbieralem albinoski :|
Ostatnio zmieniony ndz lut 19, 2006 11:02 pm przez zamtuz, łącznie zmieniany 1 raz.
NIE KARMIC TROLLA
Awatar użytkownika
limba

[quote="zamtuz"]muszisz go sama czochrac za uszkami [/quote] wcale nie smieszne. Mojego SP Kapunia musialam drapac po uszach i w uszach i czyscic bo sam nie dawal rady, stad tez moje pytanie.[quote="zamtuz"]Ja zauje teraz ze nie wzialem tego malucha jak odbieralem albinoski [/quote] ja nie zaluje ze go nie zabrales ;) :hyhy:
Nisia

Post autor: Nisia »

Limba, a nie zauważyłaś, ze ma dłuższe palce i takie węzłowate (tzn, z grubymi stawami)?
Czy ten drugi maluch na pewno był z innego miotu? Ma minimalne problemy z poruszaniem się (troszke czasem buja pupą) i... dzisja, jak go uczyłam wspinać się (bo nie umie) to nie umiał sie chwycić tylnimi nogami i tak zwinął paluszki jak Keksik.... Ale potem poszlo :D A może to taki urok tej odmiany?
Awatar użytkownika
limba

Dzis nadal jestesmy troszke przerazeni :-( Wlasnie lezy w polarku na moich kolanach..
http://i33.photobucket.com/albums/d55/l ... ct0110.jpg
http://i33.photobucket.com/albums/d55/l ... siunio.jpg

Dopiero przed chwila odwazyl sie pochodzic troche po moich kolanach.. nie chce go do czegokolwiek zmuszac dopoki chociaz troche mi nie zaufa...
Ostatnio zmieniony pn lut 20, 2006 1:31 pm przez limba, łącznie zmieniany 1 raz.
Gryska

Post autor: Gryska »

Jest piekny :)
A przerażenie minie :hihi:
Emilciu.... Ty wiesz, że nie zapomnę!!!!
IVA

Post autor: IVA »

Może trochę wystraszony, bo w jego życiu za duzo zmian jak na tekiego jednego małego ogonka. Ale jak juz zobaczy ja dobrze trafił to jeszcze pokaże co potrafi :D
z prawie 100 kochanych ogonków pozostał tylko 1 :(
http://stylowabizuteria.com.pl/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”