Soho ratjes = Kisiel i reszta
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

wymiziaj i wycałuj ją ode mnie, sto lat !!!!!!!!!!!!!!! :wav: :zyczenia: :occasion1:
W moim sercu na zawsze: WACŁAW 13.11.05r. BOB 3.07.05r. LUBOMIR 4.12.06r.
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Znowu się spóźniłam :-( Wszystkiego naj dla Glucia i mamusi
same buziaczki i przytulajki lecą do was wraz z tym postem! :occasion1: :occasion7: na waszą cześc- fala! :wav:

... dawno nie pisalam PRZEPRASZAM
ale brak czasu niestety szkola / praca szczury
dla nich zawsze mam czas a od wczoraj jesli juz o szczurach mowa :haha: mam nowego kochanego domownika a raczej domowniczke :Biance
...swietna mala kruszynka z niej , jak na raie nie mieszka w klatce bo za duze odstepy sa miedzy szczebelkami i sie przeciska ale w ciagu dnia buszuje z cala reszta i rozrabia
Z Danuska zaqmplowaly sie ( o dziwo) i sobie slodko spia jak siostrzyczki
a Bluta traktuje jak duuuuzego tatusia
... mam piekne porownanie jaka ona jest macupka Biancol & Bluti
musze o3wiscie wiecej zdjec popstrykac ale przy takim malym stforq szybko biegajacym to trudno ... anyway jak na razie jest OK jedynie Pacjent (jak zwykle) ma jakies ALE i ja zaczepia musi wszystko zbadac obadac przy czym jest troszke kwiq ale mam nadziejej ze z czasem to minie i mala pokaze kto tu rzadzi
jeszcze zdjatko wczesniejsze zapomnialam wstawic jak to moje szczury pieknie spia w pietrowym hamaczq :drap:
wrrrr

...swietna mala kruszynka z niej , jak na raie nie mieszka w klatce bo za duze odstepy sa miedzy szczebelkami i sie przeciska ale w ciagu dnia buszuje z cala reszta i rozrabia

Z Danuska zaqmplowaly sie ( o dziwo) i sobie slodko spia jak siostrzyczki

... mam piekne porownanie jaka ona jest macupka Biancol & Bluti
musze o3wiscie wiecej zdjec popstrykac ale przy takim malym stforq szybko biegajacym to trudno ... anyway jak na razie jest OK jedynie Pacjent (jak zwykle) ma jakies ALE i ja zaczepia musi wszystko zbadac obadac przy czym jest troszke kwiq ale mam nadziejej ze z czasem to minie i mala pokaze kto tu rzadzi

wrrrr
w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
moje gwiazdki na niebie
jaka ona sliczna :zakochany:
[quote="soho"]mam piekne porownanie jaka ona jest macupka Biancol & Bluti [/quote]
Cudne zdjęcie
Cudne zdjęcie

Jaki słodziaczek :zakochany:
"Dawno, dawno temu..."
Jedna z nielicznych osób nie chorujacych na GMR.
Jedna z nielicznych osób nie chorujacych na GMR.
wszystkie zdjecia cudne :zakochany: a mala poprostu cudowna :zachwyt:
[quote="soho"]jak to moje szczury pieknie spia w pietrowym hamaczq[/quote]
a to fotka wymiata :thumbleft:
[quote="soho"]jak to moje szczury pieknie spia w pietrowym hamaczq[/quote]
a to fotka wymiata :thumbleft:
Slyczna banda :zakochany:
Fajny hamaczek... wlasnej inwencji?
Fajny hamaczek... wlasnej inwencji?
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
heh hamaczek poprostu zrobiony z szalika jest
zawiniety tyle razy bo taaaaaaaaki dlugi - polecam szaliki szczegolnie jakies reklamowe z pracy
typu (jak moj) zolty kolor heh gdzie ja w takim wyskocze:?: a szczurasinskim obojetne w jakim kolorze spac beda wiec :thumbleft:

moje gwiazdki na niebie
moje gwiazdki na niebie
śliczna ta Twoja BIanka :zakochany: nie wiem dlaczego ale cos nie mogę wejść w Twój album na photobucket, aby poglądać zdjecia..... :?
probuj probuj (ja moge
) moze jakas przerwa techniczna hehe

moje gwiazdki na niebie
moje gwiazdki na niebie
kurczaczki, pisze ze muszę się zalogować :lol:
:zakochany: moja kochana Glucinka ... zauwazylam od pewnego czasu ze jest spokojniejsza kochaniutka jeszcze bardziej niz zawsze (chyba ten roczek jej zaszkodzil
) starosc nie radosc juz jest taka bardziej przytulanka , spokojniejsza taka hmm trudno opisac ale po prostu chyba dojzala
slonko moje uszaste
a maly smrodek zostal przylapany/przylapana na wyslizgiwaniu sie zza krat ... heh jaka przestraszona :lol2: teraz sie wysila bo nie umie zejsc z tapczanu a do reszty gromadki ja ciagnie hihi jaka ona komiczna jest ... :hyhy:
a tu jem sobie salate bo jest zdrowa :twisted:

a maly smrodek zostal przylapany/przylapana na wyslizgiwaniu sie zza krat ... heh jaka przestraszona :lol2: teraz sie wysila bo nie umie zejsc z tapczanu a do reszty gromadki ja ciagnie hihi jaka ona komiczna jest ... :hyhy:
a tu jem sobie salate bo jest zdrowa :twisted:
moje gwiazdki na niebie
moje gwiazdki na niebie