(( Rozradowany skończoną rozmową przez tel vet spytal nieświadomie "W czym mogę pomóc" ;( "W zasadzie już w niczym...'' odpowiedziałam zalana łzami...Płakałam jak dziecko:/ Nic innego mi nie pozostało.Dziś kolejny zbieg okoliczności pogodowych...po zamknięciu oczek Pusieńki w marcu rozpadało sie w Łodzi jak nie wiem co...dziś ta sama sytuacja,chmury,deszcz...
(( Rozradowany skończoną rozmową przez tel vet spytal nieświadomie "W czym mogę pomóc" ;( "W zasadzie już w niczym...'' odpowiedziałam zalana łzami...Płakałam jak dziecko:/ Nic innego mi nie pozostało.Dziś kolejny zbieg okoliczności pogodowych...po zamknięciu oczek Pusieńki w marcu rozpadało sie w Łodzi jak nie wiem co...dziś ta sama sytuacja,chmury,deszcz... ((ciemno....Półtora roczku biedaczek miał ['] ['] ['] Żegna Go Szczurza koleżanka-sąsiadka z piętra wyżej Smoochy oraz trzy kochane Szczurze Córki Dodża,Blejdka i Prudencja...
((ciemno....Półtora roczku biedaczek miał ['] ['] ['] Żegna Go Szczurza koleżanka-sąsiadka z piętra wyżej Smoochy oraz trzy kochane Szczurze Córki Dodża,Blejdka i Prudencja...