. Wpadnę się z nią przywitać któregoś dnia..
Moderator: Junior Moderator

Ja nie wypuszczam na noc bo są niemożliwe..Wolę jak są na noc zamknięte, gryzą niemożliwie tapety, a właściciel mieszkania i tak nie zna rozmiarów zniszczeń za kanapą
 Ja nie wypuszczam na noc bo są niemożliwe..Wolę jak są na noc zamknięte, gryzą niemożliwie tapety, a właściciel mieszkania i tak nie zna rozmiarów zniszczeń za kanapą  
  Iskają się i bawią razem  :zakochany:  Wczoraj Azja miała rujkę i znalazła z Betty cichy kącik w rogu kanapy  :haha:
 Iskają się i bawią razem  :zakochany:  Wczoraj Azja miała rujkę i znalazła z Betty cichy kącik w rogu kanapy  :haha: 
 . Trzeba wyciągnąc takie coś z pod ściany za szafą. No, jak to się nazywało, takie coś, co oddziela ścianę od podłogi, i wtedy szafki się dalej wsunie i ani nosa nie wsadzisz :hihi: .
. Trzeba wyciągnąc takie coś z pod ściany za szafą. No, jak to się nazywało, takie coś, co oddziela ścianę od podłogi, i wtedy szafki się dalej wsunie i ani nosa nie wsadzisz :hihi: . Co do polubienia Azji, to wszystkie są nią zachwycone
 Co do polubienia Azji, to wszystkie są nią zachwycone   Zresztą ja też... Jest z niej taki pieszczoch w odróżnieniu od moich szatanów
 Zresztą ja też... Jest z niej taki pieszczoch w odróżnieniu od moich szatanów 
 . No, i przeraźliwie chciała sie dostać do mojej "paszczy". Nie wiem co widziała tam, ale lubiła zaglądać :jezor2: i podgryzać mi zęby (fajne uczucie).
. No, i przeraźliwie chciała sie dostać do mojej "paszczy". Nie wiem co widziała tam, ale lubiła zaglądać :jezor2: i podgryzać mi zęby (fajne uczucie).  Zresztą tak w ogóle byłam przekonana, że całą historię Ci Kasia opowiedziała... No a potem ja na gg
 Zresztą tak w ogóle byłam przekonana, że całą historię Ci Kasia opowiedziała... No a potem ja na gg  
 .
.  , i moje ciury lubią tam wchodzić
, i moje ciury lubią tam wchodzić  , a wręcz się pchają :jezor2: . W każdym razie biegają koło mnie w takiej pozie
, a wręcz się pchają :jezor2: . W każdym razie biegają koło mnie w takiej pozie  , Mac nawet wchodzi już trochę mniej obawiając się na moją dłoń
, Mac nawet wchodzi już trochę mniej obawiając się na moją dłoń  , a ja czuję się spełniona w towarzystwie moich "głupawek", tak jak to określa moja rodzina. "Taak, przejdzie jej, 2 klasa gimnazjum? A to jeszcze ze dwa lata" (mówią, widząc, że całuję szczury od ogonka po czubek nosa ;P.
, a ja czuję się spełniona w towarzystwie moich "głupawek", tak jak to określa moja rodzina. "Taak, przejdzie jej, 2 klasa gimnazjum? A to jeszcze ze dwa lata" (mówią, widząc, że całuję szczury od ogonka po czubek nosa ;P.
 . Buahaha.  :haha:
. Buahaha.  :haha: Ja moją Ajunię zawsze sadzam na biuście jak ją biorę na ręce.. :lol:
  Ja moją Ajunię zawsze sadzam na biuście jak ją biorę na ręce.. :lol: