a swoja droga - malutka dziewczynka - jakiego ona jest koloru?
Soho ratjes = Kisiel i reszta
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
slicznosci te twoje potffory :zakochany: Bluti - my love 
wszystkie cudnee :zakochany: zazdroszczę gromadki... jaką ta mała ma klateczke ogromna
podłączam sie do pytania Asiek, bo piękny Bianco kolorek ma 
Merrry
<3D--...-'''-...
[*]Matrix[*]Bereta[*]Uzzi[*]Mozarini
<3D--...-'''-...
[*]Matrix[*]Bereta[*]Uzzi[*]Mozarini
Dla mnie panienka jest pearlem ale moge sie mylic...
Jak by nie bylo cuuuudna... :zakochany:
Jak by nie bylo cuuuudna... :zakochany:
[quote="Asiek"]malutka dziewczynka - jakiego ona jest koloru?[/quote]
she is berkshire american blue (podobno)
she is berkshire american blue (podobno)
w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
moje gwiazdki na niebie
. . . wczoraj . . . wczoraj minal rok jak juz nie ma ze mna mojego pysia , pierwszego "mojego" zwierzaczka , kochanej qleczki :zakochany: Kisla ...
caly dzien staralam sie nie myslec o nim , o tym jak odszedl to tak boli :-( kazdego dnia mysle o nim . . . moja qlcia kochana ...
tylko 1.5 roq jego zycia ze mna a tyle wspomnien , zabawnych sytuacji
tak strasznie za nim tesknie :sad2:
. . . ['] . . .
I close my eyes and imagine you're here ... now you're gone and you're my star in heaven :lol2: but all feels so useless
. . . i od roq juz Pacyk u mnie jest - to "zastepca" Kisla w ramach jego odejscia :drap: przynajmnije ma ciepkly domek a tyle siedzial w sklepie . . . :przytul:
. . . tesknie za moimi szkrabami (jwestem od wczoraj w PL bez nich :sad3:) i juz chce wracac tylko do nich :roll: moje futerka kofane :twisted:
caly dzien staralam sie nie myslec o nim , o tym jak odszedl to tak boli :-( kazdego dnia mysle o nim . . . moja qlcia kochana ...
tylko 1.5 roq jego zycia ze mna a tyle wspomnien , zabawnych sytuacji
tak strasznie za nim tesknie :sad2:
. . . ['] . . .
I close my eyes and imagine you're here ... now you're gone and you're my star in heaven :lol2: but all feels so useless
. . . i od roq juz Pacyk u mnie jest - to "zastepca" Kisla w ramach jego odejscia :drap: przynajmnije ma ciepkly domek a tyle siedzial w sklepie . . . :przytul:
. . . tesknie za moimi szkrabami (jwestem od wczoraj w PL bez nich :sad3:) i juz chce wracac tylko do nich :roll: moje futerka kofane :twisted:
moje gwiazdki na niebie
moje gwiazdki na niebie
oj Soho, :przytul: zawsze mi powtarzałaś ze po drugiej stronie tęczy jest szczuraskom równie dobrze jak tutaj u Nas i one by nie chciały abyśmy się smucili 
P.S. Na ile przyjedchałaś do PL?
P.S. Na ile przyjedchałaś do PL?
W moim sercu na zawsze: WACŁAW 13.11.05r. BOB 3.07.05r. LUBOMIR 4.12.06r.
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
ble blee bleee :!: ja juz chce do domu :zlosc:
moje skarby tam same siedza pewnie je Qba nie dozywia :zlosc: jakies koszmary juz mam ( wiem ze maja z nim dobrze ale mi ich strasznie braqje) :evil:
fotki znalazlam heh w aparacie to tak na pocieszenie samej siebie je wstawie
juz niedlugo je zobacze :lol2: tu ---> modlacy sie BLUCIO nie wiedzialam ze one sa wierzace
a tu ---> BIANCA ktora mysli ze jest tak mala i wszedzie niewidoczna :lol2: qci qci moje slonka
moje skarby tam same siedza pewnie je Qba nie dozywia :zlosc: jakies koszmary juz mam ( wiem ze maja z nim dobrze ale mi ich strasznie braqje) :evil:
fotki znalazlam heh w aparacie to tak na pocieszenie samej siebie je wstawie
juz niedlugo je zobacze :lol2: tu ---> modlacy sie BLUCIO nie wiedzialam ze one sa wierzace
moje gwiazdki na niebie
moje gwiazdki na niebie
fotki super :thumbleft: zreszta nic dziwnego, bo same szczury super 
ech, ta tesknota za ogoniastymi... :przytul:
ech, ta tesknota za ogoniastymi... :przytul:
:zakochany: moje smrodki koffane spedzam z jimi tyle czasu ile tylko moge a one co siedza w klatce i mnie olewaja :sad2: mam nadzieje ze to nie objawy starosci ( bez przesady maja dop po 14miesiecy :!: ) no ale zwalam wszystko na pogode bo cieplo , duszno a tam przynajmnije maja chlodniej :?: sama nie wiem ... :sad3:
kilka foteczek dla zainetresowanych :jezor2: Big Brother Blut
party boy - Blut
Bianca zaczepia Paciora
Glutina bardzo lubi spac w mini klateczce Bianci ( poniewaz w duzej klatce prety sa w odstepach dosc sporych , tak sporych ze mala B sie przez nie wydostaje i tym samym dostaje do starszyzny -ma tymczasowa klateczke - Gluta jak tylko nadaza sie okazja wskaqje ta, i zajmuje honorowe miejsce w czapeczce ooo tam jest wlasnie dowod
Glucia
ide tego skiny ass'a Pacjenta wyciagnac sia z klatki bo odlezyn dostanie za niedlugo ... :?
kilka foteczek dla zainetresowanych :jezor2: Big Brother Blut
party boy - Blut
Bianca zaczepia Paciora
Glutina bardzo lubi spac w mini klateczce Bianci ( poniewaz w duzej klatce prety sa w odstepach dosc sporych , tak sporych ze mala B sie przez nie wydostaje i tym samym dostaje do starszyzny -ma tymczasowa klateczke - Gluta jak tylko nadaza sie okazja wskaqje ta, i zajmuje honorowe miejsce w czapeczce ooo tam jest wlasnie dowod
ide tego skiny ass'a Pacjenta wyciagnac sia z klatki bo odlezyn dostanie za niedlugo ... :?
moje gwiazdki na niebie
moje gwiazdki na niebie
hehe, biedny Blut, wygląda jak mój Sputnik, czy on jeszcze może się ruszać 
i odszedl syjamski kawalek mnie...
przydeszł balijski...
przydeszł balijski...
[quote="Masterton"]hehe, biedny Blut, wygląda jak mój Sputnik, czy on jeszcze może się ruszać
[/quote] jeszcze tak nawet dzis udawal ze biega :lol2: a jak cos smacznego jest to i na tapczan wskoczy :!:
moje gwiazdki na niebie
moje gwiazdki na niebie
Mysle, ze starzeja sie Twoje maluszki, wiec nie ma co tylko na sile kochac, glaskac i nasladowac Elmirke. :twisted: :jezor2:

Wezcie mnie nie dobijajcie :!: mlode konie z nich jeszcze sa :drap: buuu starszyzne mam in da chata ;(
moje gwiazdki na niebie
moje gwiazdki na niebie
[quote="soho"]Big Brother Blut [/quote] losz jaka kuleczka :lol:
ale co sie dziwic skoro imprezuje tylko
ale co sie dziwic skoro imprezuje tylko
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']